Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

z tego co czytałem to fake

Opublikowano

Tu macie filmik - jest już inny filmik który niby udowadnia że to fake.

Opublikowano

Niby ten qr code przekierowuje do nie działającej strony ps5 setup. 

Opublikowano

Wygląda fajnie ale pewnie implementacja tego gdziekolwiek zarżnie framerate na każdym dostępnym sprzęcie.

Opublikowano

Ten model wydaje sie byc bardziej wiarygodny od poprzedniego taniego renderu w kształcie X. Tamto bylo paskudne. Jakis powyginany X

Play-Station-5-PS5-1-1000x488.jpg

A na zdjeciu i filmie juz przynajmniej juz widac sama konsole. Liczę na to ze to jest wlasnie PS5. 

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Wygląda jakby wzięli slimkę PS4 i dokładali jakieś bajery

Jak na tym filmiku :dynia: do PROsiaka

Wyyebongo na te wycieki, czekam na oficjalne info od sony.

A to co do tej pory z niby wycieków widzieliśmy to nieśmieszne żarty

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Szkoda, że nie ma żadnego potwierdzonego wydarzenia jeszcze, na którym by pokazali nową konsolę.

Opublikowano
  W dniu 27.01.2020 o 10:45, Jakim napisał(a):

Wygląda fajnie ale pewnie implementacja tego gdziekolwiek zarżnie framerate na każdym dostępnym sprzęcie.

NVIDIA HairWorks i AMD TressFX (obie technologie z roku Pańskiego 2014), pamiętamy [`]

Edytowane przez Shankor

Opublikowano
  W dniu 27.01.2020 o 07:02, u55r napisał(a):

BAM! :nyam2:

20200127-075728.png

326312-crop-jpg-85-resize-750x513.jpg

Znajomy który pracuje w Red'ach już dawno mi mówił że ich devkity do PS5 przypominają właśnie stary magnetowid z lat 90 a nie jak te które pokazono wcześniej (te w kształcie V) także może to być prawdziwe zdjęcie.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

kim jest Tidux?

Opublikowano

Oprócz pisania bzdur jedyne co mu się zdarza, to powtarzać po innych.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Dobra konkrety.

Kiedy ten event Sony? W lutym? Zdąża ulepić z gliny obudowę PS5? bo mam wrażenie, że prezentacja XSX trochę ich zaskoczyła swoją kompletnością.

PS. Widzę, że forumowe AS-y mają problem ze zrozumieniem sarkazmu. To ta nowoczesna edukacja?

Edytowane przez da$io

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 30.01.2020 o 15:28, da$io napisał(a):

Dobra konkrety.

Kiedy ten event Sony? W lutym? Zdąża ulepić z gliny obudowę PS5? bo mam wrażenie, że prezentacja XSX trochę ich zaskoczyła swoją kompletnością.

https://streamable.com/xr3dq