Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby nie było suszarki w stylu PS4. Jak tyle kasy na na chłodzenie idzie, to ja nie mam nic przeciwko temu, a nienawidzę, gdy konsola zagłusza granie.

Opublikowano

a czy ktoś pisał o mniejszej konsoli?

Yeti wrzucił tylko informacje że tym razem układ chłodzenia będzie droższy niż standardowe układy sony. Nie było nic o wielkości pudełka i mocy konsoli

Opublikowano (edytowane)

MS stawia na standardowe rozwiązanie, gdzie kompaktowość poświęcana jest na rzecz dużego, cichego i wydajnego wiatraka. Jeśli Sony stawia na jakieś niestandardowe rozwiązania to nie widzę powodu dla którego mieliby płacić za lepsze chłodzenie i umieszczać je w równie dużej konsoli. Skoro obie mają być podobne wydajnościowo to po co udziwniać? Strzelam właśnie dla zachowania mniejszej bryły.

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano (edytowane)

Pada i gry, na e3 pokazlai jak konsola się prezentuje, podali date i cenę.

i jeszcze to

Niesamowite e3, nie zapomnę go nigdy :kaz:

Edytowane przez YETI
  • Lubię! 1
  • Haha 2
Opublikowano
5 godzin temu, Schranz1985 napisał:

Tv + konsola prawie dycha, na gierki xD.
I stare chłopy w tym ja jaranko.
Na hobby sie nie oszczędza.

A to trzeba z nową konsolą, nowy TV kupować? Tyle konsol w życiu kupiłem i tylko przy PSPRO kupiłem od razu TV, który mi zapewne posłuży jeszcze z pół następnej generacji. 

Opublikowano

No tak, taki timing akurat. Z drugiej storny na loozie do czasu premiery xoxa czy PSpro można było jechać na TV full hd co sam czyniłem.

Opublikowano

Nie wiem, ja oglądam piłkę nożną, trochę wyścigów, czasem niektóre programy informacyjne zagranicznych TV.

Ale faktem jest, że moja kolekcja westernów na DVD do wywalenia:(