Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Bzduras napisał:

Remaster przez przesunięcie suwaczka w prawo zawsze spoko.

Powtarzam sobie tak od 1997 kiedy na dobre w grach na pc zagoscila zmiana rozdzielczosci. A na konsolach? "Ale bym remaster bioshocka 1 przytulil w 4k". <bzzzzzzzz>

• Plusik 2
Opublikowano

Nareszcie jakaś oficjalna informacja Sony na temat przyszłej strategii. Z tego co rozumiem nie ma na razie szans aby wszystkie gry lądowały na PC, ale ciężko mi uwierzyć, aby skończyło się tylko na jednym Horizonie

35 minut temu, Observer napisał:

Serio, przejrzałem całą stronę i wydawało mi się że jestem w CW. Nawet sea of thieves sie pojawiło, bo skoro temat martwy, to psychofan trupa musi tu przeciągać. Niech jakiś moderator zrobi porządek.

Chyba coś ci się pomyliło chlopcze i atakujesz nie tę osobę co trzeba (Pomijam już fakt że nazywanie gry z 10mln graczy trupem to głupota albo nieudany trolling)

Opublikowano (edytowane)

Jest grubo i to bardzo. 10 marca 2020 przejdzie do historii gejmingu. Na naszych oczach dokonuje się totalna rewolucja i kończy era PlayStation jako sprzętu z exami. Jeszcze kilka lat będą produkować konsole, ale nie czarujmy się - to wszystko skończy się kolejnym laucherem na pulpicie laptopa/smartfona. Nie o taką branżę walczyłem :(

Edytowane przez aux
Opublikowano
Teraz, aux napisał:

Jest grubo i to bardzo. 10 marca 2020 przejdzie do historii gejmingu. Na naszych oczach dokonuje się totalna rewolucja i kończy era PlayStation jako sprzętu z exami. Jeszcze kilka będą produkować konsole, ale to wszystko skończy się kolejnym laucherem na pulpicie laptopa/smartfona. Nie o taką branżę walczyłem :(

Spokojnie, nie byłbym tak apokaliptycznie nastawiony. To tylko port na steam. Jestem pewien, że konsole Playstation nigdzie sie nie wybierają. 

Opublikowano

Przecież nic się dla was nie zmieni, dalej możecie grac w swoje gry na swojej konsoli, konsole Playstation dalej będa produkowane.

A to że ktoś będzie mógł zagrac na Horizonie na innej platformie możecie całkowicie zignorować, jeżeli was nie interesuje

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Naganiają przed dwójeczką na PS5, nie widzę innego wytłumaczenia. Cóż, rynek praktycznie nie zareagował na to.

edit - Herman Hulst z GG się wypowiedział, na ten moment absolutnie nic nie wskazuje na to, że to cokolwiek więcej niż eksperyment.

Więc …. kupujcie.

Edytowane przez aph
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ryo-San napisał:

Czy YETI już popełnił harakiri?

:pawel:

1 godzinę temu, Ma_niek napisał:

Sony i te jego Only on Playstation :D Niech daja teraz wszystko na Pc i te ojszczane konsole nikomu nie beda potrzebne :D

Ale by było, bym sobie złożył moje własne PS5 z 18terafankami. 

:banderas:

Edytowane przez YETI
  • Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ale zeby o horizona sie poplakac? Ta dzisiejsza mlodziez. 

My starsi gracze przezylismy crasha i mgs na xboxie. Kiedys gracze mieli silniejsza psychike. Bo i czasy byly ciezkie. Stan wojenny, okupacja.

• Dzięki 1
  • Haha 6
Opublikowano
16 godzin temu, II KoBik II napisał:

I nagle polityka M$ pasuje nawet i Sony. Na kto by pomyślał. 

(...)

No nie wiem, pisać, że przeportowanie na PC jednej trzyletniej gierki to to samo co ekosystemowa polityka wydawnicza MS, to trochę jakby twierdzić, że PS Plus i Gamepass to bliźniacze usługi.

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Powtórzę się. Ja gram tylko na konsolach i dla mnie to nadal eks.

Czemu nie pójść dalej tym rozumowaniem i nie stwierdzić, że jeżeli ktoś nie gra na xboxie, nintendo i pc to dla niego wszystkie gry na playstation to eksy

• Plusik 1
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, aph napisał:

Każda gra exem:dance2:aleś wymyślił asax.

No to jest pójście logiką creatinfreaka. 

Edytowane przez suteq