Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hendrix nie baw się w nostradamusa Michaela Pachtera z tymi przepowiedniami kryzysu, wydajnością konsol, kto wykorzysta moc, kto nie i resztą.
Nie idź tą drogą kolego

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał:

Tu nie ma co przepowiadać, kryzys już jest a lepiej nie będzie w ciągu najbliższego miesiąca. 

Miesiąca? Ty chyba se jaja robisz :D 

Opublikowano
8 godzin temu, Figaro napisał:

umierające, nic nie znaczące forum wypełnionego stulejarzami i fanbojami plastiku

Brzmi zabawnie biorąc pod uwagę, że to ty spędzasz czas na tym forum pisząc nie tylko o grach, ale dzieląc się też życiem prywatnym. Jakie to smutne szukac walidacji wśród "stulejarzy" ;(

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, orion50 napisał:

Już (pipi)neło :( Jeszcze 2 miesiące temu jarałem się, że na święta next geny i super a teraz mam to w dupie, bo nie wiem czy będzie za co żyć 

Nawet jeśli się wyrobią to cena może być zabójcza dla większości.

Dolar po 4.25 PLNa? Problemy z dostępnością na premierę? Ty no nie wiem co tak słabo w tym giereczkowie. :(

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano

Konsole zostaną wypuszczone tylko ciekawe w jakim nakładzie ogólnie. 

Epidemia może trwać kilkadziesiąt lat Pany.....a wy tutaj ze na święta będzie już nornalnie :yao: 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Fanek napisał:

Hendrix nie baw się w nostradamusa Michaela Pachtera z tymi przepowiedniami kryzysu, wydajnością konsol, kto wykorzysta moc, kto nie i resztą.
Nie idź tą drogą kolego

Przepowiednia kryzysu, a to dobre. Moja branża ledwo uciągnie (ale pewnie uciągnie) najbliższe 5 lat - ale liczba miejsc, w których będzie można sprzedać produkt znacząco spadnie, co doprowadzi do mnóstwa redukcji etatów i zamknięć. Jak skończy się pandemia, to zapraszam pod urzędy pracy Fanek, proszę wtedy powiedzieć ludziom, żeby skończyli z przepowiedniami kryzysu. Powiedz też to osobom, które z dnia na dzień straciły płynność finansową. Na pewno wysłuchają.

Reszty już nie skomentuję, ale jeśli ktoś wyciąga takie wnioski, to ma problem z czytaniem tego co piszę. I tak jak pisałem w poprzednim poście, skrzynki zapchanej nie mam, z reguły zawsze odpisuję na priwie. Kolego.

Edytowane przez Hendrix
  • Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
10 godzin temu, MBeniek napisał:

Jeszcze lepszy jest kubson co wali minusy Hendrixowi nawet w postach, których Hendrix jasno i wyraźnie chwali XSX. No, ale wystarczy, że w tym samym poście znajdzie się coś pozytywnego o ps5, to kubsonik się już odpala xD 

przeciez ja juz nawet nie czytam tego co Hendrix pisze xD widze ksywke leci minus, proste. Ja to lubie poczytac o faktach, a nie teoriach z dupy. 

a ze klapy maja problem i potrzebuja pocieszyciela to juz nie moja sprawa, 

a co do Figaro to szkoda strzepic ryja, zwykla rura :lapka:

• Minusik 2
Opublikowano
20 minut temu, oFi napisał:

Konsole zostaną wypuszczone tylko ciekawe w jakim nakładzie ogólnie. 

Przez najbliższy co najmniej rok ludzie będą myśleć głównie o tym co do garnka włożyć, jak w ogóle związać koniec z końcem, a nie o nowych konsolach, także tego...

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

Przez najbliższy co najmniej rok ludzie będą myśleć głównie o tym co do garnka włożyć, jak w ogóle związać koniec z końcem, a nie o nowych konsolach, także tego...

Może źle sprecyzowałem :

Jak już się sytuacja na tyle unormuje, że będzie można wejść do media markt i zamówić swój egzemplarz. Kiedy to będzie? Ktos ostatnio na forumku wspominał, że trzeba posiadać kryształową kulę.

Opublikowano

Co ma być to będzie ale póki co MS spisał się lepiej, papier mówi jasno, cyfra poszła świat my mamy 12 oni maja 10.3. 

Oczywiście, że wszystko zależy od gier i od tego jak zdolne jest studio developerskie, ale trzeba przyznać, że Phill dobrze odrobił pracę domową ;)

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Najgłupsza w tym wszystkim jest ta panika po odyebaniu rocznej popeliny przy projektowaniu gpu(testy z github-a pochodzą z czerwca 2019) i tłumaczenia, że "nie ma znaczenia". No korwa zobaczymy przy Battlefieldzie i całej reszcie multiplatform jak EA, Ubi i Activision będą miały wyebane na "powuh ssd":reggie: Czekam na powtórkę tego:

0QpNv03lGM8nveswLUJvMJmXFYv64csb.png

Opublikowano
W dniu 4.04.2020 o 09:22, Czezare napisał:

Miesiąca? Ty chyba se jaja robisz :D 

Ja tam obstawiam ,że w maju sytuacja się unormuje a w czerwcu zacznie robić się lepiej. Jednak wiadomo ,że samą tą sytuację będziemy czuć jeszcze do końca roku chyba ,że się zacznie od nowa sytuacja z epidemią. 

Opublikowano
21 minut temu, Ukukuki napisał:

Ja tam obstawiam ,że w maju sytuacja się unormuje a w czerwcu zacznie robić się lepiej. Jednak wiadomo ,że samą tą sytuację będziemy czuć jeszcze do końca roku chyba ,że się zacznie od nowa sytuacja z epidemią. 

Pamiętaj, że i tak miało się na kryzys. Koronawirus go tylko przyspieszył i zdynamizował. Poza tym słusznie zauważasz, że jesienią może nas czekać powtórka z rozrywki. Podczas największej pandemii w historii ludzkości tj tzw Hiszpanki to właśnie "drugi rzut" zachorowań spowodował prawdziwie katastrofalne straty w ludziach i to paradoksalnie wśród ludzi najmłodszych i tych najsilniejszych, w przeciwieństwie do korony, który zabiera głównie starszych i osłabionych chorobami współistniejącymi.

Opublikowano

Ludzie grają w gry a nie w teraflopy . Czekam jedynie na info czy będzie optyk i czy podłączę mojego marantza pm6006 do konsoli . Miałem kiedyś microsofta ale zagrałem w Gears of War i Alana Wake'a i fajne gry się skończyły więc trzeba było sprzedać konsolę . Nie mam złudzeń że znowu wypuszczą ze trzy exclusive'y i to będzie na tyle . Mam tylko nadzieję że nie zaszaleją z ceną i te 500 ojro to będzie max . No i ciekawe kiedy ps5 pro bo jak po roku to może poczekam bo w tym czasie max trzy gierki które mnie interesują wydadzą ;)

Opublikowano

- "Moc konsoli nie ma znaczenia"

- "miałem kiedyś xboxa 360 "

- "wypuszczą ze exclusive'y i to będzie na tyle"

Post w stylu tego co ludzie piszą dla beki w cw. Ale mam obawy że tym razem jest na serio