Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam się źle dzieje w tym Sony.

Mam wrażenie, że to nie jest korporacja a jakaś garażówka. Pad ładny ale to za mało. Jak Microsoft podkręci ostro tym 7 maja to będzie mega smutno dla Sony. Dla mnie niekoniecznie.

Opublikowano
19 minut temu, da$io napisał:

Tam się źle dzieje w tym Sony.

Mam wrażenie, że to nie jest korporacja a jakaś garażówka. Pad ładny ale to za mało. Jak Microsoft podkręci ostro tym 7 maja to będzie mega smutno dla Sony. Dla mnie niekoniecznie.

Koło zrobiło obrót i wracamy do błędów z premiery PS3. Coś mi się wydaje, że Cerny następnej konsoli już nie będzie projektował. Smród od grudnia będzie się za nimi ciągnął do następnej generacji, bo jak MS faktycznie dowali z grami, a Sony pokaże tylko ładnego i nudnego Horizona, a resztę multi od Activison, to słupków sprzedaży nie podbiją już niczym.

Opublikowano (edytowane)

smrut to ci się juz dowala od tlou2 teraz, a to jest powiązane blisko z sony, także tego. Jest większe ulepione gunwo jakie teraz mają.

Edytowane przez Faka
Opublikowano
49 minut temu, da$io napisał:

Jak Microsoft podkręci ostro tym 7 maja to będzie mega smutno dla Sony.

Taaa, sony może już się nie podnieść po tym pokazie multiplatform... a nie, czekaj...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

XD

Wierzyć w coś co sony jest w stanie cokolwiek w przyszłej generacji pokazać? XD Kurła, są tak pewni siebie, że wylądujemy w ich teletubisiowym pokoju jaki mamy fajny dysk ssd. 

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Dobrze, że na szczęście nie musisz siedzieć w tym pokoju i możesz iść się bawić u Spencera.

Zawsze mnie to bawiło, jak Ci których coś nie obchodzi i nie będą z czegoś korzystać, idą przodem z największymi pochodniami i najbardziej szczekają. Komu tu w takim razie pękają doopki? :philosoraptor:

No i jeszcze te rzeczowe i na poziomie "argumenty" rodem z #gimbazjumxdxdxdxdzbytśmieszne :ragus:

Edytowane przez Luqat
  • Plusik 5
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, areka napisał:

Sony nawet nie wydając nextgena wygra następną generację, więc czym oni mają się martwić? Płaczą, wycierając łzy banknotami. Niestety konkurencja dla nich jest jak opozycja w Polsce xd

Wiadomo, Sony nic nie musi robić i tak wygra:cool:

Edytowane przez ASX
  • Plusik 1
Opublikowano
22 godziny temu, McDrive napisał:

bo jak MS faktycznie dowali z grami

Kur.wa co xd

Będzie dobrze jak nie zaliczą wtopy;)

22 godziny temu, McDrive napisał:

a Sony pokaże tylko ładnego i nudnego Horizona, a resztę multi od Activison, to słupków sprzedaży nie podbiją już niczym.

Skrajne czarnowidztwo uprawiasz, ale HZD2-  jeśli będzie tym czym się plotkuje to sam pociągnie ps5. I zgasi marketingową przewagę TF xsx.

Opublikowano

Lubię niektóre argumenty.
 Uwielbienie skończy się jak zawsze. „Super konsola ale kupię za rok jak się rozkręci” lub „Poczekam ze dwa lata bo pierwsze modele są bardziej wadliwe”

Opublikowano (edytowane)

Na grafice wygląda jak remaster ale może to jakaś zasłona dymna i zamiast z Człowiekiem Pająkiem 2 wjadą właśnie z Resistance.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

No chyba że yebną remasterka wszystkich 3 części na PS4 żeby każdy sobie odświeżył a nowa część wjedzie na PS5. Raczej by chyba nie robili hype'u gdyby chodziło o kolejnego remastera. No nic. Czekamy.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Raczej nie się nie łudźcie - oni od miesięcy na twiterku publikują tweety o swoich grach (starych i nowych).

Jeżeli ta seria powróci to najprędzej na VR. Aczkolwiek, remaster trójeczki to bym przywitał.

• Smutny 1
Opublikowano

Jakby przywalili nowym Resistance to by było świetnie, ale pewnie i tak by zdążyli go wydać dopiero na nową generację. Co do remasterka to tylko trójkę bym przytulił bo była najlepsza nie tylko graficznie, chociaż poruszanie się to i tak lekkie drewno.

Opublikowano (edytowane)

O (pipi)a to by było coś pięknego. Cała seria z PS3 to moje ulubione strzelanki fpp które zjadają killzona na śniadanie.Tylko te zakończenie trójki to jakiś żart.

Edytowane przez Ma_niek