Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie te 599 dolarow/funtow wyglada realnie. U nas pewnie powyzej 3000zl + drugi pad, pare gier i sie robi piatka jak nic :nosacz2: no ale trudno, apple co roku puszcza iphony za 7k i nikt nie placze

Niech tylko dadza jakas bombe, chociaz jedna i bedzie :banderas: 

Opublikowano (edytowane)

Oficjalna informacja to "ponad godzinę" - nie przejmowałbym się kalendarzem eventowym, zawsze podaje większe widełki niż oficjalny czas trwania.

Edit: Oficjalna = z oficjalnego blogu Playstation oraz z wywiadu z CEO Playstation w GameIndustry.biz

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Nic nie wiadomo, ale jak produkcja rusza lada moment to możliwe, że pokażą w końcu pudełko. Bo wyciek i tak by jakiś był w końcu to po co zwlekać? Gierki pewnie w formie trailerów, ale na nic grubego nie liczę, jakieś remastery, wspólne wersję dla obu generacji, itd. Osobiście czekam tylko czy plotka z GT7 się potwierdzi

Opublikowano
14 minut temu, Fanek napisał:

To będzie pokaz konsoli i gier czy tylko gier?
Wiadomo coś więcej?

Pokaz gier oraz rewolucyjnego odprowadzania ciepła w konsoli. 

Sony pokazuje konsolę w kawałkach nie tak jak M$, który wybebeszył Xboxa. 

Gdyby pokazali całą konsolę, świat po pożarach w Australii, Pandemii i teraz BLM raczej by nie wytrzymał :yao:

Opublikowano
12 godzin temu, Fanek napisał:

To będzie pokaz konsoli i gier czy tylko gier?
Wiadomo coś więcej?

Ma byc jeszcze pokaz tancerek i sztuczne ognie. Ale jak cos, nie wiesz tego ode mnie

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Patricko napisał:

Nic nie wiadomo, ale jak produkcja rusza lada moment to możliwe, że pokażą w końcu pudełko. Bo wyciek i tak by jakiś był w końcu to po co zwlekać? Gierki pewnie w formie trailerów, ale na nic grubego nie liczę, jakieś remastery, wspólne wersję dla obu generacji, itd. Osobiście czekam tylko czy plotka z GT7 się potwierdzi emoji16.png

Trailery!?  Ja chce gameplaye w czasie rzeczywistym bez screenow ladowania :lapka: 

Opublikowano

Najwięcej o grach na PS5 do tej pory chyba powiedziało Bungie wczoraj podczas traileru nowego dodatku mówiąc, że cała zawartość Destiny 2 zostanie przeniesiona na PS5 za darmo,a gra będzie chodziła w 4K i 60fps. Stary tytuł tylko w 60 klatkach?

Opublikowano

Mam nadzieję, że Sony nie odwali takiej padaki jak na Xbox inside mówiąc o Gameplay-u i zasypie nas pokazem cgi. Myślę że byłoby to słabe. Chcę zobaczyć gry w ruchu, jak przedstawia się otwarty świat, ile czasu potrzeba na odpalenie gry, nie starego Spiderman-a, a pełnoprawnego tytułu z next gena. Sama konsola też mogłaby zagościć chociaż na jedynym ujęciu. Z drugiej strony ostatni okres pokazał nam, że lepiej się nie nastawiać, a być mile zaskoczonym. Oby to był w końcu ten czas.

Opublikowano (edytowane)

Ahh w końcu nadszedł ten dzień. Siedzę dzisiaj w domu, żeby mnie przez przypadek tir nie rozjechał. Chociaż znając moje szczęście pewnie jakaś asteroida piehdolnie w mój blok o 21:59

Edytowane przez Pix
Opublikowano
49 minut temu, WisnieR napisał:

Najwięcej o grach na PS5 do tej pory chyba powiedziało Bungie wczoraj podczas traileru nowego dodatku mówiąc, że cała zawartość Destiny 2 zostanie przeniesiona na PS5 za darmo,a gra będzie chodziła w 4K i 60fps. Stary tytuł tylko w 60 klatkach?

A w ilu ma działać? 1080p 144hz? To nie jest tytuł stricte esportowy, po co ta ekscytacja większą ilością klatek gdy obecne ulepszone konsole ledwo sobie radzą z 4k 30 fps, a prosiak to często zaledwie 1440p (zaledwie w porównaniu do koxa).

Opublikowano
47 minut temu, czarek250885 napisał:

Z drugiej strony ostatni okres pokazał nam, że lepiej się nie nastawiać, a być mile zaskoczonym. Oby to był w końcu ten czas.

Racja, lepiej się nie nakręcać tylko czekać spokojnie. Nie liczę na wiele po dzisiejszej prezentacji. Przyzwyczailiśmy się do wielkich targów, szokujących zapowiedzi i w ogóle do marketingu na bogato. Tymczasem już na długo przed pandemią wiele się zmieniło w tej kwestii. 

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze - najważniejsze na tym pokazie dla 95% ludzi jest niszczycielska nextgenowa grafika. i w sumie troche w tym racji bo na to sie glownie czeka na pierwszym pokazie. A czego dziś oczekuje? Mocno liczę na RE8, remake DS oczywiście też, ale tak po prawdzie to chce nowe IP - nie ma nic lepszego dla nowego IP jak start generacji 

Opublikowano

Ja licze na zapowiedz spider man 2, horizon zero dawn 2, days gone 2, death stranding 2, nowego infamousa , driveclub 2, nowego god of wara, nowego ratcheta, knacka 3 , the order 1410 2, nowego batmana, nowego silent hilla.

Przyznaje , jesli nie otrzymam dzis tych zapowiedzi bede zawiedziony.

I bede bacznie obserwowal konkurencje i ku niej sie sklaniał

• Haha 1