20inchDT 3 361 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Headsety 3rd party po bluetooth to mogliby jednak wspierać. Jak ktoś wydał 1k na taki sprzęcik, to może być wkurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, Square napisał: Niby beka, ale w sumie się nie dziwię. czemu sie nie dziwisz? dla mnie jest to w ch,uj nielogiczne ze PS5 bedzie wspierac DS4 ale nie w grach PS5 xD i nie wierze ze to przez to ze DS5 bedzie miec haptyczne wibracje i adaptacyjny trigger Edytowane 3 sierpnia 2020 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Zyeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Przy dodaniu touchpada w ps4 rozumiem że nie działał ds3 ale teraz jak zwykle zyeby z sony muszą golić graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Czyli brak optyka... Trochę chuyowo, ale przynajmniej kiery będą działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 xD to chyba nie ma sensu ogladac, liczylem ze podadza cene kiedy premiera i jakie gry na start Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Myślę, że jeszcze poczekamy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 widzę że wizja sprzedania nerki i składanie PCta co raz bliżej, ewentualnie pierwszy raz w życiu zmiana z niebieskiego na zielony system.... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Zabawa w chowanego wciąż trwa Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 mnie to juz troche wkur,wia tak szczerze powiedziawszy xD chce konkretow, a nie gierki 3rd party Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 MS zagra z nimi w szachy 4d - xbox do kupienia tylko w abonamencie xbox all access - sony czeka na podanie ceny przez MS i nigdy nie podaje ceny ps5. Konsola finalnie nie trafia do sprzedaży PROFIT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Teraz, kubson napisał: mnie to juz troche wkur,wia tak szczerze powiedziawszy xD chce konkretow, a nie gierki 3rd party Przecież miałeś konkrety, dostałeś kontynuacje największych IP Sony, w zanadrzu Sony może mieć jeszcze sequel God of Wara i ewentualnie SH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Teraz, kubson napisał: mnie to juz troche wkur,wia tak szczerze powiedziawszy xD chce konkretow, a nie gierki 3rd party Wcale się Tobie nie dziwię, zresztą róźnica między generacjami nie jest aż tak widoczna niż kiedyś. Tylko tym razem będziemy mieć premierę nowych GPU na konsolę jako pierwsze gdzie zazwyczaj wszelkie nowinki były zawsze na PC pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 @kubson skoro mogą zarabiać na sprzedaży padów i jednocześnie jakoś tłumaczyć to zmianą technologii to mnie to prostu nie dziwi. Dual Sense jest w zestawie to w sumie mam wywalone na fakt kompatybilności DS4 w nowych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, bluber napisał: Przecież miałeś konkrety, dostałeś kontynuacje największych IP Sony, w zanadrzu Sony może mieć jeszcze sequel God of Wara i ewentualnie SH. dalej nie ma ceny, daty premiery i jakie gierki na start bo chyba nie zaczna nowej generacji tylko z wolnostojacym platnym DLC? @Square ok, ciekawe czy przy pomocy DS5 bedzie mozna grac w gierki we wstecznej xd Edytowane 3 sierpnia 2020 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 No ale nie pograsz sobie na starym padzie jak wpadną znajomi na chate w jakieś bitki czy fifę, dla mnie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Jeszcze większa beka będzie jak zaczną wychodzić pady od producentów 3rd party, które nie mają tych wszystkich fikuśnych funkcji dualsensa, a pomimo tego będą normalnie działać z grami PS5 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Nie no, obsługa starych gier nowym padem to mus, tak jak na PS3. Brak tego przeczy idei wstecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 33 minuty temu, bluber napisał: W sumie ciekawi mnie co tam przy VR wymyślili. A tak pokaz dla wszystkich więc całkiem spoko w tych czasach korona wirusa. Oby dobre gry pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 16 minut temu, Square napisał: Nie no, obsługa starych gier nowym padem to mus, tak jak na PS3. Brak tego przeczy idei wstecznej. Nie no, jest jasno napisane, że nie będzie działać z grami na PS5 ale dla mnie to jest bez sens bo dajmy na to, że zaproszę znajomych na partyjkę FIFY 22, oni wezmą pady do PS4 ale już nie zagramy w wersje na PS5 bo każdy będzie musiał mieć Dual Sense Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 A pady od PS3 działały na PS4? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 28 minut temu, bluber napisał: No ale nie pograsz sobie na starym padzie jak wpadną znajomi na chate w jakieś bitki czy fifę, dla mnie trochę No i to jest słabe, bo już rozumialbym, że ds4 nie byłby obsługiwany w grach, do których rzeczywiście wymagany jest dual sense, ale nie sądzę, że tego typu rozwiązania będą implementowane w każdej grze albo że to będzie naprawdę coś, co wyklucza korzystanie ze starych padow. Lipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Kurde gdzie mój Silent Hill na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Lol, nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby (pipi) sie s powodu braku kompatybilności starego pada w nowej konsoli. Co innego w druga stronę kiedy przyzwyczaisz się do nowego i nie chcesz już grać na starym na poprzedniej konsoli a masz ochotę do niej wrócić. Jak DS4 z PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi