bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) 13 minut temu, Ludwes napisał: No i to jest słabe, bo już rozumialbym, że ds4 nie byłby obsługiwany w grach, do których rzeczywiście wymagany jest dual sense, ale nie sądzę, że tego typu rozwiązania będą implementowane w każdej grze albo że to będzie naprawdę coś, co wyklucza korzystanie ze starych padow. Lipa. Zwłaszcza, że oba pady są praktycznie takie same oprócz dwóch ficzerów, które trochę ciężko mi uwierzyć, że będą jakoś gamechangerem aby nie można było zaimplementować korzystania z DS4 w gierkach na PS5. Kompletnie antykonsumenckie podejście. Edytowane 3 sierpnia 2020 przez bluber 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) 20 minut temu, Basior napisał: Kurde gdzie mój Silent Hill na premierę XDDD obok Horizon 2 i GoW2 na premierę Sony pięknie pompuje balonik, nic nie pokazuje a fani upajają się jakimiś wymysłami. @Rozi no ale PS3 nie miało zapowiedzianej obsługi padów z PS2, za to PS2 i PS4 już tak. Na PS2 mogłeś używać DS1 w wielu grach, a na PS5 pomimo zapowiedzi kompatybilności z DS4 to w sumie słabiutko wspierają tę kompatybilność. Edytowane 3 sierpnia 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Jak wiadomo nikt ci nie dostarczy bardziej niż własna wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Teraz, mugen napisał: Jak wiadomo nikt ci nie dostarczy bardziej niż własna wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Żadna konsola Sony oprócz PS2 nie wspierała kontrolerów z poprzedniej generacji więc nie rozumiem zdziwienia brakiem kompatybilności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Żadna konsola Sony oprócz PS2 nie wspierała kontrolerów z poprzedniej generacji więc nie rozumiem zdziwienia brakiem kompatybilności. (pipi)a, ale jak mówią, że jest kompatybilność, a potem = Ty no w sumie to jest ale tak nie dokońca. xdd "No obiecali kompatybilność, nie powiedzieli że będzie w pełni sprawna, więc skąd to zaskoczenie?" Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Czyli chodzi wam o to, że chcielibyście zagrać np. w nowego Spidera na DS4, ale upośledzonego o brak deszczu ukrytego w padzie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Jeszcze wincyj walących się padów po mieszkaniu. Zayebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Może Sony robi zasłonę dymną przed MS i gdy on myśli, że tu nic wielkiego nie będzie, oni walną z grubej rury pokażą wszystko łącznie z datą i ceną robiąc mega show. No i po tym wszystkim wstawcie sobie tego mema co gościu budzi drugiego mówic wstawaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 318 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 19 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Jeszcze wincyj walących się padów po mieszkaniu. Zayebiście. Wiem że to może zbyt rewolucyjne rozwiązanie, ale myślałeś o tym żeby nieużywany sprzęt schować gdzieś do szafki? Ja żadnej konsoli od początku lat 90 nie sprzedałem, a jakoś pady mi się po mieszkaniu nie walają. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Te komentarze, że pady z PS2 nie działały z PS3, a te z kolei na PS4. Tylko nikt nie zapowiadał, że będą działały. Co innego w przypadku DS4 z PS5 jakiś czas temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 No ale z grami na PS4 mają działać. Jaki byłby sens robić DualSense (#rap), ze specjalnymi ficzerami w grach w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 8 minut temu, MYSZa7 napisał: Co innego w przypadku DS4 z PS5 jakiś czas temu. Nie przypominam sobie żeby Sony dawało info o tym że DS4 będzie w pełni kompatybilny z PS5. Mogłem przeoczyć takie info, ale to poprosiłbym źródło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) 14 minut temu, Rozi napisał: No ale z grami na PS4 mają działać. Jaki byłby sens robić DualSense (#rap), ze specjalnymi ficzerami w grach w takim razie? Żaden z tych specjalnych ficzerów nie dyskwalifikuje moim zdaniem korzystania z Dualshocka 4 przy grach z PS5. Oczywiście mogą się pojawić jakieś rozwiązania przy exach, ale przy multiplatformach, gdzie gry będą tworzone także pod klawiszologię z One/Series X? Sony wie, że na tym zarobi, bo ludzie nie będą mieć innego wyjścia, a trzeba z kimś móc pograć w FIFĘ czy innego Rocketa. 13 minut temu, Figuś napisał: Nie przypominam sobie żeby Sony dawało info o tym że DS4 będzie w pełni kompatybilny z PS5. Mogłem przeoczyć takie info, ale to poprosiłbym źródło Nie napisałem też, że Sony coś zapowiadało, bardziej pojawiały się jakieś newsy pochodzące od devów, które jak się okazuje minęły się z prawdą. Edytowane 3 sierpnia 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) 41 minut temu, Observer napisał: Wiem że to może zbyt rewolucyjne rozwiązanie, ale myślałeś o tym żeby nieużywany sprzęt schować gdzieś do szafki? Ja żadnej konsoli od początku lat 90 nie sprzedałem, a jakoś pady mi się po mieszkaniu nie walają. Moje szafki zaczynają po mału pękać w szwach a Sony kolejny raz każe mi żonglować padami, bo hajs że sprzedaży musi się zgadzać. Prawda jest swoją drogą też taka, że i tak wyjdą gadżety 3rd party które na sparowanie DS4 pozwolą. Edytowane 3 sierpnia 2020 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Coraz bardziej rozsądne wydaje mi się czekanie na ps5slim/pro z dualsense v2 (i gry) niż branie na szybko bo hajp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 15 minut temu, messer88 napisał: Coraz bardziej rozsądne wydaje mi się czekanie na ps5slim/pro z dualsense v2 (i gry) niż branie na szybko bo hajp. Polecam takie podejscie. Tylko trzeba uwazac, zeby nie zaszlo sie za daleko. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 17 minut temu, messer88 napisał: Coraz bardziej rozsądne wydaje mi się czekanie na ps5slim/pro z dualsense v2 (i gry) niż branie na szybko bo hajp. Ciekawe czy pierwsza wersja dualsense będzie działać z pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 rigcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Microsoft kompatybilny nie dość, że swoimi padami od one to i od PS4 xD no beka z sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Dobrze że ma wywalone i pozbywam sie starego sprzętu, 6 minut temu, bluber napisał: rigcz Mógł napisać jeszcze czy DualSense będzie wspierany Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Jeżeli developer wymyśli sobie np. element gry, gdzie trzeba krzyczeć, czy dmuchać do mikrofonu, to jak wyobrażacie sobie to z DS4? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 2 minuty temu, YETI napisał: gdzie trzeba krzyczeć, czy dmuchać do mikrofonu Wyczuwam dużo japońskich tytułów niedostępnych oficjalnie na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 3 minuty temu, YETI napisał: krzyczeć, czy dmuchać do mikrofonu Cooo, jak zwierzęta jakieś Serio nie wyobrażam sobie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 w donkey kongu na wii trzeba było dmuchać albo coś takiego, nie? niby fajnie, ale w sumie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi