Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

Cooo, jak zwierzęta jakieś :yao: Serio nie wyobrażam sobie tego.

giphy.gif

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

No ja się nie dziwię, że takie pierdoły wymyślane na siłę się później nie przyjmują.

Opublikowano

Niesamowity ficzer. Wszystkie 3 gry które to wykorzystają przez całą generację wprowadzą tym nową jakość w gejmingu. Dmuchanie na bicki Abby w part 3  :obama:

Opublikowano
  • Autor

Nier Automata 2 i dmuchanie pod spódniczkę Pani Robot :fsg:

Żarty żartami, ale niektóre gry mogę opierać gameplay na głośniku. Jasne można np. to przenieść na przyciski, tak jak można grać w Guitar Hero na padzie, tylko po co, jak traci się cały fun z gry. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dmuchanie w pada żeby zagłuszyć konsolę? Wspaniała technologia :notbad:

Opublikowano

Famicom miał też mikrofon w padzie ;d no nie wiem dlaczego producenci tak pchają to do padów jak ewidentnie nie chce się to przyjąć. W pierwszej zeldzie dmuchaniem zabijało się jakiegoś przeciwnika. Kilka gier to wykorzystywało. 

Opublikowano
  • Autor

Ale patent w sam sobie jest fajny, tylko trzeba mieć na niego pomysł. 

Opublikowano

Ja mam, już się nie mogę doczekać aż krzyknę do pada ZIOBRO TY (pipi)O

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Niesamowity ficzer. Wszystkie 3 gry które to wykorzystają przez całą generację wprowadzą tym nową jakość w gejmingu. Dmuchanie na bicki Abby w part 3  :obama:

Pogilgotałbym ją pod pachą.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż będę mógł krzyczeć do DS5 'sędzia ty kur.wo' podczas grania w fife. Wspaniały ficzer. :fsg: 

Opublikowano

Możecie w takim razie sprawdzić Tearaway, niesamowity ficzer dostępny już teraz.

Opublikowano

Niech tam sobie do singla wymagają tego dualsensa, ale do gierek nastawionych na lokalne multi typu overcooked, rocket league czy tam inne sportówki i wyścigi, to jednak ds4 powinien być dozwoloną opcją. Sony, wy (pipi)e, przestańcie mi moje pady prześladować :< 

Opublikowano

Skonczy sie tak samo jak w nintendo DS. Nie pamietam zeby cos oprocz wario uzywalo tego dmuchania.

Opublikowano

Nie radziłbym kupować później używek DualSense z potencjalną koronką w pakiecie.

Opublikowano

zadna powazna gra nie bedzie z tego korzystac, jest to bzdurny ficzer tak samo jak swiatelko i tyle, nie wiem moze jak ktos ma 7 lat to moze wydawac sie fajnym pomyslem gra o robocie i dmuchanie zeby wiatrak poruszyc xD 

Opublikowano

Najlepsze, że yeti broni dualsensa ficzerem, który jest już w ds4 xD 

Opublikowano

Zagraj sobie w tego robota jak to piszesz i zobacz czy to nie jest fajne.Astro bot to najlepsza gra jaka powstala na vr

Opublikowano

Racjonalizacja decyzji Sony przez niektórych zawsze bawi.

Opublikowano

Pamiętam to dmuchanie z Super Mario 3D World. Ponoć ma być port na Switcha i mam nadzieję, że ten motyw zostanie w nim usunięty

Opublikowano

Kolejna bezsensowna drama - jeśli komuś nie pasuje, że pad z PS4 nie będzie działał z grami PS5, to ma pełne prawo jako konsument po prostu nie kupić konsoli, ale producent sprzętu też ma pełne prawo decydować jak jego produkt ma być wykorzystywany - bo to działa w obie strony.  Nie ma czego racjonalizować, nie ma czego bronić, ale i nie ma na co się oburzać. No, ale to internet, więc nie dziwią mnie reakcje.

Osobiście nie obchodzi mnie ta decyzja w ogóle - każdy starszy sprzęt sprzedaję w całości, nie zostawiam padów.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Wyczuwam dużo japońskich tytułów niedostępnych oficjalnie na zachodzie :kaz:

Już widzę te wzbogacone lekcję vr i stękanie do pada. Tylko Japończycy mogą wymyślić coś tak bardzo dziwnego. 

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Jeżeli developer wymyśli sobie np. element gry, gdzie trzeba krzyczeć, czy dmuchać do mikrofonu, to jak wyobrażacie sobie to z DS4? 

Amigo, na razie to sony dmucha ciebie :notbad:

Opublikowano

Zyroskop w sixaxis, taczpad w ds4, dmuchanie w ds5. W ds6 lizanie galek.

Opublikowano

Ja tam uważam że decyzja o braku współpracy DS4 jest anty konsumencka i głupio robi Sony że się przy tym upiera, ale i tak uznaje tylko opcje kupna nowej konsoli z nowymi padami. Zrobić inaczej tak jakby kupować sobie nowego Touarega, ale wstawić sobie fotele i deske rozdzielczą ze swojego starego Passata.

Druga sprawa to wojownicy Console Wars którzy od lat (pipi)ią DS4 jako słabego i marnie wykonanego pada, a tu nagle udają jakie to za(pipi)iste pady i przekreślają kupno PS5 ze względu na to że nie będą mogli na nich grać, ale tych odklejeńców to już warto tylko wapnem przysypać.