Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 No gierki łądne, ale czy dobre? Śmiem wątpić. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No gierki łądne, ale czy dobre? Śmiem wątpić. No ale robione pod tę generację Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Pupcio napisał: No ale robione pod tę generację Już mi się na oczy rzuca, nie doczytałem (a raczej przeczytałem "porządnego" a nie "pod nową generację") Ja pie,dolę, znów wyszedłem przed szereg i znów się wygłupiłem. Pozostaje tylko zaszyć się w norze i przełykać gorzkie łzy upokorzenia. i tak od 30 lat... Edytowane 10 września 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ja pie,dolę, znów wyszedłem przed szereg i znów się wygłupiłem. No niektórym jakaś forma CW się wbiła w podświadomość. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 53 minuty temu, Rozi napisał: Tak, tak, a Killzone Shadow Fall, Infamous Second Son? Mówiłem o multiplatformach. Nikt nie chciał stracić więc wydawano gry w rozkroku między generacjami. A co do exow sony to się nie wypowiem bo każdy z nich był dla mnie gówniany i nie skończyłem . Poza resogun to dopiero bloodborne. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 pojawiły się nowe szczególy na temat pilota do Playstation 5 Cytat A Brazilian blog appears to have obtained the instruction manual for the PlayStation 5’s previously announced Media Remote, and the four previously unmarked buttons look to be for the following services: Netflix, YouTube, Spotify, and Disney+. Located on the bottom half of the controller, older promo shots had no icons on these buttons, but the manual clearly displays that they pertain to the aforementioned apps. https://www.pushsquare.com/news/2020/09/ps5_media_remote_includes_netflix_youtube_spotify_and_disneyplus_buttons Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 5 godzin temu, beardo0 napisał: Zdarza się Ja i tak później sprzedałem Nie powiem jarałem się na początku, ale wszystko, w co grałem to Resogun, Contrast, Battlefield 4, Killzone Shadow Fall i Infamous Second Son Więcej na Vicie grałem w tamtym czasie, bo bardziej mi pasowała Nie potrzeba było tv i gry mi jakoś bardziej leżały oraz szczękę ciągle zbierałem z podłogi, że coś takiego jest możliwe na przenośnej konsolce Ja kupilem ps4 dopiero na premiere wiedzmina 3. Z tym ze wtedy karta przetargowa byl brak wstecznej, teraz kiedy sytuacja jest klarowna ie widze sensu czekac. No chyba ze bedzie kosztowac naprawde 599 wtedy jednak zobacze ten sens Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 34 minuty temu, ASX napisał: pojawiły się nowe szczególy na temat pilota do Playstation 5 https://www.pushsquare.com/news/2020/09/ps5_media_remote_includes_netflix_youtube_spotify_and_disneyplus_buttons Serio w dobie smart tv ktoś potrzebuje takie śmieci? xD Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 1 minutę temu, Pupcio napisał: Serio w dobie smart tv ktoś potrzebuje takie śmieci? xD No wiesz jeśli ktoś ogląda filmy z płyty, to taki pilot to wygoda. Chociaż mi z pada dobrze się chodziło po menu. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Ale serio ktoś nie umie na padzie włączyc netflixa czy tam przewinąć jednej sceny? Ja rozumiem, że sa casuale i trzeba im napisac na przycisku od czego co jest ale tacy ludzie chyba mają smart tv i osobnego pilota od tego. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Już dla leniwych wystarczy gadać do pilota - qwo, przewiń o 10 sekund albo włącz netflixa, wygodniejsze i praktyczne, a wystarczy jeden guzik. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 6 minut temu, pawelgr5 napisał: Ale serio ktoś nie umie na padzie włączyc netflixa czy tam przewinąć jednej sceny? Ja rozumiem, że sa casuale i trzeba im napisac na przycisku od czego co jest ale tacy ludzie chyba mają smart tv i osobnego pilota od tego. Jeśli pilot będzie miał żyroskop to fajny ficzer. Mnie np. męczy obsługa Netflixa przez konsolę (pisanie tekstów), a fajnie byłoby mieć to na jednym sprzęcie. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 https://www.altchar.com/game-news/new-ps5-leaks-on-amazon-japan-suggest-november-20-release-afDQf6d2cK9r 20.11 ale oni mnie irytują tą ciszą :p życzę im żeby wszystko co mają leaknęło 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mnie np. męczy obsługa Netflixa przez konsolę (pisanie tekstów) DS4 ma żyroskop przecież i możesz go używać do pisania. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 2 minuty temu, Square napisał: DS4 ma żyroskop przecież i możesz go używać do pisania. w sumie zapomniałem, że DSe też będzie miał żyroskop. Nvm, to zmienia postać rzeczy. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) 17 minut temu, nero2082 napisał: ale oni mnie irytują tą ciszą :p życzę im żeby wszystko co mają leaknęło Może wcale nie ma tego aż tak dużo. Edytowane 10 września 2020 przez lpcl Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 51 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mnie np. męczy obsługa Netflixa przez konsolę (pisanie tekstów), a fajnie byłoby mieć to na jednym sprzęcie. A sprawdzałeś czy działa obsługa Netflix głosem? PS4 ma taką funkcjonalności więc może do aplikacji tak też zadziała. Na TV Sony z apka Netlfix ta funkcaj wyszukuje jak mówisz do pilota. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 1 godzinę temu, nero2082 napisał: https://www.altchar.com/game-news/new-ps5-leaks-on-amazon-japan-suggest-november-20-release-afDQf6d2cK9r 20.11 ale oni mnie irytują tą ciszą :p życzę im żeby wszystko co mają leaknęło Nie trzeba było czekać długo na odpowiedź. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 PS4 z rakiem od ea, no i to sa w koncu newsy od sony na jakie czekam Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) To niezła fifka z niezłą konsolą. Edytowane 10 września 2020 przez Faka Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 dokładnie tak jak Jeff napisał, po 22 września to będą już tracić klientów Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 No bez kitu, sam czekam na jakieś kompletne konkrety ze strony Sony, a tu jakimś dziadostwem z fifa 21 ze slim konsolą mi wyjeżdżają. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 https://www.gamereactor.eu/source-playstation-5-to-adjust-plans-in-response-xbox-series-x-pricing/ Cytat Yesterday was a big day in gaming, as Microsoft finally broke its silence with regards to the upcoming Xbox Series X launch, announcing a $499 recommended retail price, as well as a November 10 release date, the same day as the launch of the Xbox Series S. While Sony has yet to respond and reveal the same crucial details about the two versions of the PlayStation 5, including one that doesn't have a disc-drive, we may have an early indication. A source who spoke anonymously to Gamereactor, and who has an overview of the situation, confirmed yesterday that when the Xbox Series X launch details were revealed, the PlayStation 5 was "considerably" more expensive. Now, what that means is of course up for discussion, and no exact pricepoint was shared. For starters, it could be that the version without a disc-drive matches the Xbox Series X price, which could mean that the fully-featured console is either $50 or perhaps even $100 more expensive. Of course, if there's anything we know about this entire process, from the initial reveal of both machines right up until today, it's that plans change, and Sony, who declined to comment when contacted, could course-correct and decide to take a bigger hit on each console sold by lowering the price to match that of the Xbox Series X. That's all speculation, of course. What we do know, however, is that as of yesterday the PS5 was described to us as being "considerably" more expensive than its counterpart. Make of that what you will. Update: Such is the fast-moving nature of the business that we're already hearing reports from multiple sources that Sony has taken the decision to slash the price of the PS5 in response to the aggressive price point of the Xbox Series S and Xbox Series X. Since writing up our original report, we've heard that Sony is considering pricing the discless PS5 at $399 and the premium edition of the PlayStation will match the Xbox Series X with a $499 price point. Of course, take all of this with a pinch of salt until Sony confirms. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 3 minuty temu, Figuś napisał: Now, what that means is of course up for discussion, and no exact pricepoint was shared. For starters, it could be that the version without a disc-drive matches the Xbox Series X price, which could mean that the fully-featured console is either $50 or perhaps even $100 more expensive. Mam nadzieję, że to zwykły bullshit. W takie coś to mi się nie chce wierzyć. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 A doczytałeś dalej? Poza tym to tylko niepotwierdzone ploty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi