Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

80 euro za grę??? To jakiś kosmos i nie mówcie, że to kwestia "naszych" zarobków..

Opublikowano

350 złociszy, ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:obama:

Opublikowano

360 zł za grę XD

Na dekiel padli.

Opublikowano

A no to z tą informacją już pójdę spać, może w przyszłym roku jednak xD

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

80 euro za grę??? To jakiś kosmos i nie mówcie, że to kwestia "naszych" zarobków..

Oj czuje że rynek wtórny będzie żył jeszcze lepiej niż wcześniej. 

Opublikowano

Normalnie czasy n64 powracają xD

Opublikowano

I'm disappointed son

Opublikowano

Nie no te ceny to z kosmosu XD juz sie nastawilem na 300zl za pudelko na premiere ale na takie cyrki to nie

No ale przynajmniej powpada troche plusikow na pchlim co nie :rayos:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

God of War 2 na PS5! Sony wyciągnęło asa z rękawa

Kratos powraca! Na PS5 Showcase zaprezentowano pierwszy materiał z nowej przygody legendarnego boga wojny. Zobaczcie teaser i przygotujcie się na kolejną opowieść przepełnioną krwawymi pojedynkami.

"Nowy materiał"  XD

Oczywiście news z ppe.

Edytowane przez milupl

Opublikowano

Może cyfry bedą tańsze ? XD Chcą zaorać pudełkowe już na amen, dowalając taką cene ? Co ja (pipi)ee. Pozdro

Opublikowano

ALE WJEDZIE PS5 NA PREMIERĘ I NOWA PRACA Z WIĘKSZYMI ZAROBKAMI, ŻEBY MIEĆ NA GRY:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Normalnie czasy n64 powracają xD

Masz rację przypominam sobie jakie chore ceny były tych dyskietek do Nintendo. Oj czuje że nie wiele osób będzie kupowało gry na premierę. 

Opublikowano
  • Autor

Nowa generacja nie dla biedaka Polaka. Jedna kupi się konsole w połowie 2021 z jakimiś używkami :rayos:

Opublikowano

Wydaje mi się, że z rok czy 2 lata trzeba poczekać, aż się ceny gier unormują, mam na myśli premierowe gierki, bo teraz to z uja spadli, żeby dać 80 euro za gierkę. Rynek graczy zweryfikuję i mam nadzieję, że nie będą jak debile płacić 350 zł.

Opublikowano

Zapraszam do działu Nintendo, u nas nawet jak gry podrożeją do pułapu 360zeta to po 3 latach na odsprzedaży stracicie tylko 40zł.

Opublikowano

No z tymi cenami to chyba kogoś ostro pogięło.

tumblr_p8s7lwCUBE1xoyw8po1_500.gifv

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

ALE WJEDZIE PS5 NA PREMIERĘ I NOWA PRACA Z WIĘKSZYMI ZAROBKAMI, ŻEBY MIEĆ NA GRY:banderas:

Może raven załatwi forumowiczom ciepłą posadkę w BERLINIE bo kurcze kiepsko to widzę!