Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, milupl napisał:

God of War 2 na PS5! Sony wyciągnęło asa z rękawa

Kratos powraca! Na PS5 Showcase zaprezentowano pierwszy materiał z nowej przygody legendarnego boga wojny. Zobaczcie teaser i przygotujcie się na kolejną opowieść przepełnioną krwawymi pojedynkami.

"Nowy materiał"  XD

Oczywiście news z ppe.

Zapewne widzieli inny pokaz niż my. Lepsza propaganda niż w Korei północnej. 

Opublikowano

Faktycznie, może i ta wersja Digital ma sens. Bo jak mam wsiąść w auto i pojechać do sklepiku z grami i tam zostawić 360 pln za pudełeczko to ja to pierdole. Aż nie chce mi się wychodzić z mieszkania, niech się ściągnie na dysk. I paliwa zaoszczędzę. 

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Qwa, nawet pad PS5 jest tańszy od gierek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XD

• DualSense™ Wireless Controller (standalone) – US$69.99/¥6,980/€69.99 (RRP)

Edytowane przez Faka
  • Haha 1
Opublikowano

Also launching this November is a slate of new accessories:

• DualSense™ Wireless Controller (standalone) – US$69.99/¥6,980/€69.99 (RRP)
  • PULSE 3D™ wireless headset – with 3D audio support and dual noise-cancelling microphones US$99.99/¥9,980/€99.99 (RRP)
  • HD Camera – with dual 1080p lenses for gamers to broadcast themselves along with their epic gameplay moments US$59.99/¥5,980/€59.99 (RRP)
  • Media Remote – to navigate movies and streaming services with ease US$29.99/¥2,980/€29.99 (RRP)
  • DualSense™ Charging Station – to conveniently charge two DualSense Wireless Controllers US$29.99/¥2,980/€29.99 (RRP)
Opublikowano
Teraz, u55r napisał:

Faktycznie, może i ta wersja Digital ma sens. Bo jak mam wsiąść w auto i pojechać do sklepiku z grami i tam zostawić 360 pln za pudełeczko to ja to (pipi)e. Aż nie chce mi się wychodzić z mieszkania, niech się ściągnie na dysk. I paliwa zaoszczędzę. 

Tylko, ze pudelko o(pipi)isz na olx potem albo fejsie za 20-30zl mniej, a cyfra zostanie z tobą na zawsze nawet jak gra okaże się bublem.

Obecnie pudełko to 355zł, a cyfra to ze 400 bedzie patrzac na obecny stosunek cyfra-pudelko na ps4.

Ta konferencja to było takie naplucie w morde graczom:

- brak info o wstecznej(smieszne 15 gierek w plus to xD )

- FF16 wyjdzie na pc i technicznie wyglądał gorzej niż FF7 remake - myślałem, że to dlc do mmo XIV

- spoderman to dlc crossgenowe #nikogo

- demon za(pipi)isty, ale czemu to na pc wychodzi też xD

- ta szczelanka od arcane fajna i w sumie nie ma sie do czego przyczepić, no może do grafy z ps4 zwykłego

- zero info o grach na premiere

- serio gry po 80 ojro, serio wy chciwe skośne s(pipi)ole?

Kupi się to za kilka lat używane dla tych 5 exów i pogoni potem na olx

Opublikowano

Konsola ku.rwa wielka jak sklep, wiele gier dostępnych też na ps4, a ceny z kosmosu. Jak już coś wyjdzie ciekawego, to się kupi slimke i gierki po 50 zł. 

Tymaczaem biorw switcha i gram dalej na ps4, zayebiscie. Dzięki, Sony. 

• Plusik 2
Opublikowano

No ja też pasuje - na gierki 350 zł na premierę jednak za biedny jestem. Kupi się w abo Xboxa z gp, a sonke jak gow2 wyjdzie.

Opublikowano
3 minuty temu, Ludwes napisał:

Konsola ku.rwa wielka jak sklep, wiele gier dostępnych też na ps4, a ceny z kosmosu. Jak już coś wyjdzie ciekawego, to się kupi slimke i gierki po 50 zł. 

Tymaczaem biorw switcha i gram dalej na ps4, zayebiscie. Dzięki, Sony. 

Same. Kupię sobie tylko dualsensa bo mi się ds4 rozlatuje XD no chyba że łby z sony powiedzą że nie będzie działał z ps4  :dynia:

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Ale czaisz że to jest trollkonto

Wiem. Ale dobrze oddaje to co się dzieję. Gościu na Twitterze daje więcej info niż Sony. Coś tu jest nie tak. Szczerze to Kuraragi mógłby tak zrobić, przynajmniej trochę sympatii by dla Sony zyskał.