darkos 4 339 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 26 minutes ago, Paolo de Vesir said: Było? Wiadomo już jaka cena tych gier w tym PS5 plusie? Bo aż w 7 nie grałem. Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Nie macie wrażenia, że te dywagacje o kupnie konsoli na premierę prowadzą ludzie, których na to nie stać?Nie stać mnie, to będę sobie i innym tłumaczył dlaczego tego nie robić, dlaczego lepiej czekać.A później w zakupach growych dawać minusiki, bo kogoś stać i może sobie pozwolić na zakup, a tego drugiego dupka pieczeBalon ma rację i kupno konsoli raz na 7 lat (lub po 3 latach od ps4 pro) jest wręcz obowiązkiem. Jest coś lepszego w naszym hobby niż oczekiwanie i kupno nowych konsol? Kolejna generacja! Cieszmy się Ja mam opłacony pre order, liczę, że Media Expert nie poleci w kulkiAa i dla tych wszystkich malkontentów - powiem wam więcej. We wtorek zamówię jeszcze XsX - jak się bawić to się bawić 7 Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) Tak sobie tłumacz @Lipa, że innych nie stać. Nie zauważyłem, żeby ktoś podawał cenę konsoli jako argumentu przeciw. Co najwyżej samych gier, ale tutaj nie jest kwestia czy kogoś stać czy nie. Edytowane 20 września 2020 przez MYSZa7 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 No mnie akurat nie stać na nową konsolę, ale jakbym miał kwit to oczywiście że któryś z nextgenów wjechałby Day1. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: No mnie akurat nie stać na nową konsolę, ale jakbym miał kwit to oczywiście że któryś z nextgenów wjechałby Day1. Sprzedaj ones, dołóż i kup chociaż series s. No przy takim entry na poziomie 1350zł to aż żal nie wchodzić w nową generację. Wiem, że masz pc ale to nie to samo co konsola. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 9 minut temu, MYSZa7 napisał: Tak sobie tłumacz @Lipa, że innych nie stać. Nie zauważyłem, żeby ktoś podawał cenę konsoli jako argumentu przeciw. Co najwyżej samych gier, ale tutaj nie jest kwestia czy kogoś stać czy nie. Baa, nawet przed wyjawieniem ceny konsol, ludzie byli zadeklarowani, że 2.3 do 2.5k to spoko cena za te klocki były. Tutaj argumentem wszystko się rozbijają o gry, co dana konsola ma zaoferowania. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Nie to że nie stać, ale są ludzie którzy muszą sobie usprawiedliwić taki wydatek, bo wywalając ok trzech patoli na zabawkę dla dzieci może nie być na pizze w piątki przez któryś miesiąc Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Mam preorder ps5 Zastanawiam sie nad xsx Specjalnie zostawilem sobie tlou 2 i got zeby ograc na ps5 i giereczki sobie spokojnie czekaja Wjedzie day 1 assassin, i spider +(podbity spider ps4) I do konca roku mam gierek az za duzo Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Dali im gry w ramach ps plusa ,który służy do grania po sieci.Dostajesz kolekcje gier na start ps5 A ci płaczą,że nie ma dlc xdJakie to Polskie xd 2 Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 I w co tam pograsz po sieci w BF1 podstawkę co nawet na ps4 czasami były za frajer dlcki? Raz że te gry każdy ograł co go interesuje z tej listy dwa że by się wstydzili dawać je jako podstawki. No ale sony dobrze rucha co niektórych. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 31 minut temu, Lipa napisał: Nie macie wrażenia, że te dywagacje o kupnie konsoli na premierę prowadzą ludzie, których na to nie stać? Nie no argument o cenie to raczej pudlo bo jednak tutaj kazdy pracuje, a nawet jezeli komus ledwo sie wszystko spina to sa raty itd. Cala ta zabawa nie kosztuje przeciez 50 tysiecy. Tutaj po prostu sie niektorym zalaczylo bycie 'swiadomym konsumentem' co bawi mnie niemilosiernie i az przyjemnie sie na to patrzy. Ci sami swiadomi konsumenci od lat kupuja nowe karabiny do bfa za 79, kupuja edycje w steelbooku z dwoma naklejkami za 400zl, kupuja figurki za 250zl, a w srodku generacji polecieli po prosiaka. Daja sie dymac na dwa baty od lat ale jak ktos postanowil kupic sobie plejke na premiere to krzycza teraz ze WLASNIE PRZEZ TAKICH JAK TY NIC SIE W TEJ BRANZY NIE ZMIENI. Bo sony ceny gier podnioslo xd To jest naprawde kabaret, rozumiem jak najbardziej tych co po prostu wybieraja xboxa, co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje, wyebane ale ci przyczajeni gejmerzy co teraz beda rozkminiac dwa laty czy kupic, po co kupic, w co grac to niezle sa odklejeni. POCZEKAM AZ BETA TESTERZY PRZETESTUJA HEHE. Generalnie to ja nie wiem po co w ogole tracic czas i udzielac sie na forum o gierkach skoro nie chcesz sie przesiasc na nowy sprzet po tylu latach, albo w ogole cie to nie interesuje i poza tym to yebac graczy. Dyskusja jest o tym czy wydac 3k polskich zlotych po raz pierwszy od 7 lat na jedno z glownych hobby kazdego z nas, a niektorzy sie tutaj oburzaja jakby byli namawiani do kupienia torebki w gucci. W sumie jak na spokojnie spojrzalem na te gry ps+ collection to niezla lista. Jak ktos nie mial ps4 to zadnej dodatkowej gry nie potrzebuje. Ja sam mam do przejscia/dokonczenia days gone, bloodborne, ratcheta, detriot, tlg na upartego moglbym przez pare miesiecy ciagnac na darmowych gierkach od sony, niesamowita firma 1 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) Godzinę temu, creatinfreak napisał: Sprzedaj ones, dołóż i kup chociaż series s. No przy takim entry na poziomie 1350zł to aż żal nie wchodzić w nową generację. Wiem, że masz pc ale to nie to samo co konsola. Szczerze mówiąc to jakbym miał wchodzić w nowa generacje to już w pełni. Zobaczę tez jak się sprawuje 1440p po premierze. Na razie jedynie myśle o zmianie CPU i dołożeniu RAMu żeby w Shadowlands grać jak człowiek. @u55r O cenie nie wiem nic, ale strzelam, że to będzie po prostu zestaw gier dostępny dla każdego opłacającego PS+. Edytowane 20 września 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Nie no zayebiste gierki tylko problem polega na tym że każdy kto używa konsoli do czegoś więcej niż meczu fify raz na tydzień to ma większość tych rzeczy już dawno ograne No ale duzo osob moze tak samo napisac o gamepassie Pipcio szczegolnie biorac pod uwage "exy", nie liczac indykow. Gierki naprawde bardzo fajne, sporo z nich z checia sobie odswieze bo mi sie podobaly a ogrywalem je na premiere takze fajna sprawa. A jak ktos nie mial ps4 to wogole legancko. Wiadomo ze jesli chodzi o ilosc i swiezosc to porownania z gamepassem nawet nie ma ale z drugiej strony sony nie musi rozdawac gier za darmo zeby zabiegac o klienta wiec dobre i to. Choc fakt ze jednak te dlc to powinni dodawac wrzucajac starsze tytuly Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 20 września 2020 Autor Opublikowano 20 września 2020 Godzinę temu, creatinfreak napisał: Sprzedaj ones, dołóż i kup chociaż series s. No przy takim entry na poziomie 1350zł to aż żal nie wchodzić w nową generację. Wiem, że masz pc ale to nie to samo co konsola. Wprawdzie to tylko jedna gra, ale także i jedyna, która została pokazana na tej konsoli. Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Troche mnie jednak dziwi ta sr.aczka na forum po ostatniej prezentacji. Bo o ile jeszcze te ceny gier moge zrozumiec, no szkoda ze nieco drozsze beda, to jakies udawanie zawiedzionego tym co Sony oferuje to jest smieszne. Czego sie spodziewaliscie BB2 i GOW2 na premiere? Od miesiecy wiadomo ze wjedzie DeS, Spiderman i HZD2, do tego z doswiadczenia mozna wnioskowac jak bedzie wygladal pierwszy rok/pol roku. A tu kur.wa jakies lamenty ze ich oszukali ze Sony naplulo im w twarz, ze nic. nie oferuje. Cale lata pier.dolenia o polproduktach ze nie ma 60fps, ze wyglada slabo, slaba grafika az tu nagle przychodzi next gen a te same osoby pisza ze oni to sobie te cross geny ograja na starej konsoli. Daleko nie trzeba szukac, ile osob sie deklarowalo ze z Cyberpunkiem poczekaja pare tygodni do premiery next gena a teraz nagle zwrot i oni sobie na PS4 ograja bo nie beda sie dawac w dupe ruch.ac chinczykowi. 3 1 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 2 godziny temu, devilbot napisał: Te ps plus classic to niezła kupa. Sądziłem, że to będzie dostęp do każdej gry jaką kiedykolwiek dali w PS Plus co i tak byłoby biedną usługą, a oni dają 18 gier z czego większość w przestarzałych wersjach jak np Monster Hunter bez Iceborne , Mortal X bez XL, Persona bez Royal, Bloodborne bez Old Hunters czy golutki Fallout 4. Nieźle lecę do sklepu i opłacam plusa XD W xbox passie jest to samo, takze daja zawsze podstawki. Chca zarobic na dodatkach. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Nie porównujmy tego czegoś do gamepassa pls. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Jak ktoś nie miał playstation to otrzymuje świetne gry z poprzedniej generacji na początek. Ruch świetny, ale szkoda, że prawdopodobnie nic z tego nie dostanie żadnej aktualizacji pod ps5. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Moldar napisał: Jak ktoś nie miał playstation to otrzymuje świetne gry z poprzedniej generacji na początek. Ruch świetny, ale szkoda, że prawdopodobnie nic z tego nie dostanie żadnej aktualizacji pod ps5. Dostanie poprzez "boost mode" zapewne, ale kto miał PS4 raczej wszystko z tego co chciał ograł. Ja np. nie grałem tylko w Persone bo to nie dla mnie tytuł Edytowane 20 września 2020 przez Fanek Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) Ja to tylko z tej listy FFXV i Persona nie ograne, ale to są gry, które idzie wyrwać za grosze w pudełkach. Zastanawia mnie jedno, czy ta kolekcja w ogóle też będzie udostępniona na PS4 czy tylko PS5 - nie określili się w tej kwestii jeszcze. Edytowane 20 września 2020 przez Faka Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Godzinę temu, YETI napisał: Wprawdzie to tylko jedna gra, ale także i jedyna, która została pokazana na tej konsoli. Nieprawda, pokazywali też Gearsy w 120fpsach, nowego Asasyna i Watchdogs, czemu więc wprowadzasz innych w błąd? To tak jakby pisać że na PlayStation 5 pokazali tylko bugsnaxa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź