Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

A to są już jakieś porównania grafiki ps5 vs xsx? Nie wiec to tylko takie gdybanie.

Opublikowano

Po co przeciez juz uzgodnione ze grafika jest niewazna

Opublikowano

A czy ps5 ma służyć jak ps4 pro, tj. odpali stare tytuły w 4K itp.?

Obecnie mam FATa, na Pro nie przeskakiwalem, wiec na ps5 obczailbym parę tytułów w wyzszej rozdzialce, skoro chwilkę juz uzywam nowego TVka póki co dla gier fullHD.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Jeżeli gra miała patch czy była już robiona pod prosiaka to na PS5 będzie odpalana jak na prosiaku

Opublikowano

No i git. Ominąłem Pro (mimo ze polecano mi zamiankę z FATa po zakupie TV, ale się powstrzymałem) więc skorzystam i przejdę jakieś zaległości z PS4, zanim nie zaczną wychodzić jakies bardziej znaczące gry.

Opublikowano
10 godzin temu, messer88 napisał:

Dla kogoś kto nie miał ps4 to chyba nawet spoko ale dawać takie starsze tytuły bez dlc to :dynia:

No nie spoko bo trzeba kupic ps5.

Opublikowano

W tym temacie chyba nie wypada pisać inaczej więc tak, jakbyś chciał ograć BB to na ps5 od razu kupić plusa i jeszcze old hunters osobno, to jest świetny deal! 

Opublikowano

Ej, takie pytanie z dupala. Czy hdmi do konsoli będzie przystosowany pod 2.1? Czy raczej standard badziew?

Opublikowano

Z tego co czytałem PS5 puszcza sygnal przez hdmi 2.1 (4k@120Hz), no tylko TV to musi obsłużyć.

Opublikowano

Myślę, że miał na myśli kabel w pudle z konsolą

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Źle się wyraziłem, chodziło mi o przewód, bo pod 2.1 trzeba już tego szybszego i pytanie co tam Sony wrzuciło do pudełka.

Opublikowano

A ok. Te kable chyba jakoś dzielą się na high speed itp? Jak dobrze kojarzę, do 120HZ trzeba ultra high speed, chyba że mieszam wątki.

Opublikowano

Ta, qwa, żeby mnie nie zdziwiło jak dadzą stary kabel :yao:

Pamiętam jak PS3 kupowałem, to musiałem osrany kabel hdmi kupować, bo w pakiecie było dziadostwo euro czy tam scart, nie pamiętam już.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Sony jakoś nie jest zainteresowane 120fps, a tez prawie nikt nie ma takich odbiornikow, wiec mogą przycebulic. Z drugiej strony wsadzili wi-fi6 to kto ich tam wie.

Opublikowano

Ale kabla euro pan nie obrażaj. Jak kiedyś na PS2 przełączyłem się z czinczów na euro rgb czy coś to myślałem, że gram w nową jakość (na kineskopie 28" xd).

Opublikowano
30 minut temu, messer88 napisał:

W tym temacie chyba nie wypada pisać inaczej więc tak, jakbyś chciał ograć BB to na ps5 od razu kupić plusa i jeszcze old hunters osobno, to jest świetny deal! 

Marudzisz. Straszne pinoadze to kosztuje 

https://perfectblue.pl/produkt/gra-ps4-bloodborne-goty-edycja-game-of-the-year/?polecane&utm_source=ceneo&utm_medium=referral

Opublikowano

Ale szanujmy się, co miałem to używać na PS3 gdy był już tv full hd - zwykłe golenie ludzi to było wtedy, bo jak na tamte czasy to też te kable tanie nie były XD

Opublikowano
16 minut temu, _Red_ napisał:

Ale kabla euro pan nie obrażaj. Jak kiedyś na PS2 przełączyłem się z czinczów na euro rgb czy coś to myślałem, że gram w nową jakość (na kineskopie 28" xd).

Obraz kryształ, tylko kolory były grosze. Ale fakt robiło to wrażenie. 

Opublikowano
6 minutes ago, czarek250885 said:

Obraz kryształ, tylko kolory były grosze. Ale fakt robiło to wrażenie. 

Jakie gorsze kolory? Obraz i kolory były idealne na prawdziwym RGB. Nawet TV włączało samo i kanał wybierało.

Opublikowano

PS5 tajemniczy port

http://www.playstationing.com/wp-content/uploads/2020/09/PS5-Ports-Featured-Slider-Size.jpg

http://www.playstationing.com/featured/what-is-this-mystery-port-on-the-back-of-the-ps5/5748

edit: linki bez https i grafika nie wskakuje, znalazłem buga lol

Edytowane przez Fanek