Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A czy ps5 ma służyć jak ps4 pro, tj. odpali stare tytuły w 4K itp.?

Obecnie mam FATa, na Pro nie przeskakiwalem, wiec na ps5 obczailbym parę tytułów w wyzszej rozdzialce, skoro chwilkę juz uzywam nowego TVka póki co dla gier fullHD.

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

No i git. Ominąłem Pro (mimo ze polecano mi zamiankę z FATa po zakupie TV, ale się powstrzymałem) więc skorzystam i przejdę jakieś zaległości z PS4, zanim nie zaczną wychodzić jakies bardziej znaczące gry.

Opublikowano
10 godzin temu, messer88 napisał:

Dla kogoś kto nie miał ps4 to chyba nawet spoko ale dawać takie starsze tytuły bez dlc to :dynia:

No nie spoko bo trzeba kupic ps5.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ta, qwa, żeby mnie nie zdziwiło jak dadzą stary kabel :yao:

Pamiętam jak PS3 kupowałem, to musiałem osrany kabel hdmi kupować, bo w pakiecie było dziadostwo euro czy tam scart, nie pamiętam już.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Ale kabla euro pan nie obrażaj. Jak kiedyś na PS2 przełączyłem się z czinczów na euro rgb czy coś to myślałem, że gram w nową jakość (na kineskopie 28" xd).

• Haha 1
Opublikowano

Ale szanujmy się, co miałem to używać na PS3 gdy był już tv full hd - zwykłe golenie ludzi to było wtedy, bo jak na tamte czasy to też te kable tanie nie były XD

Opublikowano
16 minut temu, _Red_ napisał:

Ale kabla euro pan nie obrażaj. Jak kiedyś na PS2 przełączyłem się z czinczów na euro rgb czy coś to myślałem, że gram w nową jakość (na kineskopie 28" xd).

Obraz kryształ, tylko kolory były grosze. Ale fakt robiło to wrażenie. 

Opublikowano
6 minutes ago, czarek250885 said:

Obraz kryształ, tylko kolory były grosze. Ale fakt robiło to wrażenie. 

Jakie gorsze kolory? Obraz i kolory były idealne na prawdziwym RGB. Nawet TV włączało samo i kanał wybierało.

• Plusik 1