Gość Rozi Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 (edytowane) Teraz, MatekDM napisał: Jakie 100% pre-orderów? Gdzie? W Polsce Xboxa możesz zamówić od ręki w bardzo wielu sklepach. Jednego i drugiego. Daj sobie z nim spokój, nie wdawaj się w dyskusję. Edytowane 1 października 2020 przez Rozi Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 1 minute ago, MatekDM said: Jakie 100% pre-orderów? Gdzie? W Polsce Xboxa możesz zamówić od ręki w bardzo wielu sklepach. Jednego i drugiego. W Polsce być może. Na świecie obie konsole poszły w około 30sekund. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Dobra, ale to jest temat PS5 i dajcie sobie siana z wciskaniem tu komuś Xboxa. Kto będzie zainteresowany dyskursem to trafi do odpowiedniego tematu i tam zapyta o coś, co budzi jego wątpliwości, względnie w "Następnej generacji" jest ankieta i pole do dyskusji albo CW jak ktoś czuje się mocny i chce stanąć w oktagonie. Taki sam nerw mnie bierze jak ktoś działa w drugą stronę. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 (edytowane) @Bzduras - rozumiem argument, ale ciężko gadać o konsoli bez przytaczania konkurencji, która wychodzi w tym samym czasie, za podobne pieniądze i mająca 99% tych samych gier. Porównania same się będą wszystkim nasuwać. Edytowane 1 października 2020 przez C1REX Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Zwłaszcza jak Sony zdaje się osiadać na laurach i milczy o masie nieporozumień gdy konkurencja ostro walczy o klienta. A wygrywa się masowym klientem, nie bandą nerdów z forum co liczą piny na procesorze. Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Premiera za ponad miesiąc. Jeszcze nie raz sporo usłyszysz. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 ...ale ps5 już nie ma dostępne a Xbox nadal zbiera klientów. No sorry Sony daje ciała bo jeżeli nawet ja widzę oczywiste zalety konkurencji to Sony coś pokopało. Dobra tam, ja i tak nie kupuję w tym roku, a może i kolejnym, kto wie. Zobaczymy jak to będzie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 (edytowane) 9 minut temu, ListuniO napisał: Premiera za ponad miesiąc. Jeszcze nie raz sporo usłyszysz. Tym razem przygotowują rzut dla najpopularniejszych sportowców? Edytowane 1 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Tym razem przygotowują rzut dla najpopularniejszych sportowców? dla zagubionych z podlasia Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Nawet słabe. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Jak twoje prowokacje Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 (edytowane) Myślę, że niepotrzebnie oczekuję że Sony które ostatnio nieładnie nakłamało graczom odkryje karty przed premierą swojego sprzętu. To ja jestem dla nich. Edytowane 1 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 40 minut temu, qraq_pk napisał: Nawet wieśka 3 zagrałem po roku chyba i dobrze bo połatany był. Zacząłem grać 4 dni temu na Xboxie i wciąż masa bugów . A to ściezka prowadząca na mapie do celu się gubi i pokazuje kierunek od czapy, a to Płotka przy przywołaniu pojawi się w środku budynku i nijak z niego wyjechać, albo całkowicie przywołanie nie działa i trzeba wyjść z gry i ponownie uruchomić... Sporo tego, a to dopiero początek gry Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Konsol jest mało. Nie maja ciśnienia. Argumenty typu GP u konkurencji i tak maja rozwiązane bo maja psnow (Polska to promil rynku dla nich). Tez bym chciał masy info ale z drugiej strony co to zmieni? I tak zamówiłem i czy poznam szczegóły teraz czy za 2 tygodnie to nie przyspieszy 19.11 3 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 13 minut temu, Shago napisał: Zacząłem grać 4 dni temu na Xboxie i wciąż masa bugów . A to ściezka prowadząca na mapie do celu się gubi i pokazuje kierunek od czapy, a to Płotka przy przywołaniu pojawi się w środku budynku i nijak z niego wyjechać, albo całkowicie przywołanie nie działa i trzeba wyjść z gry i ponownie uruchomić... Sporo tego, a to dopiero początek gry Grałem w Wiedźmina 3 na PS4/XOne, na PC, ale nie spotkałem się nigdy z takimi rzeczami. Niektórzy to chyba mają talent do łapania bugów. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bluber 1 183 Opublikowano 1 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 października 2020 1 godzinę temu, areka napisał: W gry od EA to tylko Battlefield mnie interesuje. Chociaż i tak nie wiem czy dalej będzie w kręgu mojego zainteresowania, po fatalnej "piątce"... Powoli bardziej się do COD'a przekonuję jeśli chodzi o miltiplayerowe strzelanie. Niestety. Więc tak naprawdę to samo będę miał na PS5. No to kup PS5 w czym problem? Nie rozumiem na serio waszych problemów w tym dziale, jeden płacze, że go gry, które MS wydaje nie jarają - nie kupuj Xboxa, drugi płacze, że nie przyciągają go niczym innym bo i tak w Gamepassie nic go nie interesuje - nie kupuj Xboxa, trzeci pisze, że studia takie jak id, Playground Games czy Obsidian klękają przy gierkach ND - w takim razie nie kupuj Xboxa (chociaz skisłem troche z kontry w postaci Days Gone XDDD - to rzeczywiście hit) Nie interesują was Forzy/Halo/Gearsy/Ori/SoT nie kupujcie xboxa i nie wykupujcie gamepassa, zachowajcie status quo i kupcie sobie PS5 z Demon Souls i kolejnymi kontynuacjami waszych ulubionych serii jak God of War, Gran Turismo czy Ratchet&Clank gdy te już wyjdą, serio nie rozumiem tego dmg controlu i wyszukiwaniu sobie usprawiedliwień do nabycia sprzętu jaki wam się podoba. 9 1 2 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Niech płaczą w domu a nie w temacie o PS5 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 No chyba od tego forum, tak/nie ? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Czyż forum nie jest domem? Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 PS5 tylko za 3 lata jak: Sony się ogarnie Ukaże się mniejsza i poprawiona wersja konsoli Wyjdą te niesamowite exclusivy, przy których będę się bawił tak samo dobrze jak na PSX, PS2, PS3 i PS4. Gry nie będą kosztować 350zł 3 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Przecież ten temat to nie konsolowa tęcza. Każdy może sobie pisać co tam ma do powiedzenia na temat konsoli. Konkurencja ma też wpływ i nie da się jej ignorować. 90% ludzi na forum to fani ps4. Nawet jak ktoś kocha sony, to może wyrazić obawy i niezadowolenie z poczynań firmy. Jak ktoś zamówił ps5 i nie może się doczekać Demons Souls, to też może nie być zadowolonym, że kumple z psn to sprzedawczyki i przechodzą na xklocka. Każdy ma udawać, że jest kolorowo? Że gierki za 359zł to nawet lepiej, bo się będzie bardziej doceniało granie, a poza tym i tak czasu na zbyt dużo grania nie mamy? Mamy udawać, że blokada ps now w Polsce to zaleta? Że dzięki temu więcej używek i taniej będzie? Na siłę, to wszystko da się obronić, ale ja ślepo żadnej korpo nie będę usługiwał. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Nie no, ogólnie @bluber pisze rozsądnie i wychodzi z propozycją poprawnej postawy, ale forum PE nie jest najlepszym miejscem na sensowne i pełne godności podejście, już nie wspominając o tym, że bez tego rodzaju DYLEMATÓW GRACZA ten zakątek internetu już by najzwyczajniej w świecie zdechł. A tak to się jeszcze jakoś kręci, dzięki tym wydumanym problemom. Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 3 minuty temu, Czoperrr napisał: PS5 tylko za 3 lata jak: Ukaże się mniejsza i poprawiona wersja konsoli Rozumiem ze masz już konsole ? Dawaj foty !!!! Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 14 minut temu, Moldar napisał: No chyba od tego forum, tak/nie ? Czy ja wiem czy dział PS5 to dobry dział do płakania, że na Xboxie nie interesują mnie jego gry, gamepass i studia, które przejeli? No ale z tym magicznym pytaniem zostawiam cię do przemyśleń. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Just now, ListuniO said: Rozumiem ze masz już konsole ? Dawaj foty !!!! Przecież sam wiesz, że koleś ma rację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź