_Red_ 12 061 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Nie podobają mi się te "płaty" obudowy. Chwyce konsolę za naroznik, oderwie się jeszcze albo pognie w plecaku. Już skośna bryła ps4 byla udziwniona, a to już w ogóle nie wygląda solidnie Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Nie można jest postawić bez tej podstawki upośledzonej? Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) 10 minut temu, _Red_ napisał: Nie podobają mi się te "płaty" obudowy. Chwyce konsolę za naroznik, oderwie się jeszcze albo pognie w plecaku. Już skośna bryła ps4 byla udziwniona, a to już w ogóle nie wygląda solidnie Ja często konsolę biorę na wyjazdy, w tym wypadku to bałbym się to gdzieś transportować..:( Edytowane 3 października 2020 przez izon Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) Z profilu konsola wygląda ładnie, gdyby tylko nie była taka wielka. Edytowane 3 października 2020 przez MYSZa7 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Zastanawiam się czy serio ludzie się tak przejmują wielkością sprzętu, czy już tematy do marudzenia się kończą? 4 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 25 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Nie można jest postawić bez tej podstawki upośledzonej? Oczywiście że można, w sieci lata też takie zdjęcie proszę 1 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Albo pomyliłeś zdjęcie, albo jesteś w uj nie śmieszny. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Albo pomyliłeś zdjęcie, albo jesteś w uj nie śmieszny. (pipi)a wyszedł suchar no, ale w każdym razie da się postawić 1 Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 34 minuty temu, C1REX napisał: serio ludzie się tak przejmują wielkością sprzętu Jak dla mnie to jest kobyła co można przeżyć, za to sam design jak z targu to jest dramat Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 I po cholerę ja tu zaglądałem, kupuje Xboxa a już chcę to piękne Playstation 5. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Wygląd jak wygląd - każdy ma swój gust. Jednak serio ludzie tutaj dramę jakąś kręcą o pierdoły. To tylko pudełko. Boicie się, że do żyrandola i mebli z Ikei nie pasuje, czy do makijażu? Niby forum dla chłopów, a jak baby o wyglądzie zrzędzą. Cytuj
Gość Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Godzinę temu, C1REX napisał: Wygląd jak wygląd - każdy ma swój gust. Jednak serio ludzie tutaj dramę jakąś kręcą o pierdoły. To tylko pudełko. Boicie się, że do żyrandola i mebli z Ikei nie pasuje, czy do makijażu? Niby forum dla chłopów, a jak baby o wyglądzie zrzędzą. z największą cieczką to ty latasz po tematach, raz Xbox, później PS5, innym razem zakładasz temat że "chyba przesiadziesz sie na PC", no strasznie męczysz bułe tymi swoimi komentarzami, rozterki gimnazjalisty Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 1 godzinę temu, izon napisał: Ja często konsolę biorę na wyjazdy, w tym wypadku to bałbym się to gdzieś transportować..:( Bez przesady, mocowanie na dachu auta sobie zamontujesz i bezpiecznie przewieziesz gdzie trzeba 3 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, C1REX napisał: Zastanawiam się czy serio ludzie się tak przejmują wielkością sprzętu, czy już tematy do marudzenia się kończą? Tak, wyobraź sobie że ludzie faktycznie przywiązują uwagę do wielkości sprzętu i trzeba być głupim zeby to negować, mój caly RTV unit opiera się na zestawie Kallaxów z Ikei, każda przegroda ma 33cm na 33cm Wiesz jakie wymiary ma Playstation 5? Width: 15.35 inches (390 mm) Depth: 10.23 inches (260 mm) Height: 4.09 inches (104 mm) Więc tak, rozmiar ma K.U.Rwa znaczenie Edytowane 3 października 2020 przez eX4cT_PL 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Jutrzejszy pokaz to mają być tylko gierki? Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) Widocznie bieda meble nie są kompatybilne z sprzętem RTV klasy premium. Ewentualnie możesz zmienić mieszkanie na większe i tam rozmiary ps5 nie będą kłuć w oczy Edit Będą mieli z czego odejmować do ps5 slim Edytowane 3 października 2020 przez grabipl Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 2 minuty temu, grabipl napisał: Widocznie bieda meble nie są kompatybilne z sprzętem RTV klasy premium. Ewentualnie możesz zmienić mieszkanie na większe i tam rozmiary ps5 nie będą kłuć w oczy Fakt, przy cenie gierki 360 Polskich złotówek to nie jest sprzęt dla biedaków, nie było tematu. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jutrzejszy pokaz to mają być tylko gierki? Serio jutro jest jakiś pokaz czy chodzi wam o tego chinola na jutubku? Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Nie no, nie sądze że ~350 sie przyjmie za gierke u nas, za granicą można wyrwać np. Demons soulsa za 70 euro w premiere Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 19 minut temu, Pupcio napisał: Serio jutro jest jakiś pokaz czy chodzi wam o tego chinola na jutubku? chinole na yt 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Te po lewej to zewnetrzny zasilacz do ps5? Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 5 hours ago, schabek said: No i tutaj wyglada juz duzo lepiej Zauważył ktoś, ze konsole na premiere są najlepiej wykonane i mają najlepszej jakości komponenty. Przypomnijmy sobe konsole premierową konsole PS3 czy Ps4. Swietny design, wysokiej jakości elementy, ogólnie produkt dopracowany. Wychodzi PS3 slim, czy ps4 PRO i konsola zalicza downgrade w wielu aspektach. Jakość plastiku gorsza (na PS4 pro, to jakis ruski, gówniany plastik; to samo w ps3 slim), design gorszy, w przypadku ps3 slim, brak wsteczenja kompatybilności. Ogólnie firma idzie po kosztach i chce dostarczyć jak najtańszy produkt. Jeśli ktoś jest kolekjconerem konsol, to ta na premiere jest chyba jak najbardziej wskazana. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 jezu obie brzydkie jak chu.j xd Xbox jak mój subwooferek od soundbara, playla jak przerośnięty stormtrooper. Meh, trzeba będzie flage na obudowe i za ojczyzne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź