messer88 6 580 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Co Ty (pipi)sz z tym premierowym ps4 przecież to najhujowszy plastik jest. 1 Cytuj
l33t 141 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Plus to tandetne piano black, które się rysowało od samego patrzenia. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 4 minutes ago, walek said: Zauważył ktoś, ze konsole na premiere są najlepiej wykonane i mają najlepszej jakości komponenty. Przypomnijmy sobe konsole premierową konsole PS3 czy Ps4. Swietny design, wysokiej jakości elementy, ogólnie produkt dopracowany. Wychodzi PS3 slim, czy ps4 PRO i konsola zalicza downgrade w wielu aspektach. Jakość plastiku gorsza (na PS4 pro, to jakis ruski, gówniany plastik; to samo w ps3 slim), design gorszy, w przypadku ps3 slim, brak wsteczenja kompatybilności. Ogólnie firma idzie po kosztach i chce dostarczyć jak najtańszy produkt. Jeśli ktoś jest kolekjconerem konsol, to ta na premiere jest chyba jak najbardziej wskazana. Może i mają prima sort komponenty ale też często są one wadliwe. Dlatego też kolejne rewizje są ulepszane im dalej w cykl życia konsoli tym lepsze bebechy w środku. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 26 minutes ago, Czoperrr said: Na moje oko konsola Sony jest wklejona. Na klocku X widać cien (tez moze zrobiony), a na ps5 juz nie widać. Zresztą dysponujemy taką technlogią, ze mozemy do materialu video wkleić ps5. Wystarcza ściagnąc odpowiednią apke na androida czy IOS Patrz filmik ponizej Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Miałem pisać podobny post. Te dwie konsole na stole wyglądają na fake. Z drugiej strony wali mnie wielkość konsoli. To tylko pudełko na tranzystory. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 1 godzinę temu, grabipl napisał: Nie no, nie sądze że ~350 sie przyjmie za gierke u nas, za granicą można wyrwać np. Demons soulsa za 70 euro w premiere Postanowiłem sprawdzić jak to wygląda u mnie. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 I jak wygląda? Bo my nie zarabiamy w ojro wiec nie wiemy. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Super wygląda ten sprzęcik, nie mogę się doczekać Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) 22 minuty temu, kanabis napisał: I jak wygląda? Bo my nie zarabiamy w ojro wiec nie wiemy. no wygląda tak że kosztują 20euro więcej, czyli o 1/3 względem starej ceny, czyli zdzierstwo i żenada. Jeśli zastanawiacie się co jutro pokaże Sony, to jest już rozpiska i odnośniki do kanałow na gafie. Spoiler https://www.neogaf.com/threads/schedule-games-for-tomorrows-ps5-hands-on.1569671 Edytowane 3 października 2020 przez eX4cT_PL Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Oczywiście, że to fake. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) Sry eX4cT, patrzyłem na bol.com(sklep na belgie i holandie) i cena z 70 jest zwiększona na 75€ Edytowane 3 października 2020 przez grabipl Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) Dla mnie to wygląda tak, że na tym klocku to bym z checią usiadł po pracy zmęczony. minimalistyczny kołek nieociosany .XD Edytowane 3 października 2020 przez Mecenas Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 O której jutro ten cyrk ma się zacząć? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 11 naszego czasu, zdążysz się wyspać 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Ktoś potrafi rozpoznać napis, na pewno DTS HD (szkoda że nie DTS X) i Dolby - Atmos? Bo na TRUE HD to chyba za krótki napis. Dostępne chyba będzie 664gb Astro bot zajmuje tylko 2.4gb Cytuj
ginn 803 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 (edytowane) Znaczek wskazuje na Dolby Atmos/ Dolby Vision. Ciekawe. Choc może to też być Dolby Surround. Edytowane 4 października 2020 przez ginn Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Oby to był atmos. Ale obawiam się, że tam jest magiczne DOLBY DIGITAL Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Tam jest napisane "Manufactured under licence from Dolby Laboratories, Dolby, Dolby Audio and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. For DTS patents..." Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Tyle to wiemy, chodzi o napis pod logo dolby. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 No to na pewno nie będzie to Atmos, po długości słowa obstawiam Surround. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Może japoniec za godzinę wyjaśni czy to Dolby Atmos czy nie. Najlepiej by było, gdyby po prostu Sony podało pełne technikalia. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Za chwile polecą bomby 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 16 godzin temu, walek napisał: Zauważył ktoś, ze konsole na premiere są najlepiej wykonane i mają najlepszej jakości komponenty. Przypomnijmy sobe konsole premierową konsole PS3 czy Ps4. Swietny design, wysokiej jakości elementy, ogólnie produkt dopracowany. Wychodzi PS3 slim, czy ps4 PRO i konsola zalicza downgrade w wielu aspektach. Jakość plastiku gorsza (na PS4 pro, to jakis ruski, gówniany plastik; to samo w ps3 slim), design gorszy, w przypadku ps3 slim, brak wsteczenja kompatybilności. Ogólnie firma idzie po kosztach i chce dostarczyć jak najtańszy produkt. Jeśli ktoś jest kolekjconerem konsol, to ta na premiere jest chyba jak najbardziej wskazana. Ciekawe spostrzeżenie ale z tym plastikiem to była chyba kwestia gustu, może ładniej wyglądał ale był mniej praktyczny. Nie wiem o jak downgrade masz na myśli? Jedyne co mi przychodzi na myśl to pozbawienie PS3 wstecznej emulacji w kolejnych wersjach sprzetu czy wycięcie złącza optycznego w PS4 Slim względem poprzednika. Pierwsze wersje xboxa360 cierpiały na RROD co udało się wyeliminować w późniejszych wersjach. Pozbawienie PS3 wstecznej kompatybilności związane było też z tym, że PS2 całkiem dobrze się jeszcze sprzedawało i miało silną pozycję na rynku. Mam nadzieję, że sytuacja się teraz w jakiś sposób nie powtórzy. Tak, wiem że 99% gier ma działać ale będę spokojny jak zobaczę jak to wyjdzie w praktyce Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 12 minut temu, Wesker napisał: Za chwile polecą bomby śmiechu z dmuchania w pada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź