Starh 3 174 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 To, że jest cicha w jakiejś popierdółce to mnie nie dziwi. Niech opdala na tym soulsy albo nowego spidermana. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 18 minut temu, MBeniek napisał: - the confirm button on PS5 will be X instead of ◯ going forward [mam nadzieję, że to będzie można zmienić] skośnookim zmienili i dostosowali do reszty świata, a ty chcesz zmieniać? Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: a kiedy pokaz tych next-genowych gier? No był przecież godfall i astroboy mało Ci? Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Paolo jest żądny next gena, nie może usiedzieć. 2 minuty temu, Starh napisał: To, że jest cicha w jakiejś popierdółce to mnie nie dziwi. Niech opdala na tym soulsy albo nowego spidermana. Prawdziwe wyzwanie dla systemu chłodzenia raczej późniejsze gry przyniosą dopiero. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Zaraz zaczną się lockdowny i inne gówna więc na nextgenową grę trochę trzeba będzie czekać, to może być bardzo wolny start generacji. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Jak przy cross-genowym spidermanie zrobi się gorąco to raczej nie wróży to dobrze na "późniejsze gry". No ale coś tam się ruszyło, może dowiemy się czegoś ciekawego przy następnych dniach. 1 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 (edytowane) Ja jestem zadowolony z pokazu. Wiem już że spokojnie mogę GodFall zamaiać i będę bawił się przednio Edytowane 4 października 2020 przez shy4 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 (edytowane) Na series X też nikt nie testował hałasu miernikiem a jakoś nie narzekają. Mowa o nowych grach ofc. Edytowane 4 października 2020 przez aph Cytuj
shy4 53 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Just now, aph said: Na series X też nikt nie testował hałasu miernikiem a jakoś nie narzekają. ale nawet im nie pozwolili nic publicznie pograć oprócz wstecznej Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Nawet to yebane Halo puscili z PCtowow a niektorzy sie zachowuja jakby MS odsłonił wszystkie karty już. 1 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Tak jak exclusive na PS5 - FFXVI puszczony na PC. Co Ty na to? Póki co XSX i PS5 nie mają ani jednego tytułu w pełni next genowego. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Ja tam czekam na info dotyczące Soulsów na PC. Serio ktoś wierzy, żę nikt nie sprawdził prezentacji przed puszczeniem jej live? 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Póki co XSX i PS5 nie mają ani jednego tytułu w pełni next genowego. Generacje i tak z reguły rozpoczynają się na dobre w 1-2 roku od premiery. Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Tak jak exclusive na PS5 - FFXVI puszczony na PC. Co Ty na to? Ta gra już została zjechana za grafikę, jest to o tyle dziwne że akurat w to SE mocno ostatnio umie. 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Póki co XSX i PS5 nie mają ani jednego tytułu w pełni next genowego. Zależy dla kogo. Dla niektórych to pewnie dopiero gry pokazane w 2023 będą w pełni next genowe. Na mnie Ratchet i DS robią wrażenie. 3 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 10 minutes ago, Czoperrr said: Tak jak exclusive na PS5 - FFXVI puszczony na PC. Co Ty na to? Póki co XSX i PS5 nie mają ani jednego tytułu w pełni next genowego. tylko FF16 było z PC czepiłeś się jednej gry wszystko inne z ps5, gry next genowe? Demons Souls, Ratchet co ma Series X??? Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 No Ratchet może robić wrażenie. Demon's to wciąż remake gry, która splatynowałem i spędziłem dziesiątki godzin - dla mnie nic nowego. Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Jeśli MS poprawi grafikę w Halo I, a na pewno to zrobi, to wcale nie jest powiedziane że będzie 4K 60FPS. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Dla jaj wszedłem na ppe i jak zwykle nie zawiedli - z jednego "pokazu" natrzaskane kilka newsów i to w samej topce, już dalej mi się przewijać nie chciało Tymczasem na eurogamerze - zwięźle, w jednym artykule. 1 1 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Jeszcze sie okaze ze ta cala wsteczna to bedzie najwieksze przeklenstwo pierwszych lat nowej "wstecznej" generacji bo nic nie bedzie wychodzic od poczatku do konca robione tylko pod nowe konsole xd Niby ps4 bylo je,bane ze nie ma wstecznej ale takie killzony, infamousy czy pozniej the order to byly gry ktore jednak pokazywaly skok generacji Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 (edytowane) Zaraz się dowiemy, że to emulacja będzie, mam nadzieję, że w tej kwestii będę się mylił. Edytowane 4 października 2020 przez Faka Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Moim zdaniem PS5 będzie mieć lepszy line up niż PS4 przez pierwszy rok od momentu premiery konsoli. Wsteczna to miły dodatek dla mnie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 6 minut temu, kanabis napisał: Jeszcze sie okaze ze ta cala wsteczna to bedzie najwieksze przeklenstwo pierwszych lat nowej "wstecznej" generacji bo nic nie bedzie wychodzic od poczatku do konca robione tylko pod nowe konsole xd No gdzie? Jak by nie było wstecznej to byś miał po prostu tytuł pisany na dwie generacje i wydany oddzielnie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Tymczasem Digital Foundry: 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 17 minut temu, aph napisał: Jeśli MS poprawi grafikę w Halo I, a na pewno to zrobi, to wcale nie jest powiedziane że będzie 4K 60FPS. Oczywiście ze nie, bo będzie 120fps, w multi. Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 (edytowane) To inna para kaloszy. Ale fakt - next genowy feature jak się patrzy. edit- odnośnie wstecznej, to na PS5 też będą free upgrades. Edytowane 4 października 2020 przez aph Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 19 minut temu, aph napisał: edit- odnośnie wstecznej, to na PS5 też będą free upgrades. Raczej nie od Sony, co idealnie pokazuje przykład Spider-Mana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź