Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

No, w końcu coś ruszyło w tym temacie i spekulacje się kończą. Nie wygląda to aż tak źle, ale myślałem, że złamie panel próbując go ściągnąć :)

Opublikowano

No i jest szansa, że będzie cicho przy takim chłodzeniu.

Te 39cm wysokości to razem z podstawką?

Opublikowano

Ech, trzeba będzie specjalnie regał pod telewizor przerobić, żeby zmieścić to PS5. ;)

Poza tym spoko. 

Opublikowano

Nie ma opcji. Musi być cicho bo radiator wyglada konkretnie :). W końcu coś pokazali :). Teraz liczę na sam system aby pokazali jak wyglada i jakie opcje powciskali

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  W dniu 7.10.2020 o 12:18, Faka napisał(a):

A z wymianą z płynnym metalem jak robota? Łatwa, czy trudna? No bo chyba, przez całe życie tej generacji PS5 raczej nie będziesz jechał na jednym płynnym metalu, bo eksploatacja.

prędzej się konsola zepsuje niż trzeba będzie to wymieniać

W dniu 7.10.2020 o 12:27, Square napisał(a):

Te 39cm wysokości to razem z podstawką?

Tak

Opublikowano

Patrząc jak skonstruowane są te "ścianki" konsoli (i jak łatwo je zdjąć), to podejrzewam, że już na premierę w aliexpressach będą dostępne we wszystkich możliwych kolorach. :D 

Opublikowano
  W dniu 7.10.2020 o 12:53, Figuś napisał(a):

prędzej się konsola zepsuje niż trzeba będzie to wymieniać

Dlatego mnie zastanawia jaka żywotność tego płynnego metalu będzie. Rozleje się potem i wszystko do wywalenia. O dyski SSD to nie ma, co się martwić, że są wlutowane, bo i tak przeżyją dłużej niż nie jeden dysk hdd.

Opublikowano

No za ten płynny metal, i to starannie nałożony, należy się duży plus. To już powinno być standardem przy konsolach w obecnej jeszcze generacji, a nie te gównopasty na bazie wosku xd

Opublikowano

Z tym info o paypal'u to mają jakiegoś mocnego laga, bo ja już w połowie września z niego korzystałem (płacąc za spelunky) :P 

Ale i tak...

"wielkie dzięki paypala"

Opublikowano

A PayPal to nie jest od lat dostępny, tylko w PL nie było takiej opcji?

Opublikowano

Ten pokaz był zapowiedziany czy spontan ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  W dniu 7.10.2020 o 13:15, Square napisał(a):

A PayPal to nie jest od lat dostępny, tylko w PL nie było takiej opcji?

Tak jak piszesz.

Opublikowano

Miło że zaczynasz się przekonywać Paolo.

Opublikowano
  W dniu 7.10.2020 o 13:21, Paolo de Vesir napisał(a):

W końcu granie na Plejce bez konieczności używania słuchawek. <3

Nope, a słuchaweczki 3D od Sony ? :D

Opublikowano

Te, które znowu będą udawać efekt przestrzenny?

Opublikowano

Dziwnym trafem, że wczoraj zamknąłem konto paypal, jak się dowiedziałem jakie nowe regulaminy wprowadzili (jeszcze, bo od grudnia) XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy do konsoli będzie można podpiąć naraz 3 dyski M.2 2230?

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano
  W dniu 7.10.2020 o 13:35, Faka napisał(a):

Dziwnym trafem, że wczoraj zamknąłem konto paypal, jak się dowiedziałem jakie nowe regulaminy wprowadzili (jeszcze, bo od grudnia) XD

Tzn. jakie?