Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś z kategorii 1st world problems

EkT9J5_X0AIgNGz?format=jpg&name=large

EkT9J6UXkAE-pzO?format=jpg&name=large

ten biały pasek na płycie wygląda jeszcze gorzej niż na pudełku

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyli gwoździem do trumny podupadającej serii? :pawel: 

Naprawde? Really?

Graficznie super, zwłaszcza na start - każdy kto widział mówił że super. Gameplay, strzelanie jak to w Killzone ale MP miał mega. Przez pierwsze pół roku serwery pełniutkie. Dobre mapki a później wchodziły kolejne. Była stała ekpipa z 20 typa z któymi się grało na party więc nie wiem co za gwoździe wbijasz. 

A godfall - nie spodziewam się wiele ale jak wypali oczy to spoko. 

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Była stała ekpipa z 20 typa z któymi się grało na party więc nie wiem co za gwoździe wbijasz. 

Takie, że grę uratowałoby dodanie jej do plusa, może coś by ruszyło na serwerach. W 2020 nie robiła na PRO wrażenia, brakowało jej patcha. Sama kampania jest chyba jedną z najsłabszych serii i Killzone ucichło. Także tego... :reggie: 

4 minuty temu, Figuś napisał:

Dlaczego gwoździem do trumny? GG jasno powiedziało że chce zrobić coś nowego i nie powiedzieli wprost że KZ umarł :)

Słaby singiel i zapomniane multi. Dla mnie to fantastyczny FPS online, ale samo Sony ma na niego wylane na to wychodzi. Z drugiej czemu nie mieliby skoro na rynku sieciowych strzelanek jest taki przepych?

• Minusik 1
Opublikowano

No gra była z 2013 roku to w 2020 mogła już nie robić:whyyy:

Kampania miała swoje momenty (zwłaszcza slumsy czy akcje w przesttrzeni kosmicznej). Faktycznie kampania była najsłabsza w serii ale nie była zła. Już nie przesadzaj.

Opublikowano

Tak czy inaczej dla mnie Killzone to seria z potencjałem na ekskluzywnego, sieciowego sztosa, ale jakoś nic się w tym temacie nie ruszyło. A szkoda, w KZ3 i KZM spędziłem mnóstwo godzin w multiplayerze i z przyjemnością bym do tego uniwersum wrócił.

• Plusik 2
Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Godfall to (pipi) którego twórcy wiedzą że wydanie tego na premiere konsoli to jedyna szansa żeby ktoś to kupił. Jezu jak mnie ta gra obrzydza 

Osobiście uważam, że to będzie taki poziom jak Haze z PS3 (hype- oceny)