Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

To akurat powinno być ogarnięte od samego początku w każdej grze. Do dziś pamiętam te obroty w menu Horizona i God of War.

Edytowane przez Bigby

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
  W dniu 19.10.2020 o 18:19, PiPoLiNiO napisał(a):

Tu chyba bardziej chodziło o to, że aktualizacja wprowadzi określone obroty do konkretnej gry. Aby nie było jak w menu Horizon, że świruje pawiana bez potrzeby.

zapewne wyłączony v-sync i menu wyświetlane jest w maksymalnej możliwej liczbie klatek, maksymalna wydajność to i maksymalne możliwe obroty, żeby jak najlepiej schłodzić

Opublikowano

Kurde ale ten czas zasuwa jeszcze miesiąc i już next geny wjadą do graczy :) będzie się działo bardzo jestem ciekaw tych nowych sprzętów.

Opublikowano

Miesiąc do premiery, ktoś, poza dmuchającymi w pada influencerami z Japonii dostał swój egzemplarz konsoli do rzetelnych testów?

Opublikowano

Miesiac a w Irlandi lockdown level 5 na 6 tygodni  :facepalm: Nie wiem czy sklepy beda w ogole operowac :[

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 08:13, MEVEK napisał(a):

Miesiac a w Irlandi lockdown level 5 na 6 tygodni  :facepalm: Nie wiem czy sklepy beda w ogole operowac :[

Musicie wreszcie otworzyć oczy, zdjąć kagańce i walczyć o wasze prawa i wolności... A nie czekaj zapomniałem, że to u nas Kaczyński uciska biedny naród:pawel:

Jestem ciekawy tych poprawek do wiatraka. Jak coś spyerdolą, to RROD albo inna pochodna w jednej chwili byłaby niezłą beką.

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 08:13, MEVEK napisał(a):

Mam nadzieje ze GameStop przerobi mi order na wysyłkę.

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 08:22, McDrive napisał(a):

Jestem ciekawy tych poprawek do wiatraka. Jak coś spyerdolą, to RROD albo inna pochodna w jednej chwili byłaby niezłą beką.

a co tu można s(pipi)ić? czujniki podkręcą zawsze wiatraki jak temperatura będzie sięgać x limitu

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 08:47, eX4cT_PL napisał(a):

Mam nadzieje ze GameStop przerobi mi order na wysyłkę.

Pewnie tak zrobia, jezeli magazyny, sklepy beda aktywne. Nie wiem, jak to tam wyglada. Bede dzwonil blizwj premiery.

Opublikowano

Mogliby wszystko zamknąć w irl oprócz polskich sklepów z bułkami, a i internet jeszcze odłączyć :pope:

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 12:27, Figuś napisał(a):

Mogliby wszystko zamknąć w irl oprócz polskich sklepów z bułkami, a i internet jeszcze odłączyć :pope:

Konsola nie wymaga internetu :banderas:

Poza tym jeszcze lazienke wykanczam :reggie:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

W związku z lockdwonem nie tylko u nas ale przede wszystkim w innych krajach konsole się na premierę nie pojawią zapewne, nie ma takiej opcji

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 12:35, MEVEK napisał(a):

Konsola nie wymaga internetu

Wydaje mi się, że Figusiowi chodziło o co innego ;)

Opublikowano

Co ze wsteczną? Jest jakas lista gier?

Mam gry w ktore napierdalam z kumplami przy piwku i nie wiem czy sie prosiaka pozbywac. Glownie mi chodzi o CTR, DB Fighterz i Soulcalibur 6.

Opublikowano

Wszystko oprócz poniższych ma działać. Shadow Complex ma dostać patcha aby działało.

• DWVR
  • Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One
  • TT Isle of Man — Ride on the Edge 2
  • Just Deal With It!
  • Shadow Complex Remastered
  • Robinson: The Journey
  • We Sing
  • Hitman Go: Definitive Edition
  • Shadwen
  • Joe's Diner
Opublikowano

Ciekawe jak to będzie działać właśnie na multi tzn czy będzie matchmaking między ps4 a ps5 np w takiej grze jak Rainbow Six Siege? Zakładam, że jednak nie wszyscy dostaną zamówioną konsolę więc fajnie byłoby jednak dalej grać wspólnie -  było coś oficjalnego? 

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 13:51, eloszki napisał(a):

Ciekawe jak to będzie działać właśnie na multi tzn czy będzie matchmaking między ps4 a ps5 np w takiej grze jak Rainbow Six Siege? Zakładam, że jednak nie wszyscy dostaną zamówioną konsolę więc fajnie byłoby jednak dalej grać wspólnie -  było coś oficjalnego? 

Tak, potwierdzone - jednym z takich tytułów jest właśnie R6 Siege.

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

o super, dziękuję - już widzę ten płacz że jedni widzą coś więcej, dalej, lepiej :D 

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 12:57, Wesker napisał(a):

W związku z lockdwonem nie tylko u nas ale przede wszystkim w innych krajach konsole się na premierę nie pojawią zapewne, nie ma takiej opcji

Przestan takie bajki opowiadac

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 14:23, schabek napisał(a):

Przestan takie bajki opowiadac

Oczywiście ze tak będzie

W Irlandii jak był lockdown kilka miesięcy temu to konsole używane latały w cenie 2x wyższej niż nowe bo wszędzie był out of stock a ludziom się w domu nudziło.

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 14:30, eX4cT_PL napisał(a):

W Irlandii jak był lockdown kilka miesięcy temu to konsole używane latały w cenie 2x wyższej niż nowe bo wszędzie był out of stock a ludziom się w domu nudziło.

No i co z tego, co to ma wspolnego z ewentualnym brakiem ps5 na premiere?

Jezeli konsol na premiere ma zabraknac to sony wie o tym juz dzisiaj (problemy z wyprodukowaniem wystarczajacej ilosci dla preorderowcow itd) i nie ma to nic wspolnego z pandemia. Jak pozamykaja sklepy to wysla konsole do domow. Kurierka dzialala i w marcu i kwietniu gdzie tamten okres mozna faktycznie nazwac lockdownem bo niedosc ze ogolna panika to jeszcze wlasciwie cala europa zostala usadzona na piz,dzie przez jakis czas a i tak mozna bylo sobie kupic i dostarczyc do domu dowolne (pipi) nawet z konca swiata.

Opublikowano
  W dniu 20.10.2020 o 14:41, schabek napisał(a):

No i co z tego, co to ma wspolnego z ewentualnym brakiem ps5 na premiere?

Jezeli konsol na premiere ma zabraknac to sony wie o tym juz dzisiaj (problemy z wyprodukowaniem wystarczajacej ilosci dla preorderowcow itd) i nie ma to nic wspolnego z pandemia. Jak pozamykaja sklepy to wysla konsole do domow. Kurierka dzialala i w marcu i kwietniu gdzie tamten okres mozna faktycznie nazwac lockdownem bo niedosc ze ogolna panika to jeszcze wlasciwie cala europa zostala usadzona na piz,dzie przez jakis czas a i tak mozna bylo sobie kupic i dostarczyc do domu dowolne (pipi) nawet z konca swiata.

Gierki wtedy kupowałem o dochodziły:)

Opublikowano

przestałem śledzić newsy odnośnie PS5 ale nicaly miesiac do premiery czy Sony rzuciło jakies konkrety oprócz tego pokazu dla youtuberow czy dalej cisza?

Opublikowano
  W dniu 21.10.2020 o 16:37, kubson napisał(a):

przestałem śledzić newsy odnośnie PS5 ale nicaly miesiac do premiery czy Sony rzuciło jakies konkrety oprócz tego pokazu dla youtuberow czy dalej cisza?

Nadal nikt poza nimi konsoli nie testował, wczoraj już o to pytałem :)

Opublikowano

dziwne, ciekawe czemu obrali taka taktykę obawiają sie czarnego PR ze konsola jest słabsza od XSX?