Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest bardzo spoko ale kilka rzeczy do poprawki się znajdzie:
- brak widoku lista w bibliotece (tylko kafle),
- brak aktywnych linków w wiadomościach,
- nie da się od razu powiększyć screena w wiadomości, trzeba go ściągnąć i dopiero,
- nie widzę opcji sortowania trofeów. 

To już kwestia aktualizacji i rozwoju aplikacji. Jak na pierwsza rewizje jest bardzo dobrze
Opublikowano (edytowane)

I garść informacji:

Demon's Souls details:

• two modes: cinematic mode (4K 30FPS) and performance mode (dynamic 4K 60FPS)
  • photo mode
  • filters can be applied like Kurosawa mode
  • there is a classic filter to make the game look more like the PS3 original
  • no 6th Archstone
  • no difficulty settings
  • World Tendency is still included in the remake but now with an improved UI so you know which state you are in
  • Some bugs have been fixed, other "meme-worthy" ones are still in
  • Dialogue has been re-recorded, partially with the old cast

Additional detail from Game Informer interview:

• There’s an option in the in-game settings to switch the camera back to how it worked on PS3
  • Haptics confirmed for combat - can tell the different between hitting metal on metal and other materials
  • Adaptive triggers - can feel the tension on the bow string

Ulala:obama:

Edytowane przez ginn
  • Plusik 4
Opublikowano

Te pudelka ps5 :reggie: jakies takie poszarpane, powgniatane, juz ktos wrzucal zdjecie paleciaka jak wszystkie leza powykrecane a jak przejda przez kurierke to juz w ogole wygladaja jak po gangbangu. Nie wiem czy tam jest za malo tego styropianu czy co. No ale najwazniejsze ze nie ma sygnalow ze w srodku jakies usterki.

Kurde no obejrzaloby sie juz cos wiecej. Moze @gmeru powiesz nam ile jeszcze sie bedziemy slinic do unboxingow? Nie pekaj, nikt z sony nie czyta tego forum :problem:

• Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Kurde no obejrzaloby sie juz cos wiecej. Moze [mention=10624]gmeru[/mention] powiesz nam ile jeszcze sie bedziemy slinic do unboxingow? Nie pekaj, nikt z sony nie czyta tego forum :problem:

Jesteś pewien ? ;)
Opublikowano
22 hours ago, Square said:

Hmm, to chyba nie mogę pobrać, bo pokazuje mi cały czas starą wersję, że była aktualizowana w marcu 2020.

https://www.apkmirror.com/apk/playstation-mobile-inc/playstationapp/playstationapp-20-9-3-release/playstation-app-20-9-3-android-apk-download/

Ja pobrałem stąd,jeśli nie chce ci się czekać na aktualizację.

• Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
52 minutes ago, Square said:

I bezpieczne to to?

Ja pobrałem i automatycznie dostałem powiadomienie,że jest to update to mojej starej apki PlayStation i czy chce ją zaktualizować.

Ten sam link już lata od wczoraj na Reddit ale jeśli masz obawy poczekaj na automatyczna aktualizacje.

Opublikowano (edytowane)

Też pobralem z tego linka i zadziałało prawidłowo, tj. zastąpiło juz istniejącą apke i automatycznie mnie zalogowało. Jednak pobrałem ze sklepu Play starą wersje bo jest tam lista życzen, a tę wywaliłem.

Edytowane przez Plugawy
  • Plusik 1