PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 A to ktos juz na starcie, gdzie jest 5 gier na krzyz, bedzie potrzebowal dodatkowego miejsca? Hahaha, to beka. Dopiero co argumentem dla wszystkich narzekających, w tym mnie, było, że przecież można wsadzić dysk i 600gb jest super! Teraz, jak się nie da, to już nagle w sumie jest super bez rozbudowy bo nie ma gier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Hahaha, to beka. Dopiero co argumentem dla wszystkich narzekających, w tym mnie, było, że przecież można wsadzić dysk i 600gb jest super! Teraz, jak się nie da, to już nagle w sumie jest super bez rozbudowy bo nie ma gier Ale dwa połączone ps5 maja ponad 1.2tb. Przemyśl to. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 316 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Hahaha, to beka. Dopiero co argumentem dla wszystkich narzekających, w tym mnie, było, że przecież można wsadzić dysk i 600gb jest super! Teraz, jak się nie da, to już nagle w sumie jest super bez rozbudowy bo nie ma gier Ale ja leje na to czy dla ciebie 600gb to malo czy duzo. Mi styka i dysku nawet nie rozwazam a reszta mnie chuy obchodzi. Poza tym gdzie ty kur wa sie rwiesz na dysk za tauzena jak dla ciebie byc albo nie byc jest przycebulenie 500+ na preorderze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Ja się nie rwę. Jak byś ruszył mózgiem to byś zrozumiał sens posta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Akurat za brak mozliwości rozszerzenia dysku i tylko 660GB na start drugi karny kutas ode mnie dla Sony. Warzone + Destiny 2 + Demon's Souls + Godfalli i ponad pół dysku zajęte, a to tylko gry day one... Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Hahaha, to beka. Dopiero co argumentem dla wszystkich narzekających, w tym mnie, było, że przecież można wsadzić dysk i 600gb jest super! Teraz, jak się nie da, to już nagle w sumie jest super bez rozbudowy bo nie ma gier Dla mnie od początku to co robi Sony, to jakieś nieporozumienie. Dlatego też postanowiłem poczekać na ulepszoną wersję/wersję slim, która pewnie wyjdzie za dwa albo trzy lata. Do tego czasu powinny już wyjść konkretne tytuły na ten sprzęt, a sam konsola mam nadzieję dostanie większy dysk. Nie chcę doradzać ale ja opchnął bym je obie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Bądźmy szczerzy, mam zamówienie w neonet i X-kom. Ten drugi nie dał rady ogarnąć nawet xbox, a neonet to często stan umysłu. Więc jestem niemal pewny, że mam 2 zamówienia, a i tak będę miał 0 konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Czyli ktoś może kupić od Ciebie preorder konsoli, której tak naprawdę nigdy nie dostanie na premierę. Piękne! Spoiler Neonet to chyba to samo co euro rtv agd, a na nich się jeszcze nigdy nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Każde ogłoszenie które masz na allegro nie daje pewności, że konsola będzie. Raczej logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Każde ogłoszenie które masz na allegro nie daje pewności, że konsola będzie. Raczej logiczne. Nie wiem na jakich zasadach się to odbywało ale w przypadku xboxa zakup preordera w euro gwarantuje otrzymanie konsoli. Nie ma zmiłuj. Myślałem, że w przypadku ps5 jest podobnie. Bo co to za preorder? Albo jak ktoś od razu zapłacił to ma nie dostać konsoli? Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 No jak masz opłacone to dostajesz zwrot kasy. Nic nowego. Takie czasy. Zresztą, nie ten temat więc koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Sama obecność takiego komunikatu w konsoli jest wymowna Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Czuję że 19-tego będzie niezłe wycie. Coś te fabryki made in China chyba za mało małych rączek zatrudniły do kołchozu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 To dlatego jest ponoć taka cicha xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 160 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Ale czaicie że na tych standach jakiś jełop pomyślał że dobrym rozwiązaniem będzie wstawienie konsoli w puszce z pleksy gdzie nie ma dopływu powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 U połowy forumka będzie to tak wyglądać w ich szafeczkach RTV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 160 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 W sumie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 20 minut temu, Figuś napisał: Ale czaicie że na tych standach jakiś jełop pomyślał że dobrym rozwiązaniem będzie wstawienie konsoli w puszce z pleksy gdzie nie ma dopływu powietrza Przynajmniej nie bedzie słychać wycia za tą pleksią Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 160 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, oFi napisał: Przynajmniej nie bedzie słychać wycia za tą pleksią Jak tam składanie consol killera za 2,5k z demobilu? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Figuś napisał: Ale czaicie że na tych standach jakiś jełop pomyślał że dobrym rozwiązaniem będzie wstawienie konsoli w puszce z pleksy gdzie nie ma dopływu powietrza A czaicie ze tak sie robi z konsolami od kiedy komuna upadla, albo jeszcze wczesniej. Sony nowy gracz na rynku to mozna mu wybaczyc. Edytowane 6 listopada 2020 przez chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 769 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Wiadomo o której schodzi embargo na recki? Pewnie jakoś po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 No czekam na zdjęcie embargo i jakieś info. Z ciekawości oglądnąłem dwie recenzje nowego X i nie powiem całkiem dobre, chyba wyciągnęli lekcje i idą dobrym torem jakby to wszystko mają lepiej przemyślane. Mam nadzieję, że Sony mimo dziwnych ruchów przy marketingu PS5 z samym sprzętem nie zawiedzie i po prostu dadzą dobry sprzęt do grania i masę exów jak w obecnej generacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 412 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Znaczy się co mają lepiej przemyślane? Bo w większości recenzji wspominane jest jeden wielki minus, a mianowicie brak jakiejkolwiek gry, która by pokazała moc XSX. Nic, kompletnie. Pierwsza konsola bez gry na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Znaczy się co mają lepiej przemyślane? Bo w większości recenzji wspominane jest jeden wielki minus, a mianowicie brak jakiejkolwiek gry, która by pokazała moc XSX. Nic, kompletnie. Pierwsza konsola bez gry na start. Główny zarzut jaki się spotyka to, to że skupili się na starych grach i głównie tym promują nową konsolę. Nie zmienia to faktu, że sam sprzęt jest bardzo dobry i pewnie w przyszłości pokaże pazur. Co by nie mówić start nowej generacji jest z wielką pompą jeśli chodzi o moc, nie powtórzy się sytuacja z ps4/xbox one. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Wiesz ja tak nie śledzę info o X bo ostatniego X jakiego miałem to 360, PS4 kupiło mnie japońszczyzną i grami na tę generację i mam nadzieję zostać przy PS. Jak zawsze jest ale, Xbox ma mocniejszą konsolę wiadomo na papierze, ale wydaje mi się, że zyskują pełną wsteczną, dobrym GP i tak na prawdę wszystko co zapowiedzieli w konsoli mają. W recenzjach wygląda, że działa jak należy, pracuje z dużą kultura itd. Sony zawiodło mnie tym całym chaosem z preorderami, dostępnością konsoli, czytam często o technikaliach związanych z dźwiękiem, że nie ma tam jakichś systemów. Wydaje mi się to mocno chaotyczne. Na prawdę liczę mocno, że mimo tego wszystkiego będzie dobrze, że ps5 będzie równie dobrą konsolą i da radę. Będzie cicho pracować i będą tak świetne gry wychodzić jak na ps4. Co do gier oczywiście, że X sobie trochę strzelił w kolano z grami bo jednak gra, która na premierę pokazałaby moc konsoli i wyrwała z butów byłaby wskazana, ale na gry przyjdzie czas, mam nadzieję na obie konsole będą wychodzić dobre gry. Choć w tym Sony jest do przodu. Marzy mi się żeby wszystkie gry bez względu czy wypuści je Microsoft czy Sony wychodziły na wszystkie platformy i zaorać te exy, ale zdaję sobie sprawę, że wiele wody musi jeszcze upłynąć jeśli kiedykolwiek to się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi