Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nie mówiąc o tym, że praktycznie cała fabuła planowanej (podobno) trylogii miała być napisana jeszcze przed premierą pierwszej części.

Jak coś nie pierdyknie to myślę, że jest spora szansa na 2021. 

Opublikowano
  W dniu 9.11.2020 o 13:48, Szymek napisał(a):

A co jest z ps now? Wiadomo coś o rozszerzeniu usługi. Myslalem ze przy starcie ps5 będzie elegancko u nas działać a przeglądając newsy nigdzie nic o tym nie ma. 

Rozwiń  

nic nie mówili

Opublikowano (edytowane)

Okazuje się, że Bugsnax zbiera całkiem niezłe oceny + cytat z jednej recenzji przyrównujący końcówkę fabuły to Spec Ops The Line :banderas: 

Aż chyba zagram z ciekawości.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Odnośnie trzymania gier PS5 na zewnętrznym dysku:

Can I store or play PS5 games from a USB drive?

No, players cannot transfer PS5 games to a USB drive. PS5 games must be stored on the console’s internal ultra-high speed SSD for gameplay. Explorations for allowing players to store (but not play) PS5 games on a USB drive in a future update are underway.

Opublikowano
  Cytat

Can I play PS VR games on PS5?

Yes, PlayStation VR games are included among the thousands of PS4 games that are playable on PS5. Playing PS VR games on a PS5 requires a PS VR headset, PlayStation Camera for PS4* and a PlayStation Camera adaptor (no purchase required, visit playstation.com/camera-adaptor for details).

Rozwiń  

Jakaś przejściówka jest potrzebna do ps vr. What? Niby za free na podstawie numeru seryjnego zostanie przesłana, ale dziwne to.

Opublikowano
  W dniu 9.11.2020 o 15:14, nero2082 napisał(a):

czytała Krystyna Czu- travis scott? :p 

uwielbiam te ich hype trailerki, podkręcają śrubę do granic

Rozwiń  

A no faktycznie moze to byc Travis. Oprocz niego to jeszcze nasz Lewy promowal PS5, ciekawe jaka role dla niego przewidzieli. Skoro wykorzystali glos Travisa to spodziewam sie, ze u Lewego beda to nogi.

Lewandowski kopiacy zalegajace na polkach pudelka z xboxem? Ja pyerdole co ty by byla za reklama :xboss:

• Haha 3
Opublikowano

jeszcze Quebonafide się z naszych chwalił że Sony mu przysłało PS5 jako gifta  (jakoś koło soboty), kurła było iść w rapsy albo w piłkę to by spływały pożądane benefity :x 

Opublikowano
  W dniu 9.11.2020 o 15:37, schabek napisał(a):

Lewandowski kopiacy zalegajace na polkach pudelka z xboxem? Ja pyerdole co ty by byla za reklama :xboss:

Rozwiń  

może będzie lewandowski kopiący się w głowę stojąc przy kasie z plejestejszon

Opublikowano

Kurde, niby fajnie, że wreszcie będzie można sprawdzić swój czas spędzony w gierkach, ale coś tu chyba nie pykło.
Przejrzałem te swoje czasy i o ile w większości przypadków wygląda to całkiem wiarygodnie, tak numer dwa z mojego Top3 każe mi wątpić w solidność tego systemu.
Ja wiem, że sporo się szwendałem po Velen i okolicach, ale kuźwa na pewno nie tyle :pawel:

exophase czasy.png

@Square - wejdź na exophase i pochwal się wynikiem z Horizon :kaz:

Opublikowano
  W dniu 9.11.2020 o 19:29, Wredny napisał(a):

@Square - wejdź na exophase i pochwal się wynikiem z Horizon :kaz:

Rozwiń  

Pisałem dokładnie to samo kilka dni temu, przy niektórych tytułach pokazuje mi sporo więcej niż licznik w grze (np BL3 1150h vs 1535h na stronie, czy THPS1+2 ok 40h vs 60h na stronie), przy niektórych mniej (jak Horizon z 650h, gdzie kiedyś jak zliczałem sejwy to miałem ok 800h).

Opublikowano

Prawie 3000h w Destiny 1 mi pokazuje, czyli całkiem możliwe. Destiny 2 to już niewypał i "tylko" 900h. Ciekawe czemu Psnprofiles nie ma licznika skoro to z API leci.

Zauważyliście, że ikonki gier przy trofeach to teraz kwadraty zamiast prostokątów? Chyba, że psnprofiles coś skopało.