Moldar 2 249 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 No te filmiki z trofeami niepotrzebne, nie da sie ustawic zeby robilo tylko screena jak na ps4? Wczoraj jak sprawdzalem to mialem juz 2gb, przy tej pojemnosci dysku to trzeba usuwac na biezaco XD No i niech wrzuca liste trofeow a nie te kafelki bo po tylu latach ciezko sie przyzwyczaicJest w opcjach do wyboru zdjęcie, film, albo nic. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 U mnie Królestwo niebieskie już w pełnej harmonii koegzystuje obok zielonych ogrodów Króla Spencera. 9 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, WisnieR napisał: - konsola nie była zaprojektowana do pozycji poziomej, wygląda to jakby zostało dodane na siłę, nawet z podstawki się zsuwa w tej pozycji bo nie jest niczym przymocowana, tylko na wcisk Tak jak pisalem wczesniej i zauwazyl @WisnieR, konsola potrafi sie wysunac z podstawki. Postaralem sie temu zaradzic. Nakleilem tasme dwustronna do podstawki z 2 stron, bez zdejmowania tasmy ochronnej. Wlasciwie to ucialem ja tak, zeby konce wystawaly i mozna byla ja zdjac, po nalozeniu i ulozeniu podstawki. Zerwalem i jest brzytwa. Konsola juz pod wlasnym ciezarem dociska tasme w odpowiednim stopniu Trzeba opatentowac ta niedoskonalosc Edytowane 22 listopada 2020 przez MEVEK 2 1 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Hahaha premierową PS4 kładli na korku od fanty, a ps5 trzeba przyklejać. Dobrze, że mam tasiemkę bo też u mnie będzie leżeć na boku i będzie trzeba podkleić Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Nie wiem czy już ktoś wrzucał Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Czy to malowanie dekli czasem nie ma wpływu na gwarancję sprzętu? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 5 hours ago, WisnieR said: - napęd potrafi być głośny A kiedy działa napęd? Na XSX też nie ma jakiejś super kultury pracy, ale włącza się tylko przy instalacji i sprawdzania płyty, na PS5 nie jest tak samo? Fajna ta opcja z łatwo zdejmowanym plastikiem z boków. Niekoniecznie bym tak zrobił, ale miło, że każdy może łatwo stuningować konsolę. Ciekawe czy Sony zacznie samo sprzedawać alternatywne albo nowe białe obudowy na wymianę. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 33 minuty temu, Mustang napisał: A kiedy działa napęd? Na XSX też nie ma jakiejś super kultury pracy, ale włącza się tylko przy instalacji i sprawdzania płyty, na PS5 nie jest tak samo? Powinno być dokładnie tak samo jak na PS4 czyli tylko do instalacji i sprawdzenia licencji. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Trzeba przyznać, że ten małż oklejony folią wygląda już całkiem znośnie. Cytuj
Soniacz 1 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Wie ktoś może czy dalej jest dostępna aplikacja pomocnicza do zestawu słuchawkowego? Ta, w której można było zmieniać dedykowane profile... Kurczę nie mogę jej namierzyć... Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Oczywiście w recenzjach prawie nikt o tym nie mówił, a konsola ma kilka fajnych rzeczy w sobie. W astro są te wyścigi i spoko opcją jest to, że dostajemy powiadomienia kiedy ktoś nas wyprzedzi, a jeszcze lepiej kiedy z poziomu dasha można podejrzeć wyniki, czy od razu wbić do sekcji gdzie możemy spróbować pobić wynik znajomych w tym konkretnym wyścigu, omijając wszelkie menusy. 4 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 3 godziny temu, Soniacz napisał: Wie ktoś może czy dalej jest dostępna aplikacja pomocnicza do zestawu słuchawkowego? Ta, w której można było zmieniać dedykowane profile... Kurczę nie mogę jej namierzyć... zrezygnowali z tego Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Odkryłem przez przypadek z bratem, że grając w grę zdalną z PS4 na Vicie, nie można włączyć gry z PS4 na PS5 ponieważ wyrzuca wtedy jednego z użytkowników. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 6 hours ago, Patricko said: Czy to malowanie dekli czasem nie ma wpływu na gwarancję sprzętu? To są tylko plastikowe panele bez żadnej elektroniki, można je łatwo ściągnąć. Nie mają żadnego wpływu na działanie samej konsoli. Gwarancja obejmuje sprzęt elektroniczny. Jak mi się ten plastik połamie, to co? Mają mi nie uznać gwarancji gdy płyta główna albo SSD siądzie. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 3 godziny temu, Moldar napisał: Oczywiście w recenzjach prawie nikt o tym nie mówił, a konsola ma kilka fajnych rzeczy w sobie. W astro są te wyścigi i spoko opcją jest to, że dostajemy powiadomienia kiedy ktoś nas wyprzedzi, a jeszcze lepiej kiedy z poziomu dasha można podejrzeć wyniki, czy od razu wbić do sekcji gdzie możemy spróbować pobić wynik znajomych w tym konkretnym wyścigu, omijając wszelkie menusy. Oj tak, jest to bardzo dobrze rozwiązane. Jak ktoś chciałby się zmierzyć w czasówkach w Astro to niech da znać Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 na razie to @schabek tyra wszystkich tymi wykręconymi czasami Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Co xD jak ja odpalilem te speedruny tylko po to zeby wbic trofeum i 100%, jutro odpale to az sprawdze z ciekawosci wyniki innych To wskakiwanie od razu w sam srodek akcji jest spoko ale np w spider-manie zauwazylem ze sa przez to bugi, nie da sie zmieniac strojow itd. Trzeba wylaczyc gre i wejsc normalnie. Ale jak juz to wszystko polataja to bedzie bajka. Przejscie z dasha wprost do gry w mgnieniu oka Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Sam dash i oosbługa coś pieknego. Tez stylistycznie to spoko wygląda grafikami i muzą z gier - już na ps3 to lubiłem jak muza z gry leciała. Z testowanych gier to widać upgrade mocny w DG ale w to właśnie też grałem więc zauważyłem różnice z dnia na dzień. Reszta gier ze wstecznej oprócz szybszego loada nic nie wnosi nowego. Pad i słuchawki się nie rozładowują bardziej niż na poprzedniej gen. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 No świetne to jest z tymi czasówkami w Astro. Aż sobie wyobraziłem DriveCluba 2 z tym systemem. Ehh, Sony czemu takie jesteś. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Days Gone po aktualizacji PS5 wygląda jak remaster. Taka dopakowana ostrość tekstur i te 60 klatek. Podczas jazdy motorkiem to jakaś bajka. Czekam na podobny upgrade dla TLoU 2, albo Ratchet and Clank. Teraz wyobraźmy sobie jak po update działałby taki DriveClub. Evolution już nie ma, więc nawet PS4 Pro nic nie dostało. A szkoda. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Kurde te prychające cewki czy co to tam jest :/.... No nie jest to poziom xsx. Ale dash i jego szybkość, pad i gierki - mniam. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Te niektore przerobki to kompletnie mi nie siadaja ale takie cos to sony by moglo wypuscic 1 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Driveclub remaster to mokry sen 1 2 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Mam PS5 i XSX. PS5 jest dla mnie ładne, ale "przekombinowane". Wolę "prostego" XSX (wygląd). Kultura pracy również w XSX jest lepsza. Irytuje mnie głośna praca napędu w obu konsolach, zwłaszcza w PS5. UI w PS5 zdecydowanie lepsze niż w XSX. Pad od PS5 również lepszy od tego z XSX który jest całkiem fajny, ale DS znacznie fajniejszy Wczytywanie w nowych grach - coś pięknego Jeśli chodzi o poprzednią generację to jest różnie. DriveClub błyskawicznie się wczytuje, ale już taki Crash Team Racing nie Szkoda. 1 2 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 dzięki za cynk, tak myślałem, że balas loadingowy (CTR) pozostanie balasem. ten dev idzie na czarną listę :p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi