Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale bateria w tym dual sense to gówno obesrane. Trzyma to może z 6 h. Przypomina mi się zabawa z ps4 i padem ladowanym co noc. Sony nic się nie uczy na własnych bledach. 

Opublikowano (edytowane)

Zależy, jak już nie gram w astro to bateria działa mi 11-13 godzin, więc mocna poprawa względem ds4. Astro strasznie męczy pada, każdy krok postacią to haptyka i dźwięk, inne gry tak z tego nie korzystają i czas wychodzi lepszy od ds4.

Edytowane przez Moldar
Opublikowano
46 minutes ago, mozi said:

Ale bateria w tym dual sense to gówno obesrane. Trzyma to może z 6 h. Przypomina mi się zabawa z ps4 i padem ladowanym co noc. Sony nic się nie uczy na własnych bledach. 

Haptyki nie takie fajne :Coolface:

Opublikowano
1 godzinę temu, mozi napisał:

No nie bardzo, w Astrobocie jest trochę lipa bo tam wszystko dosłownie daje znać, ale w innych grach pad trzyma lepiej i dłużej niż DS4. 

Opublikowano

Nie chce wyjść na boomera czy coś ale jak komuś przeszkadza, że można grać tylko 6 godzin z rzędu bez przerwy, czy problemem jest podłączyć pada po skończonej sesji to jest tu większy problem niż słaba bateria. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

No tak ale gram w soulsy i powiem szczerze może trzyma trochę dłużej niż ds4 u mnie. Pada od xboxa na enelopach to muszę szukać baterii a tutaj co 3 posiedzenie i już podłączam do ładowania bo jest 1 kreska. 

1 minutę temu, kiseki napisał:

Nie chce wyjść na boomera czy coś ale jak komuś przeszkadza, że można grać tylko 6 godzin z rzędu bez przerwy, czy problemem jest podłączyć pada po skończonej sesji to jest tu większy problem niż słaba bateria. 

No jest to problem bo nintendo w pro controlerze od Wiiu ma baterię która starcza chyba n a 30 h grania. Da się?

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy raz nie podłączyć pada i na następne granie wchodzimy w erę ps2 i granie na kablu, 6 godzin to kpina, switch trzyma niewiele mniej z ekranem. Aktualne 10-13 godzin jest akceptowalne.

Edytowane przez Moldar
Opublikowano

Grałem w Zeldy podczas lockdownu na wiosnę i tak:

Switch -> pro controler-> Zelda BOW - 1 ładowanie gra skończona

WiiU -> pro controler-> Zelda TP - jw

:reggie:

Opublikowano (edytowane)

A jaki problem jest z odłożeniem pada na stacje ładującą po zakończonej zabawie? Chyba, że ktoś gra 12h dziennie, no ale to zawsze będzie problem niezależnie od tego jaki akumulator by tam dali. :) Kiedyś musi się naładować i trzeba zrobić przerwę. 11h to dla mnie dobry wynik, na Astro nie patrzę bo to gra, której zadaniem jest pochwalenie się jaki ten pad jest fajny.

Edytowane przez matizek92
Opublikowano
2 minuty temu, matizek92 napisał:

A jaki problem jest z odłożeniem pada na stacje ładującą po zakończonej zabawie? Chyba, że ktoś gra 12h dziennie, no ale to zawsze będzie problem niezależnie od tego jaki akumulator by tam dali. :) Kiedyś musi się naładować i trzeba zrobić przerwę. 11h to dla mnie dobry wynik, na Astro nie patrzę bo to gra, której zadaniem jest pochwalenie się jaki ten pad jest fajny.

Trzeba wydac ekstra 3 bomby na stacje dokującą jeszcze i tu jest problem

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

I grać na kablu jak na xboxie360 Acrade? 

1 minutę temu, easye napisał:

na przedłużacz USB 5 zl szkoda było?

Edit - się lisciu wyebał 

Edytowane przez mozi
Opublikowano

Dziś Sony z Niemiec mi przysłało za free przejściówkę do VR :) miło i szybko

E7BC6581-3CAB-4DF6-B11C-C2C7CBC0B285.jpeg

Teraz, kredens napisał:

Przecież ta stacja kosztuje 130zl...

Stacja to super sprawa na PS4 tez używałem i wygoda jest warta tej ceny ;)

Opublikowano
59 minut temu, kredens napisał:

Problem z baterią w padzie powinna załatwić stacja ładująca - kończę grać, odkładam na stację ładującą, drugi pad cały czas się ładuje i po problemie :)

IMO lepiej miec trzy pady, bo na dobra sprawe majac dwa jest prawdopodobienstwo 1:1 ze wezmie sie wyladowanego pada, a w przypadku 3 padow az 66% ze wybrany pad bedzie naladowany.

no i zawsze razniej jak sie gra z ziomeczkami w coopie

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

IMO lepiej miec trzy pady, bo na dobra sprawe majac dwa jest prawdopodobienstwo 1:1 ze wezmie sie wyladowanego pada, a w przypadku 3 padow az 66% ze wybrany pad bedzie naladowany.

no i zawsze razniej jak sie gra z ziomeczkami w coopie

Jak już trzy pady to i dwie stacje, a kto bogatemu zabroni. Ładowanie na kablu i tak jest passé :D