Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Niestety nie w każdym tytule.

W których tytułach nie pokazuje ?

Godzinę temu, balon napisał:

Z ciekawości ten czas gry dobrze sumuje na gierkach?

Według moich obserwacji działa dobrze.
Ale warto wiedzieć, że jest to czas włączonej gry (w tym loadingi, pauzy, czas w menu itd.) a nie faktycznego grania. Stąd często czas w konkretnym save pokazuje mniej niż w opcjach konsoli.

Opublikowano
5 minut temu, giger_andrus napisał:

Według moich obserwacji działa dobrze.
Ale warto wiedzieć, że jest to czas włączonej gry (w tym loadingi, pauzy, czas w menu itd.) a nie faktycznego grania. Stąd często czas w konkretnym save pokazuje mniej niż w opcjach konsoli

To jak zlicza czas podczas pauzy to deko lipa.

Opublikowano
25 minut temu, giger_andrus napisał:

W których tytułach nie pokazuje ?

Nie pamiętam. Wiem, że jak sprawdzałem u siebie to miałem albo bez godzin albo jakieś głupie wartości w niektórych pozycjach.

Opublikowano

Przeglądarki niby nie ma, ale są do niej ustawienia w systemie. Z poziomu niektórych gier można odpalić coś na wzór przeglądarki.

20 minut temu, PanKamil napisał:

Mi mocno brakuje walla bo wtedy można było łatwo screeny udostępniać a teraz lipa. Później na kompie wbijałem na swój profil, pobierz screena i elegancko. 

No to udostępniasz na dowolnej imprezie, albo np na Twitterze.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Ogólnie dobrze, ale zdarzają się jakieś dziwne kwiatki.

Mówisz tutaj o grach rozpoczętych stricte na PS5, czy kwiatkach z przeniesieniem save z PS4 ?

Opublikowano

Społeczności ogólnie chyba świeciły pustkami. Oficjalna apka do nich została wycofana, więc nic dziwnego, że nie ma tego na PS5. Przeglądarka podobnie, plus może jakieś kwestie bezpieczeństwa czy coś.

@MEVEK gry z PS5 mam całe dwie więc na chwilę obecną powiem, że tylko PS4, ale ogólnie to nie ma większego znaczenia, bo to wszystko jest z serwerów a nie konsoli.

Opublikowano
W dniu 21.01.2021 o 20:54, mozi napisał:

No nie bo trzeba wcisnac przycisk z prawej strony touch pada. Optins chyba czy jak t osie nazywa. 

No chyba nie, aby mieć menu konsoli czyli wyłączeni gr, wyłączenie konsoli naciskamy tylko raz PS button i tyle.