Ma_niek 860 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Strasznie przezywacie jakis wypierd z twittera Jak dla mnie lepsza opcja bylo by przejecie Konami lub ich ip 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Raczej IP, bo w Konami to już tylko PES i pachinko. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 25 minut temu, 20inchDT napisał: SE po prostu lubi kasę i idzie tam, gdzie ją dają. Każda część KH na innej konsoli, w tym i nintendo. Dragon quest to już w ogóle typowo nintendowska seria. Co było na playstation? 7, 8 i 11? A które studio nie lubi ? Zwłaszcza w czasach kiedy dev jest ryzykowny jak nigdy wcześniej ? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Teraz, giger_andrus napisał: A które studio nie lubi ? Zwłaszcza w czasach kiedy dev jest ryzykowny jak nigdy wcześniej ? I o to chodzi ; ) Jestem pewien, że tylko gracze podchodzą do tego w taki romantyczny sposób. Firmy patrzą na kasę, a nie, że w latach 90 robili exy dla nintendo, a potem sony. Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 W ogóle takie pierdolenie bo lubią hajs, a kto nie lubi pieniędzy? Tylko po to do pracy chodzę. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 każdy lubi hajs, Square Enix też dlatego jedną ręką biorą kase od Sony za czasowe exy, a drugą od Microsoftu za wrzucanie swoich gier do gamepassa xD Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Wszyscy się zgadzamy, można iść na piwo :> 2 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Jeśli chodzi o hajs to zastanawia mnie co by zyskało sony kupując se po tym jak wywala tone hajsu i wezmą kolejne kilka setek mord do wykarmienia. Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Zakup SE nie ma sensu, zwykła plotka bez pokrycia. Sony jak coś kupi to pojedyncze studio które łatwo wpasować w ich politykę zakupów. Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Szczerze, najlepsze lata ta firma miała, gdy nazywała się Squaresoft. Od połączenia każdy final był dla mnie co raz słabszy. Nie będę już wspominał Vagrant Story, które było kultowe, teraz ze świecą takich projektów szukać. Cytuj
Symeon_88 28 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 Witam. Mam plyte cold war na ps4, po wlozeniu do ps5 zakupilem aktualizacje miedzygeneracyjna za 40 zl. Chodzi wszystko fajnie tylko czasem jak odpalam gre to pokazują mi sie wszystkie filmiki i licencje jak przy pierwszym uruchomieniu, a ustawienia zostaja zresetowane do domyślnych. Cały progres i ustawienia broni zostaja na swoim miejscu. Ktoś też tak ma? Czym to może być spowodowane? Na ps4 przez 3 miesiace grania nic takiego sie nie dzialo. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Gdzie się odpala te filmiki z podpowiedziami? Zobaczyłbym jak to wygląda w control ale nie mogę znaleźć. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Wciskasz przycisk PS, pojawią się karty z aktywnościami jak np. aktualna misja i tam klikając opcje można włączyć podpowiedź. Nie wiem czy każda gra to obsługuje. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 11 minut temu, Square napisał: Wciskasz przycisk PS, pojawią się karty z aktywnościami jak np. aktualna misja i tam klikając opcje można włączyć podpowiedź. Nie wiem czy każda gra to obsługuje. Dzisiaj obczaję w miles morales szukałem ale tam widocznie tego nie ma. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Kilka dni testowania PS 5-teczki za mną i cóż, jest to dla mnie solidny cios w gameingowy łeb Przechodząc z zamulonego Ps4 FAT (poszła wpizdu w ręce brata i chrześniaka) doznaje się kontrolowanego szoku, a 60 klatek i ostrość żyletki (np. przy tak ładnej grze jak Days Gone) jeszcze mocniej uwypukla ten efekt. MILUTKI EFEKT. Oddając wrażenia użyłbym więc tutaj słowa komfort. Szybkie wczytywanie, szybkość HUDa, szybkość pobierania (prawie 50GB w niecałej 2,5h; znacznie szybciej niż na czwórce przy tym samym necie na wi-fi), responsywność, praktycznie niesłyszalna praca sprzętu. Nawet pad, który jest genialny w każdym calu, nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia (Astro to jest cudo dla ludzi w każdym wieku). Muszę tu podkreślić, że jeszcze nie miałem okazji zagrać np. Demon's Souls, a więc true next gena. Jest C2077... ale wiadomo (chociaż 60 FPS robią ogromną różnicę). Jeśli ktoś przechodzi z najstarszych przedstawicieli poprzedniej generacji i w dodatku ma jakieś zaległości to polecam nie zastanawiać się nawet sekundy. Polujcie na OLXach w Waszych regionach - sprzętu jest coraz więcej i w coraz lepszych cenach. Generalnie więc, jeśli już mamy walentynki, stwierdzam, że jestem zakochany Radość grania wróciła w pełni i ciągle myślę kiedy będzie chwila, aby usiąść przed TV. To będzie kolejna genialna generacja ps. boli tylko, że mój ukochany Bloodborne nie dostał boost'a pod next-gena, bo ponowie zacząłbym generację od gry From. 8 1 Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Czy ktoś ma obie wersje PS5 - z napędem oraz digital?Jest jakaś opcja grania na Digitalu w grę z płyty włożonej do konsoli z napędem?Albo czy Remote Play pomiędzy dwoma PS5 ma lepszą rozdzielczość?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 PS5 daje jakąś megamotywację do grania, serio. Nie wie czy to wynika po prostu ze świadomości posiadania next-gena czy sprzęt sam w sobie jest taki konsolowy. Zero loadingów, aktualizacje pobierają się bardzo szybko. Normalnie jakbym wrócił do epoki sprzed PS3. I gry działają lepiej. Aż muszę sprawdzić jako moja ukochana Yakuza Kiwami zasuwa. Już na Pro była żyleta. 3 Cytuj
tomekps5 0 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 witam, nie gram online i nie chce miec ps plus i z tego co zrozumiałem nie zapisze save z gier ps5 na konsoli ps5 na pendrive? czy jest jakas mozliwosc zapisania tych saveów z gier nie mając plusa? może mozna zrobić jakiś backup? Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 Od razu lepiej, mam nadzieję, że Sony wypuści czarną wersję konsoli (lub czarną slimkę). Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 Mi się zawsze białe wersje konsol bardziej podobały i ta czarna wersja PS5 tylko to potwierdza. Tak samo z padem, biało-czarny DS wygląda super. 3 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 No brał bym takie panele Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 Ciekawe o ile mniejsza będzie slimka. 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 28 minut temu, messer88 napisał: Ciekawe o ile mniejsza będzie slimka. Z dyskiem czy bez ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi