Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Maniak przeciera szlaki na gierkowej tubie, np. orędzie do narodu czytane z kartki xD Nie oglądam, zbyt dużo merytorycznych błędów popełnia i ciężko się go słucha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 3 minuty temu, Bzduras napisał: Maniak przeciera szlaki na gierkowej tubie, np. orędzie do narodu czytane z kartki xD Nie oglądam, zbyt dużo merytorycznych błędów popełnia i ciężko się go słucha. Co racja to racja. W kwestiach technicznych to lepiej traktować to z dystansem. Zapadł mi w pamięci błąd np. gdzie opisywał swojego samsung ks7000 jako 120hz a 49 cali miał matryce 60hz. Sporo tam byków. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 17 godzin temu, Soul napisał: Grzeczniej tam, na konsole MS masz dwa lata nie lecisz i nie prosisz się sprzedawcy/sklepu w którym kupiłeś sprzęt, wysyłasz ją do MS bezpośrednio w przypadku Sony w drugim roku lecisz do sklepu i kręcisz awanturę No i?? To temat o ps5, tu każdy woli zjebac konsole po roku grania w next geny, niż po raz milionowy grać w Halo jedynkę z nowymi bajerami 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 2 minuty temu, izon napisał: No i?? To temat o ps5, tu każdy woli zjebac konsole po roku grania w next geny, niż po raz milionowy grać w Halo jedynkę z nowymi bajerami Wiesz, tu zaraz będzie walka o to, że karton xboxa ma tekturę o lepszej gramaturze lub, że pudełka są ładniej ułożone w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Maniak jest zabawny w tej swojej zajawkowej nieporadności. Naprawdę widać ze serca wkłada więcej niż rozumu w te swoje filmy i wcale tego nie uważam za coś złego. Dla takich filmów w internecie tez jest miejsce. Chociaż sam kiedyś go krytykowałem. Tylko ten Soul co próbuje się na maniaku wybić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Godzinę temu, Figuś napisał: O tam się przypierdalacie, Maniak z chłopakami to Digital Foundry na jaki nie zasługujemy O kurwa usłyszałem tylko „(...) no i wtedy przyjrzałem się i zobaczyłem rozmycia na włosach przy poruszaniu kamerą(...)” i typ morda wklejona w ekran, 10 cm nos pd matrycy i analizuje. Oczywiście zaraz po tym wyłączyłem. Po co na takie coś tracić czas i psuć sobie zajawkę z grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 6 minut temu, PanKamil napisał: Wiesz, tu zaraz będzie walka o to, że karton xboxa ma tekturę o lepszej gramaturze lub, że pudełka są ładniej ułożone w sklepie No to jest na to odpowiedni temat w console wars. Oczywiście ja mój komentarz też celowo trochę przerysowałem bo irytuje mnie robienie takiego burdelu. Co kogo w tym temacie interesuje gwarancja na sprzęt M$ skoro to wątek o PS5.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 6 minut temu, LiŚciu napisał: Maniak jest zabawny w tej swojej zajawkowej nieporadności. Naprawdę widać ze serca wkłada więcej niż rozumu w te swoje filmy i wcale tego nie uważam za coś złego. Dla takich filmów w internecie tez jest miejsce. Chociaż sam kiedyś go krytykowałem. Tylko ten Soul co próbuje się na maniaku wybić Synek dzięki mnie masz OLEDA w domu, także tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Teraz, izon napisał: No to jest na to odpowiedni temat w console wars. Oczywiście ja mój komentarz też celowo trochę przerysowałem bo irytuje mnie robienie takiego burdelu. I wyjściem na to było zrobienie tego samego, no logiczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 10 minut temu, Ukukuki napisał: I wyjściem na to było zrobienie tego samego, no logiczne. I wyjściem jest dodawanie kolejnych nic nie wnoszących komentarzy, no logiczne:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 079 Opublikowano 19 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 3 godziny temu, Figuś napisał: O tam się przypierdalacie, Maniak z chłopakami to Digital Foundry na jaki nie zasługujemy 1:30 "Jest po prostu wyższa rozdzielczość. Bo tutaj mamy upscaling po prostu tej rozdzielczości. Raczej tutaj mamy ... yyyy ... szachownicę użytą. Czyli tutaj nie mamy do końca natywnego 4K.""Czyli mamy taki mniej więcej render, renderowane... Rozdzielczość jest skalowana do sytuacji." "Tak Bartku ? Dobrze mówimy ?""ZGADZA SIĘ. ZGADZA SIĘ. Czyli jest full HD trochę podbite sztucznie do wyższej rozdzielczości żeby overall czyli w sumie dawać ostrzejszy obraz, który wyświetli nam konsola, tak ? Czyli nie jest to pełne 4K." 2:00 Dziękuję. Po 30 sekundach wychodzę z kina. Trzech "profesorów" wylewa siódme poty żeby wyjaśnić widzom tę skomplikowaną kwestię rozdzielczości Assassina na Prosiaku. Ufff, aby dobrać każde słowo, trzeba wykonać niesłychaną pracę umysłową. Idę pyknąć małpę w Sekiro a następnie dwie mały na jednej arenie, czyli ... yyy ... raczej tutaj mamy overall trzy małpy. 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Nie no szacunek, że mają tyle czasu aby przepalać na takie coś. Straszne to jest. Pierwszy raz to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Mogę się założyć, że sami byście tego lepiej nie wytłumaczyli. Szczególnie balon, który widzi hdr nawet tam, gdzie go nie ma 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 17 minut temu, 20inchDT napisał: Mogę się założyć, że sami byście tego lepiej nie wytłumaczyli. Szczególnie balon, który widzi hdr nawet tam, gdzie go nie ma Nawet by mi do głowy nie przyszło aby tracić czas na takie rzeczy i jeszcze to komuś tłumaczyć. Potem kurwa pada na łeb ludziom, liczą klatki, pixele z 50 cm i walą tym w CW i innych temat growych. Wolę już w gierki pograć. ps bronisz takie wysrywy, ponieważ napisał „tylko Xbox?” Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 6 minut temu, 20inchDT napisał: Mogę się założyć, że sami byście tego lepiej nie wytłumaczyli. Szczególnie balon, który widzi hdr nawet tam, gdzie go nie ma To się załóż. Jak ktoś wchodzi na ring to może dostać w ryj. Jak ktoś wchodzi na YT to może zostać wyjaśniony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 18 minut temu, balon napisał: Nawet by mi do głowy nie przyszło aby tracić czas na takie rzeczy i jeszcze to komuś tłumaczyć. Potem kurwa pada na łeb ludziom, liczą klatki, pixele z 50 cm i walą tym w CW i innych temat growych. Wolę już w gierki pograć. ps bronisz takie wysrywy, ponieważ napisał „tylko Xbox?” Pewnie mówią dobrze o xboxie więc materiał w pełni profesjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) 48 minut temu, giger_andrus napisał: 1:30 "Jest po prostu wyższa rozdzielczość. Bo tutaj mamy upscaling po prostu tej rozdzielczości. Raczej tutaj mamy ... yyyy ... szachownicę użytą. Czyli tutaj nie mamy do końca natywnego 4K.""Czyli mamy taki mniej więcej render, renderowane... Rozdzielczość jest skalowana do sytuacji." "Tak Bartku ? Dobrze mówimy ?""ZGADZA SIĘ. ZGADZA SIĘ. Czyli jest full HD trochę podbite sztucznie do wyższej rozdzielczości żeby overall czyli w sumie dawać ostrzejszy obraz, który wyświetli nam konsola, tak ? Czyli nie jest to pełne 4K." 2:00 Dziękuję. Po 30 sekundach wychodzę z kina. Trzech "profesorów" wylewa siódme poty żeby wyjaśnić widzom tę skomplikowaną kwestię rozdzielczości Assassina na Prosiaku. Ufff, aby dobrać każde słowo, trzeba wykonać niesłychaną pracę umysłową. Idę pyknąć małpę w Sekiro a następnie dwie mały na jednej arenie, czyli ... yyy ... raczej tutaj mamy overall trzy małpy. To był mój pierwszy filmiki na YT mało tego było to 3 lata temu, czasami trema i bycie pierwszy raz przed kamerą robią swoje i zwyczajnie brakuje słów, nie myli się ten co nic nie robi, nie uważam, żebym tu jakiegoś mega babola powiedział, ale fakt trochę się zamotałem, przekaz był jasny overall w sumie mamy tu do czynienia z czymś lepszym niż 1080p. Naprawdę łatwo jest stanąć z boku i głosić swoje mądrości, ciekawe jak by tobie poszło wyjaśniaczu. Początki nie są łatwe Edytowane 19 Lutego 2021 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 WYJAŚNIJ LEPIEJ WYJAŚNIACZU I DOPIERO SIE ODZYWAJ!!!!!!1111 Overall, martwica mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 15 minut temu, Soul napisał: To był mój pierwszy filmiki na YT mało tego było to 3 lata temu, czasami trema i bycie pierwszy raz przed kamerą robią swoje i zwyczajnie brakuje słów Oczywiscie stres potrafi sparalizowac ale niesmialo przypomne ze nie wystepowaliscie w half time show na super bowl przed 500mln widzow tylko nagrywales filmik telefonem z kolega. Poza tym oczywiscie TOP Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Jakie oranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) 26 minut temu, schabek napisał: Oczywiscie stres potrafi sparalizowac ale niesmialo przypomne ze nie wystepowaliscie w half time show na super bowl przed 500mln widzow tylko nagrywales filmik telefonem z kolega. Poza tym oczywiscie TOP Jak robisz coś pierwszy raz w życiu to zawsze idealnie rozumiem? Przestaniesz pajacować czy nie? już raz te twoje 200 wyświetleń pod filmikiem wyjaśniłem to samo mogę zrobić z tym telefonem. I Pan Kamilek już klaska uszami z zachwytu. Oranie co najwyżej sranie w banie Z gwarancją wam nie poszło to tu będziecie walić głową w ścianę bring it on klapy Edytowane 19 Lutego 2021 przez Soul 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Dobra, ale darujcie sobie te prywatne pojazdy. Jak chcecie dalej ciągnąć ten bajzel to idźcie do CW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Nie wiem dlaczego, ale gdy zakladam nowy temat to znika. Wiec napisze tutaj. Kto z was drodzy forumowicze gra na ps5 na monitorze? Ja aktualnie mam podpiete pod stary monitor 24" Full hd 75 hz, ktorego uzywałem do ps4. Teraz myśle nad przesiadką na wiekszy 1440p lub 4k. Ktoś się wypowie w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 8 minut temu, Symeon_88 napisał: Nie wiem dlaczego, ale gdy zakladam nowy temat to znika. Wiec napisze tutaj. Kto z was drodzy forumowicze gra na ps5 na monitorze? Ja aktualnie mam podpiete pod stary monitor 24" Full hd 75 hz, ktorego uzywałem do ps4. Teraz myśle nad przesiadką na wiekszy 1440p lub 4k. Ktoś się wypowie w temacie? Zapraszam do odpowiedniego tematu, podpowiem tylko że PS5 nie wspiera natywnie 1440p na tą chwilę, jedynie 1080p i 2160p. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Czyli ten kanal maniaka to takie Digital Foundry dla klasy nizszej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi