kubson 3 189 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Syphon moglby wrocic tak samo jak wipeout oraz motorstorm, pewnie będą gierki na najbliższe miesiące i tyle, nie ma co się nastawiać. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Kto im tego motorstorma/wipeouta zrobi teraz jak się wszystkich pozbyli? Polyphony? Już widzę oczyma wyobraźni te kartonowe błoto. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Godzinę temu, Jakim napisał: To było o tych kotach/robotach? Tak Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 16 minut temu, Jakim napisał: Kto im tego motorstorma/wipeouta zrobi teraz jak się wszystkich pozbyli? Polyphony? Już widzę oczyma wyobraźni te kartonowe błoto. Krążył ostatnio news, że Sony ma zamiar agresywniej inwestować w timely exclusivy oraz zlecenia na gry u twórców 3rd party. Tylko wciąż nie wiem kto nadawałby się by oddać ducha takiego WipEouta. i kto w ogóle by to kupił patrząc, że takie vgc pokazuje sprzedaż kolekcji na poziomie 720k Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Wipeout to juz prawie martwa marka.Jedynie moze zrobia cos mniejszego na Vra.Ale takiego Syphon Filtera to by zobaczyl Co do tego State of Play ktos tam pisal ze moze oglosza ze zakupili Blaupoint games ale to pewnie tylko plotki Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Wyścigi to martwa marka na PS xd no ewidentnie pasuje albo stworzyć coś nowego albo wskrzesić coś starego. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Wipeouta z trybem 120fps bym chętnie przywitał, nawet jeśli by miała to być produkcja z mniejszym budżetem, dostępna tylko w PS Store. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Niedawno wyszedł Pacer, a wczesniej Redout. Jak ktos naprawde chce pograć w takie gry, to nie musi czekac na wipeouta. 2 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 W jutrzejszym pokazie myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że pojawią się: - Ratchet and Clank: Rift Apart - Returnal - Horizon Forbidden West (może po raz pierwszy zobaczymy gameplay oraz potwierdzenie premiery w końcówce 2021) - Kena: Bridge of Spirits (również nie mam dobrego przeczucia związanego z tą grą. Sądzę, że twórcy przerazili się tym, jak wielkim zainteresowaniem cieszyła się ta gra po czerwcowym pokazie i teraz jest tam panika czy dostarczą. Jak dla mnie to ta gra nie wyjdzie w tym roku). - Little Devil Inside - Stray (kot z plecaczkiem pomykający po świecie rodem z Machinarium kupił mnie z miejsca na czerwcowym Evencie). - Oddworld Soulstorm - Deathloop - jakaś multiplatofrma, która debiutuje w kolejnych miesiącach, pokroju Resident Evil Village - być może zapowiedź Final Fantasy VII Remake 1 w wersji na PS5. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Godzinę temu, MLeKSk napisał: Ja liczę na jakąś nową zapowiedź od Bluepoint Games. Osobiście cały czas mam nadzieję, że przed premierą "God of War Ragnarok" Sony dostarczy remastery całej sagi. Zagrałbym ponownie na PS5. Nie, no ramastery remasterow to już too much. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 6 minut temu, MLeKSk napisał: Przy "Shadow of the Colossus" nikt jakoś nie narzekał :-P Bo to nie był remaster remastera. Cytuj
izon 995 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 42 minuty temu, balon napisał: Nie, no ramastery remasterow to już too much. mmm jak sobię przyomnę GoWa 1&2 to zawsze bym chętnie wrócił do tych gier. Ostatnia część to dla mnie zdecydowanie nie to samo. A Bluepiont Games najlepiej jak by robiło remak'a Metal Gear Solida, wiem, że ta ekipa by tego nie zjebała:) Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 7 minut temu, izon napisał: mmm jak sobię przyomnę GoWa 1&2 to zawsze bym chętnie wrócił do tych gier. Ostatnia część to dla mnie zdecydowanie nie to samo. A Bluepiont Games najlepiej jak by robiło remak'a Metal Gear Solida, wiem, że ta ekipa by tego nie zjebała:) Jakby zrobili remake Vagrant Story to i te nowe ceny mnie nie zniechęcą. Jest sporo gier które mozna by ożywić i to z każdego gatunku. 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 6 minut temu, MLeKSk napisał: Najpierw gra wyszła na PS2. Potem zrobili remaster na PS3. Następnie gierka trafiła w mega odpicowanej wersji na PS4 :-) Jak nic remaster remastera :-D Jakby w ten sam sposób odświeżono przygody Kratosa to brałbym z miejsca. Na Ps4 ta odpicowany wersja to był remake, a to inna para kaloszy niż remaster. No ale nie wiem kto by miał teraz w Sony zrobić takie reamejki jedynki i dwójki? Szczególnie dwójki która była dluuuga jak na korytarzykowy action adventure. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Horizon z data, Kena z data, potwierdzenie ze Bluepoint smazy MGSa, trailer GoWa. Tak bedzie. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 stawiam na FF7R-2 teaser i to =) Shpeshal Ed from Xbox Era teasing FF7 Remake for PS+ in March : GamingLeaksAndRumours (reddit.com) muszą jakoś osłodzić tą obsuwę GT7 więc poproszę coś poza GTA5 PS5 i Goodbye Volcano Cytuj
izon 995 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 3 minuty temu, schabek napisał: Horizon z data, Kena z data, potwierdzenie ze Bluepoint smazy MGSa, trailer GoWa. Tak bedzie. Jeśli się potwierdzi to opijanko:) Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 trochę za wcześnie na bomby nuklearne, ale kto ich tam wie Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 30 min eventu w tym deep dive odnośnie zapowiedzianych gier (w liczbie 10) i kilka indyczków z czego pewnie kilka będzie niezapowiedzianych jeszcze a tutaj napaleńsko jak na e3 3 Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 15 minut temu, nero2082 napisał: trochę za wcześnie na bomby nuklearne, ale kto ich tam wie Zgadzam się, bomby będą jak chociaż 30 milionów konsol będzie na rynku, tak wypuszczać exa to lipa bo za mało ludzi, no chyba, że puszczą na więcej sprzętów, ale to duze ryzyko. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Wrzuca cos, wrzuca zeby na szybko przykryc gt7 i puszczanie sie z pctami. Oczywiscie mam na mysli zapowiedz w stylu god of wara i byle do 2024 a nie premiera za tydzien w plusie Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Byłem ostatnio posiadaczem PS4 Pro, od premiery mam Xbox Series X, niedawno kupiłem PS5. Moja opinia, bez trollingu: pad jest dużo wygodniejszy od DS4, wydaje się też lepiej zrobiony od wszystkich padów które trzymałem w łapach, nawet licząc te mityczne elitki do Xboxa ale imo pad od Xboxa jednak jest troszkę wygodniejszy te wibracje i spusty, MOIM ZDANIEM przereklamowane, czasem mam wrażenie że mi się wibracje psują, a blokada spustów denerwuje mnie częściej niż bawi menu jest piękne i płynne, duży plus dla Sony, widać nie odwalił fuszerki jak MS ze swoim menu w 1080p z poprzedniej generacji moja konsola jest cicha, nie strzelają żadne cewki czy inne cuda, jedynie napęd jak się włączy to odrzutowiec (ale to można akurat wybaczyć, podobnie jest na Series X) pierwsza gra, Miles Morales, graficznie imo, żadna gra na Xboxa Series X nie ma startu (grałem w 60fps bez RT) wygląd konsoli na żywo robi spore wrażenie, gusta gustami, ale inżynieryjne żeby to wszystko upchać w tych kształtach z odpowiednim chłodzeniem, nie no, musieli to robić geniusze niestety, konsola z takim wyglądem nie każdemu będzie pasować "do wystroju" (w odróżnieniu od XSX) największy plus (xD) jak podłączam słuchawki to mi wyłącza dźwięk w TV, mały bajer ale jak cieszy xD Całościowo PS5 bardzo mi się podoba, czuć taki powiew, nie wiem, czegoś nowego, przy Xboxie nowym ciężko o takie uczucie, jak się miało One X. 4 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 W sumie zapowiedź kolejnego remake’u od Bluepoint ma sens, jeśli rzucą ją jako ostatni tytuł. Gdyby był to MGS byłoby grubo, ale nawet jeśli nie mają licencji od Konami to opcji nadal jest sporo Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Nie nastawiajcie sie na nie wiadomo na co, bo znow bedzie placz, ze impreza zawiodla. Bomby zostana zaklepane na E3. 1 Cytuj
iluck85 2 908 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 26 minut temu, Lokomotywa napisał: te wibracje i spusty, MOIM ZDANIEM przereklamowane, czasem mam wrażenie że mi się wibracje psują, a blokada spustów denerwuje mnie częściej niż bawi menu jest piękne i płynne, duży plus dla Sony, widać nie odwalił fuszerki jak MS ze swoim menu w 1080p z poprzedniej generacji Też mam wrażenie i uczucie "blokowania się" R2/L2. I coś czuję że skończy jak panel dotykowy. Niby fajnie w strzelankach, ale tam nie ma na to czasu. Menu jest debilne i te małe ikonki na dole po wciśnięciu PS button. Nie jest czytelne i trzeba się oswoić. Poprzednie było lepsze. Najlepsze ma Switch. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi