k0zik 5 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Panowie, jestem starym konsolowcem ale PS4 zmusiło mnie do przesiadki na PC. Nastało PS5 więc postanowiłem powrót. Dziś byłem u kumpla obaczaić PS5 + Sony H90 i jest DRAMAT!!! AC:Valhala w 4K - 30 fps i bieda grafika. W trybie wydajność płynność ok ale grafika jeszcze biedniej. Co to ma znaczyć??? PS5 juz kupiłem ale widzę, że w 4K nie ma co inwestowac bo kicha. Jedynie Morales wyglądał całkiem całkiem, ale kiedy zaczną wychodzić gry stricte na tą generację? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 A kumpel na pewno gra w wersje PS5, bo tam cyrki były z tym że dwie wersję się instalują i domyślnie odpala się ta z PS4PRO XD np. 7.45 Cytuj Odnośnik do komentarza
pelipek 0 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Część. Czy można grać zamiennie w grę działającą na dwóch platformach? Mam ps5 i ps4, wykupiony abonament ps plus i zapisy danych w chmurze. PS5 jest zajęte, czy moge wtedy kontynuować granie na PS4? Czy savy beda dzialac? Czy trofea bedą wpadać? Dzieki odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 13 minut temu, pelipek napisał: czy moge wtedy kontynuować granie na PS4? Czy savy beda dzialac? Czy trofea bedą wpadać? Jeżeli będzie to gra z PS4 działającą we wstecznej to tak, jeżeli gra ma wersje na PS5 to nie, bo nowe wersje są oddzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 trzeba ręcznie sejwy kopiować, mordęga z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Nie można było tak od razu? Tylko trzeba bawić się w alisekspresy. 2 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 -100 do wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 yyy eee wole dalej oryginał. te na zdjęciach wyglądają tandetnie. Te co rozsyłali jakiś czas temu po jutjuberach wyglądały zdecydowanie lepiej, ale z wysyłką wychodziły ok 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Wygląda megachujowo w takim kolorze PS5, czuć taką tandetą i to dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Mam nadzieję że przy slim/pro ogarną dupe z tym designem bo wstyd ten żaglowiec pod tv postawić 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Co raz smieszniejsze te FunStation robia. A gdzie trzymasz ps5 creatin? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 X i switch wyglądają jak sprzęty premium przy tej plejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Wyszło niekorzystnie przy xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 No myślę ,że to jest lekcja dla innych osób chcących kombinować z panelami Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Panowie, gdzieś w necie przeczytałem że na tym środku konsoli, między tymi białymi panelami jest folia. Chodzi mi o ten czarny środek black piano. Mam strasznie już porysowany od delikatnego wycierania kurzu stąd pytam czy jest tam rzeczywiście folia bo ja nie widzę by gdzieś można było ją podważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 (edytowane) Jedyna sensowna pozycja konsoli to jak dla mnie pion i zwrócona "na pokój" wąską częścią (ta z napędem). W taki sposób wydaje się nawet smukła i zgrabna. (w sensie tak: https://images.app.goo.gl/nHvSmBp31dn5T2ZK9). W poziomie wygląda na mój gust strasznie, ociężale i nieproporcjonalnie, co powyższe zdjęcia świetnie uwydatniają. Edytowane 15 marca 2021 przez LeifErikson Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 W rzeczywistości bardzo dobrze to wygląda i bardziej pasuje do wszystkich inny czarnych sprzętów. A i też bym wolał pionie, ale niestety się nie mieści i zasłania tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Mi na żywo podoba się dużo mniej jak na screenach... Dziś kupiłem i jakoś tak tandetą trochę zalatuje. A oglądając reklamy podobała się dużo bardziej. Postawiłem pionowo, duży rozmiar i gabaryty mi akurat nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie są na PLUS. Przynajmniej widać "kawał sprzętu", a nie POPIERDUŁKĘ al'a kalkulator... Do tej pory przez 2 generację miałem Xboxy, a PS tylko czasami kupowałem do exów. Stąd powiedziałem sobie ze teraz zmiana, PS będzie główna konsolą, a Xbox ewentualnie na jakieś hity których nie ogram na Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 74 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Co ? Jakie hity ? Sprzety MS maja wiele zalet, ale prawdziwe EXy sa na PS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Mi na żywo ps5 bardzo się podoba ale mam wersje only digital. Od początku stoi w pionie i przypomina mi kształtem praise the sun jakościowo nie wiem gdzie mowa o tandecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 U mnie to jest pierwsza konsola która stoi w pionie. W poziomie jest paskudna za to w pionie sam seks. Chociaż dzieczyna myślała ,że kupiłem filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Mi na żywo ps5 bardzo się podoba ale mam wersje only digital. Od początku stoi w pionie i przypomina mi kształtem praise the sun jakościowo nie wiem gdzie mowa o tandecie. Może w gównianej jakości plastiku? Boje się jej dotykać, żeby się nie zepsuł. Wygląda jak plastik z takich najtańszych chińskich bazarowych sprzętów. Pegasus był lepiej wykonany... Słuchawki to samo też tandetny plastik. Co innego pad. Tutaj się na prawdę postarali i czuję się jakbym samego jezuska za stópki trzymał. Dlaczego cała konsola nie sprawia takiego wrażenia jak pad? Cięcia kosztów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 (edytowane) Nie wiem co to za problemy z tym plastikiem? U mnie konsola w poziomie, jedyne co to się przetrze od czasu do czasu. Pięknie świeci. Szkoda, że nie na niebiesko cały czas. Też wersja Digital. Przyznam jednak, że ta z napędem jest trochę brzydka. Słuchawek Pulse nie mam, bo od początku mi kiczem zajeżdżały, a i widziałem w sklepie, więc nie żałuję kupna SSp7 pod PS5. Padzik po tych 4 miesiącach dalej uważam za najlepszy i już nawet nie przez te wibracje, a przez to jak leży w dłoni i jego wagę. No ideał. Ten od Xboxa też spoko, ale DS go pobił. Najlepiej czuję to kiedy gram na XoX, a potem uruchamiam PS5. Konsola PS5 to magia bez wad. Edytowane 16 marca 2021 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 @WisnieR Panele są super jakości, ale to piano black Nienawidzę tego typu wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi