Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawostek, ND zmieniło avatar na Facebooku, ostatnio motyw z uncharted był w 2016 roku.

022e60255a897a9ca3b6a09a52e4a25c.png

Może coś znaczyć, albo kompletnie nic. Obstawiam latki pod 60 fps dla uncharted 4.

Edit

Ok to moneta z czwórki, więc patch pewnie tuż tuż, fajno, zagram ponownie w płynnej oprawie smile.gif

Edit 2

Nvm, dokładnie 5 lat temu była premiera xD No to sobie sam zrobiłem hajp :)

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Moldar napisał:

Nvm, dokładnie 5 lat temu była premiera xD No to sobie sam zrobiłem hajp :)

Plot twisty w tym poście jak w dobrym filmie.

Opublikowano
13 godzin temu, Labtec napisał:

Jeżeli tak będzie to ciekawe czy w przyszłym roku nadal będą dosępne tylko bundle z cyberpunkiem i the last of us. Chociaż wydaję mi się, że rynek się trochę nasycił i już nie ma takiego szaleństwa jak pod koniec 2020.

Opublikowano

Ale problem z dostępnością to nie ich brak. Popyt przekracza podaż, podaż nie może być zwiększona, bo jest problem na rynku półprzewodników. Sony w tym roku fiskalnym planuje sprzedać więcej konsol, niż w takim samym okresie za czasów PS4.

Czytajcie newsy, a nie nagłówki.

(nawiasem mówiąc, to dziwna interpretacja oryginalnego newsa jest w tym IGN xDDD)

edit: to jest oryginalny news: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-10/sony-warns-tight-playstation-5-supply-to-extend-into-next-year

• Plusik 4
Opublikowano
Godzinę temu, zagul napisał:

Jeżeli tak będzie to ciekawe czy w przyszłym roku nadal będą dosępne tylko bundle z cyberpunkiem i the last of us. Chociaż wydaję mi się, że rynek się trochę nasycił i już nie ma takiego szaleństwa jak pod koniec 2020.

Wydaje mi się, że nadal jest szaleństwo bo gdziekolwiek się pojawi konsola to kilkadziesiąt minut, godzinka i po sprzedaży.
Dziś ma być u mnie PS5 i przez elektromarket kupowałem bo przyszedł mi newsletter, że mają dostępną w różnych zestawach. Zadzwoniłem na infolinię a tu mi jesteś 27 w kolejce :reggie:, puściłem na głośnik i po dwudziestukilku minutach odbiera gość i mówię, że długo trzeba czekać, a on do mnie, że wszyscy w tym call center przyjmują zamówienie na Ps5 bo poszedł newsletter i  zainteresowanie jest duże. Więc nadal jest szaleństwo.
A jak widzę po ile chodzą na allegro to jest jakaś masakra.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

To się okaże, czy przesuną Horizona na 2022. Moim zdaniem to główny system seller na ten rok i jeśli nie będzie wystarczająco PS5 na rynku, to przełożą premierę. 

Już na początku roku było słychać głosy, że Horizon może zostać przeniesiony na 2022, teraz szanse tylko wzrastają :( Dawno nie wyczekiwałem tak na premierę gry.

Opublikowano
Godzinę temu, niunias101 napisał:

Przeczucie? Czy masz jakieś konkretniejsze przesłanki  :) ? Bardzo chciałbym, żebyś miał rację .

-Oficjalna data premiery 2021

-Jim ryan niedawno powiedział, że premiera jest niezagrożona 

-jeszcze w necie gdzieś jest wywiad(w wolnej chwili mogę poszukać) z szefem GG który też potwierdza 2021

Teraz jakieś źródła, że gry nie będzie?

Opublikowano

Za miesiąc w okolicach E3 Sony pewnie będzie miało jakąś imprezę, więc jeżeli tam nie będzie wzmianek o HFW to wtedy będzie jasne, żeby spodziewać się 2022.

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy logicznie pomyśleć, że sony najpierw będzie promować returnala i ratcheta bo to są aktualne premiery a horizonem zajmą się pewnie od czerwca/lipca i będą budować hype.

Edytowane przez PanKamil
Opublikowano

horizon wyjdzie bo jest również na ps4, co do małej dostępności konsol to oby pozostało tak jak nadluzej bo dzięki tym wszystkim zestawom konsola + exy, cena szybciej spada z tego po#÷&!@¥go poziomu. Jak patrzę na ceny używki returnala za 290zł to nie wiem czy się śmiać czy płakać :)

Opublikowano
53 minuty temu, szurubur napisał:

horizon wyjdzie bo jest również na ps4, co do małej dostępności konsol to oby pozostało tak jak nadluzej bo dzięki tym wszystkim zestawom konsola + exy, cena szybciej spada z tego po#÷&!@¥go poziomu. Jak patrzę na ceny używki returnala za 290zł to nie wiem czy się śmiać czy płakać :)

Zaczęli dodawać Returnala do zestawów więc jest szansa, że niedługo poleci w dół na OLX  :)