Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie mam do posiadaczy telewizora lg nanocell 863.

Gdy włączam funkcję freesync w telewizorze podczas grania, nie pokazuje mi aktualnej liczby hz.Cały czas jest zero.

Czy coś muszę ustawić?

Opublikowano
4 godziny temu, Tommy0378 napisał:

Witam, pytanie mam do posiadaczy telewizora lg nanocell 863.

Gdy włączam funkcję freesync w telewizorze podczas grania, nie pokazuje mi aktualnej liczby hz.Cały czas jest zero.

Czy coś muszę ustawić?

zapytaj tutaj

Opublikowano

Plus dla nich też, że nie wrzucają takich zapowiedzi na żadne eventy z obowiązkowym CGI filmikiem i bez daty premiery.

Tu mamy wpisik na blogu, przywitanko i wracamy do pracy nad gierką, bo samo się nie zrobi.

Opublikowano (edytowane)

No sony zrobiło zajebiste show na e3 2016, dosłownie urwali łeb ale... praktycznie zapowiedzieli cały lineup do końca generacji czyli 2020:kaz: na później tylko zostawili ducha cuszimy i tlou 2  na grudzień. Obecny sposób wydaje się dużo bardziej rozsądny i będą mogli zaskakiwać o wiele częściej.

Edytowane przez PanKamil
Opublikowano

Anthony i Blundell z całkowitą kreatywną wolnością? No może być ciekawie. Ciekawe czy projekt będzie szedł bardziej w stronę multi czy sp (zważywszy, że Anthony to scenarzysta i reżyser Black Ops 1&2).

Edit:
W ogóle ten trend w branży jest całkiem widoczny, w ostatnich kilku latach sporo weteranów największych ekip założyło własne. I dobrze, więcej teamów prowadzonych przez doświadczonych developerów, to więcej gier dla nas.

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

W Euro RTV konsola z Ratchetem i 3 miesiące Plusa za 2800 zł. Kusi, ale to nadal naciąganie. :( 

Zamówiłem, ale bez plusa tylko ze stacją do ładowania.

Opublikowano

Jakiej długości jest kabel HDMI dołączony do zestawu z konsolą? I czy bez problemu obsługuje standard HDMI 2.1 4K 120 Hz ? Czy szukać innego przewodu ? 

Opublikowano

Cześć, planuje kupić  ps5 i mam pytanie odnośnie wejścia HDMI. Używam obecnie monitora 2k z wejściem HDMI jednak zwróciłem uwagę na to że ps5 wykorzystuje HDMI 2.1. Moje pytanie jest takie, czy konsola daje możliwość podpięcia monitora z klasycznym wejściem HDMI czy potrzebuje wyświetlacz z wersją 2.1?

Opublikowano

To ja jeszcze z jednym pytaniem. Do PS5 można podpiąć dysk zewnętrzny z PS4, na którym mamy gry i wszystko będzie działać.

A czy da radę podpiąć tak dysk wewnętrzny wyjęty z PS4? Wyjmuję dysk z PS4, wkadam go w kieszeń pod USB i podłączam do PS5.

Zadziała?