Figuś 21 173 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 No to pewnie się pośpieszyli i opis wrócił i raczej oficjalne konto PS nie trollowało by taką grafiką Dopóki nie pójdzie oficjalne info nie ma co się emocjonować. Druga sprawa że po wczorajszym szumie nie było też oficjalnego dementi Może być, że czekają na ten niby event lipcowy i tam ogłoszą wraz z tym nad czym pracują Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Artykuł na Kotaku w którym devi wypowiadają się o współpracy z Sony, jeśli kogoś interesuje jak to działa od środka Cytat “Oh yeah, so there’s Nintendo who supports you,” one such response begins. “[Then] Microsoft who supports you and [then] there is Sony who supports its own AAA machine and gives a fuck about everyone else.” Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 (edytowane) No, ale dopisałbyś jak człowiek, że tu chodzi o promocję niszowych/mniej znanych indyków w sklepiku i to jak ujowo promować takie małe gierki w PS Store (wyszukiwarka działa słabiutko, nie można samemu ustawiać promocji na swoją grę, słaby kontakt). Tu macie wątek z ResetEry gdzie są też twitty od których wszystko się zaczęło: https://www.resetera.com/threads/iain-garner-publishing-studio-neon-doctrine-releases-angry-rant-on-twitter-about-working-with-playstation-up-multiple-other-devs-co-sign.450115/ No i tu dobry przykład z działania sklepiku Edytowane 1 lipca 2021 przez Cedric 3 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Bluepoint ostatnie gry - Demons Souls, Shadow Colossus, Gravity rush remaster, Uncharted collection - idealnie pasuje do profilu, ogłoszenie o przyłączeniu kwestia czasu imohttps://www.bluepointgames.com/ Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 16:11, ASX napisał: Dla mnie bardzo dobra wiadomość, liczę że następne porty gier Sony na PC będą zaoptymalizowane lepiej niż Horizon Zero Dawn ktorego teraz ogrywam To powinna być bardzo dobra wiadomość dla wszystkich lubiących gry wideo. Tendencja jest zwyżkowa jak pokazuje solidny i dobrze przyjęty port Days Gone. 1 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Dokładnie, też mam taką nadzieję że utrzymają forme Cytuj
Max1982 0 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Czy ktoś wie jak włączyć przeglądarkę?? Bo jest na pewno ale nie wiem jak. A druga prośba to co polecacie na ps5 chodzi o gry z ps4 i te nowe, chodzi mi o jakieś długie wciągające gry RPG, strategię?? Coś polecacie?? Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Z tego co kiedyś czytałem to stricte nie ma takiej appki jak przeglądarka netowa (chgw dlaczego, skoro jest opcja czyszczenia historii w settingsach). Chyba że coś w końcu dodali wraz z aktualizacjami. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Przeglądarka jest od premiery, ale ukryta Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Skoro cisza o Forbidden West to pewnie będzie patch do Zero Dawn Jakby miało być coś z Keny to pewnie by wymienili, także ogólnie bez podjarki. Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Bardzo bym chciał zobaczyć wreszcie coś nowego z Little Devil Inside oraz ze Stray'a, ponieważ od czasu zeszłorocznego czerwcowego eventu nie widzieliśmy żadnych nowych materiałów. No i jakiś nowy zwiastun z Season, ale to pewnie jedynie mnie interesuje. 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Ktos oglada? Ja trafilem przez przypadek bo mi yt podpowiedzial xD A obejrze se. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 czekanko realnie rzecz ujmąc spodziewam się może jakiejś fajnej indyczyny i oficjalnego ogłoszenia Bluepoint częścią Sony + kolejny remake 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Cytat A new State of Play live stream arrives this Thursday. Tune in for a Deathloop gameplay deep dive, plus lots of updates on indies and exciting third-party games. This showcase will not include updates on the next God of War, Horizon Forbidden West or the next generation of PlayStation VR. Stay tuned throughout the summer though, as we’ll have more updates soon. Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 - Mamo możemy Starfielda?- Mamy Starfielda na PS5- Starfield na PS5 : JETT Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Cha mu w de, nie da się drugi raz przejść Death Stranding, jak tylko klimat i motyw Madsa trzyma przy konsoli za pierwszym podejściem xD Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Absolutnie nic. Festiwal odtworczosci. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 ten Deathloop stylowy, dynamiczny, z pomysłem na siebie sumarycznie nędza jednak 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 fajniutki ten deathloop, stylowa to gra jedyne co mnie złości, to te podświetlone bronie - mam nadzieję, że da się to wyłączyc reszta luksus Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Ten Deathloop to taki mocny przynudzacz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi