Mejm 15 308 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Nie no to przeca oczywsite. Fajnie ze dziecko ladnie odwalilo kolorowanke bo mialo juz ramy wyznaczone ale nikt teraz mu nie da na narysowania obrazu. 3 1 Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Wiadomo, gra powstaje pod nazwą kodową Abandoned i ma misternie utkaną kampanię marketingową 3 Cytuj
Mejm 15 308 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Ku.rwa tak tutaj sie smiejemy (no moze ja sie smieje) ze generacja remakow i na co to komu ale SH1 ma juz 22 lata. I dla kogos kto sie urodzil blizej roku 2000 jest to taki sam staroc jakimi dla mnie byly gierki z lat 80, ktore w oryginale lub jako remakei doswiadczalem dekady pozniej. Czasie ty ch.uju je.bany. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Ale akurat generacja psxa to potrzebuje rimejków nawet w gry do których mam sentyment ledwo daje radę grać, początki 3d okropnie się zestarzały a jest tam tyle dobra do odnowienia 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Godzinę temu, Bzduras napisał: Wiadomo, gra powstaje pod nazwą kodową Abandoned i ma misternie utkaną kampanię marketingową Nikt by nie był zdziwiony Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Ja bym był, mocno, bo już nawet subreddity poświęcone tej "konspiracji" się zawijają i żegnają ze wszystkimi. Powiem tak: chciałbym, żeby nowy SH był prawdziwy, niezależnie od tego, czy wyjdzie jako eks, jako multiplatforma czy na Switcha, ale przeglądając te plotki, śledząc konspiry i tak dalej mogę powiedzieć tylko jedno: Jak zapowiedzą to uwierzę, do tego czasu nie mam siły, nerwów i wystarczających pokładów nadziei, żeby w to wierzyć. A, no i obowiązkowo jebać konami. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Przeciez silenta robią blubery co sami trochę potwierdzili. Już te plotki są męczące Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 (edytowane) 53 minuty temu, Ma_niek napisał: Przeciez silenta robią blubery co sami trochę potwierdzili. Już te plotki są męczące Gdzie to potwierdzili? Oni zaprzeczali. Edytowane 2 października 2021 przez PanKamil Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 potwierdzili ze robia gre w wspolpracy z konami. Wiec na logike to silent. Contry raczej blubery nie beda robic Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Z gier z szaraka to bym przytulił obie częsci Parasite Eve i Vagrant story, no i Dino Crisis. 1 2 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 1 godzinę temu, Ma_niek napisał: potwierdzili ze robia gre w wspolpracy z konami. Wiec na logike to silent. Contry raczej blubery nie beda robic https://www.google.com/amp/s/www.gry-online.pl/S013-amp.asp%3fID=131360 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Panowie kupiłem Mortal 11 na ps4 i zrobiłem update do ps5 , teraz za każdym razem gdy uruchamiam konsole gra instaluje mi automatycznie dodatkowo wersje ps4 mimo że już mam zainstalowaną wersje ps5. Idzie do jakoś obejść ? Nie powiem drażni mnie że za każdym razem muszę kasować grę gdy tylko odpale konsolke. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Panowie kupiłem Mortal 11 na ps4 i zrobiłem update do ps5 , teraz za każdym razem gdy uruchamiam konsole gra instaluje mi automatycznie dodatkowo wersje ps4 mimo że już mam zainstalowaną wersje ps5. Idzie do jakoś obejść ? Nie powiem drażni mnie że za każdym razem muszę kasować grę gdy tylko odpale konsolke.Nie instaluje się cała gra w wersji PS4 tylko „pare kilo” z opcja kopiuj, ale fakt w(pipi)iajace to jest i chyba tego nie przewidzieli rozdzielając kafelki gier tych ps5 od tych ps4 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Jak wkładam płytkę Ghost of Tsushima z PS4 to nic mi się nie instaluje, tylko automatycznie podświetla się wersja PS5, a obok jest kafelek PS4. 1 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Jak wkładam płytkę Ghost of Tsushima z PS4 to nic mi się nie instaluje, tylko automatycznie podświetla się wersja PS5, a obok jest kafelek PS4.O to to to. Ten kafelek zajmuje właśnie pare KB ale tylko on się „instaluje” jak go usuniesz to i tak pojawi się znowu po ponownym włożeniu dysku z wer PS4 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Po wyjęciu płyty on znika, w szczegółach pamięci też go nie ma. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Po wyjęciu płyty on znika, w szczegółach pamięci też go nie ma.To mi się instaluje te pare KB na zew hdd, które mam pod gierki na ps4 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 To chyba normalne teraz gram w Nioh 2 i on ma łatkę do ps5 i też mam dwa kafle wetsja Ps4 i Ps5 ale po wyjęciu płyty z napędu wersja Ps4 znika. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Jestem ciekaw jak Horizon wypadnie. Taki GoT miał mniej więcej taki sam rozmiar na PS5, gry od zewnętrznych ekip znowu pokazują ładną kompresje. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 W takim razie dla kogoś, kto ma PS5, to poważny argument, aby kupować właśnie grę w wersji PS5, a nie PS4 nawet jeśli mamy darmowy upgrade. Zajmie po prostu znacznie mniej miejsca na dysku. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Przecie jak wkladasz plyte z grą PS4 a pobierasz od razu build w wersji PS5 (zamiast instalować z płyty wersję kompatybilną) to chyba on tyle samo waży co gdybym włożył natywną płytkę z grą PS5, czy cos przeoczyłem w powyższych postach? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Nic nie przeoczyłeś. Może jakieś drobne różnice mogą być w wadze, ale jak już to rzadkie zjawisko występuje to jest to zazwyczaj kilkaset mega. Ogólnie jak jest darmowy update do wersji PS5 to lepiej brać wersje PS4, no bo jest zawsze tańsza, a i tak trzeba tę płytkę wsadzać. Dlatego np dziwi mnie, że Horizon cyfrowo w wersji PS5 kosztuje 30 PLN więcej niż wersja PS4. 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 21 minut temu, _Red_ napisał: Przecie jak wkladasz plyte z grą PS4 a pobierasz od razu build w wersji PS5 (zamiast instalować z płyty wersję kompatybilną) to chyba on tyle samo waży co gdybym włożył natywną płytkę z grą PS5, czy cos przeoczyłem w powyższych postach? No właśnie nie byłem tego pewien, dlatego zawsze lepiej się dopytać Co do samego FC6 i cen, to akurat wersja na PS5 widziałem, że jest nawet tańsza niż na PS4, ale to pewnie wyjątek. Uważam natomiast, że w dzisiejszych czasach łatwo się pogubić: jaka wersja, czy ma upgrade itd. Szczególnie jak ktoś nie jest dobrze obeznany w temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi