Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Black Trans Lives Matter i chuj, sążniste gówno, nie wiem jaki cel mają takie pokazy.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale ta gierka się zapowiada na moją GRE ŻYCIA ale gdzieś z tylu głowy mam wrażenie że może być ładnym ale nudnym crapiszonem

Bardzo często mam podobnie - oglądam te pokazy indyczyny i myślę sobie Boże, ile DUSZY, a potem zapominam o nich w pizdu albo okazują się być nudnymi crapiszczami właście.

Opublikowano

Żenada, że na takie szroty im się chce robić jakieś eventy xD na tych nintnedowych chociaż jakieś fajne indyki często pokazują A tutaj tylko ten devil którym szczują już od pierwszego pokazu sonki 5 A premiery wciąż nie widać 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Żenada, że na takie szroty im się chce robić jakieś eventy xD na tych nintnedowych chociaż jakieś fajne indyki często pokazują A tutaj tylko ten devil którym szczują już od pierwszego pokazu sonki 5 A premiery wciąż nie widać 

A to nie tak że jakiś stażysta składa parę trailerów w godzinę i robią z tego SOP?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Bardzo często mam podobnie - oglądam te pokazy indyczyny i myślę sobie Boże, ile DUSZY, a potem zapominam o nich w pizdu albo okazują się być nudnymi crapiszczami właście.

No mam wrażenie że to dość częste z tymi ładnymi indorami ale na szczęście to nie jakaś reguła xD

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał:

A to nie tak że jakiś stażysta składa parę trailerów w godzinę i robią z tego SOP?

Nie wiem ale straciłem 20 minut na oglądanie gier których nawet asax nie odpaliłby w gamepassie

Opublikowano

Little Devil Inside wygląda bardzo fajnie, Star Ocean pewnie będzie miało dobry system walki (jak większość gier tri-ace) ale na resztę już nie starczy budżetu. Pozostałe gry na śmietnik (może oprócz Death's Door i KOF). A ten 'trailer' First Class Trouble to chyba tylko po to żeby ludzie nie przedłużali PS+.