Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zmianie routera na taki z pasmem 5ghz remote play to czysta przyjemnosc:) miło dla odmiany pograć w łóżku niczym na switchu:czezky: oczywiście opcja ta działa tylko w domu ale i tak na plus. Apka działa idealnie.

Opublikowano

Czy ktoś miał taki problem, ze mam swoje konto na PS5( nie ustawiałem jaki podstawowe) dałem bratu żeby sobie pobrał na ps4 nowego battlefielda- on ustawił moje konto jako podstawowe i gdy loguje się on na swoje konto ma kłódkę przy mojej grze.. Dziwne, bo zawsze tak robiliśmy i nie wiem co robimy źle

Opublikowano
43 minuty temu, Figuś napisał:

Raz że święta idą, dwa inflacja + słaba waluta i trzy to nieoficjalnie cena sugerowana za golasa właśnie przez to ma wzrosnąć.

No ceny zestawów w pl rosną jak na drożdżach. W cenach euro za zestaw konsola + Tsushima + pad to 638(2950zł licząc po bardzo wysokim dzisiejszym kursie) a u nas taki zetaw widze lata już za prawie 3200zł:sorry:

Opublikowano
W dniu 11.11.2021 o 20:24, KubaJ023 napisał:

Czy ktoś miał taki problem, ze mam swoje konto na PS5( nie ustawiałem jaki podstawowe) dałem bratu żeby sobie pobrał na ps4 nowego battlefielda- on ustawił moje konto jako podstawowe i gdy loguje się on na swoje konto ma kłódkę przy mojej grze.. Dziwne, bo zawsze tak robiliśmy i nie wiem co robimy źle

A włączyłeś opcję na swoim PS5 "Udostępnianie konsoli i granie offline" ?

Opublikowano

Dzień dobry

Kupiłem monitor samsung odyssey g7 32” (1440p,240hz,1ms,hdr)

Jednak po zakupie zorientowałem się ze nie jest to 4K

Czy dużo stracę nie posiadając 4K? W tym monitorze jest możliwe skalowanie do 4K wiec obraz będzie lepszy niż 1080p.

Czy według was odsprzedać tego i kupić monitor o podobnych parametrach tyko z 4K, czy jednak aż takiej różnicy nie będzie na 32 calowym monitorze?