spl1nter 0 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem posiadaczem PS5. Póki co jedyną grę, którą posiadam to FIFA 22. I niestety pojawił się problem. Grając online mam spore lagi. Nigdy nie miałem problemów z łączem. Robiąc test wychodził on poprawnie. Możecie podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny? Z góry dziękuję za pomoc... Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 27 minut temu, spl1nter napisał: Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem posiadaczem PS5. Póki co jedyną grę, którą posiadam to FIFA 22. I niestety pojawił się problem. Grając online mam spore lagi. Nigdy nie miałem problemów z łączem. Robiąc test wychodził on poprawnie. Możecie podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny? Z góry dziękuję za pomoc... Może masz słabe łącze? Druga sprawa masz na kablu czy przez wifi? Jedyna gra i to fifa trochę smutne Cytuj
spl1nter 0 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 5 minut temu, czarek250885 napisał: Może masz słabe łącze? Druga sprawa masz na kablu czy przez wifi? Jedyna gra i to fifa trochę smutne Przecież napisałem, że mam konsolę od dwóch dni więc więcej gier mi nie potrzeba póki co. Mam najlepsze łącze jakie jest w UPC, tak łączę się poprzez wifi. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 37 minutes ago, spl1nter said: Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem posiadaczem PS5. Póki co jedyną grę, którą posiadam to FIFA 22. I niestety pojawił się problem. Grając online mam spore lagi. Nigdy nie miałem problemów z łączem. Robiąc test wychodził on poprawnie. Możecie podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny? Z góry dziękuję za pomoc... Cześć też gram w Fifę i może nie mam lagow ale mam opóźnienia czasami w meczu. W żadnej innej grze nie mam. Wydaje mi się że serwery EA to totalna padaka. Podłącz na kabel najlepiej nie graj przez wifi. Cytuj
spl1nter 0 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Teraz, KarolJanuszGejmingu napisał: Cześć też gram w Fifę i może nie mam lagow ale mam opóźnienia czasami w meczu. W żadnej innej grze nie mam. Wydaje mi się że serwery EA to totalna padaka. Podłącz na kabel najlepiej nie graj przez wifi. Dzięki za poradę, w takim razie spróbuję dziś pograć na kablu. Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 3 godziny temu, spl1nter napisał: Dzięki za poradę, w takim razie spróbuję dziś pograć na kablu. Póki grałem przez wifi też miałem lagi i często traciłem połączenie, odkąd gram na kablu zero problemów więc spróbuj może też to ci pomoże. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Wiadomo coś czy ma być dodana przeglądarka www? Przyznam, że bardzo brakuje mi tej funkcji. Albo czy jest jakaś aplikacja na Ps5 która jest przeglądarka www? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Przeglądarka jest ale niedostępna, jedynie można bezpośrednio klikając na link np w wiadomości ją odpalić. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Podobno grzebią coś z nowym UI i chcą dodać funkcję szybkiego przełączania aplikacji, coś na wzór X klocka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Poprosiłbym o zmianę motywu i podgląd uruchomionej gry. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 W jakim sensie podgląd? Aktualnie odpalona gra jest zawsze pierwsza z lewej obok sklepu, plus w tym całym przełączniku jest u góry. Może w końcu się na coś to przyda. Motyw jest zależny od gry/aplikacji i tego raczej nie zmienią. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 Mi tylko brakuje folderów, chyba że już dodali. No i mogli by się nie ośmieszać z tym videopassem, bo przy nich nawet HBO to odtwarzacz z top10. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 24 minuty temu, Square napisał: W jakim sensie podgląd? Aktualnie odpalona gra jest zawsze pierwsza z lewej obok sklepu, plus w tym całym przełączniku jest u góry. Może w końcu się na coś to przyda. Na Xboxie jest tak, że jak grasz w grę to naciskasz przycisk Xboxa, otwiera się podręczne menu i tam jest zakładka "osiągnięcia" która bez wychodzenia z aplikacji pokazuje Ci progres i pełną listę achievementów. Ba, nawet możesz sobie od razu ustawić które chcesz śledzić. Rozwiązanie bez porównania lepsze niż to co mam obecnie na PS5. 26 minut temu, Square napisał: Motyw jest zależny od gry/aplikacji i tego raczej nie zmienią. W sumie dopiero zwróciłem uwagę na to, że menu skonstruowane jest tak, że praktycznie zawsze podświetlasz tytuł albo sklep. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 No to na pleju też tak jest tylko, że nie widać tam wszystkich trofeów, a mix kart aktywności i pucharków z tego co mi się wydaje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 Teraz, Square napisał: No to na pleju też tak jest tylko, że nie widać tam wszystkich trofeów, a mix kart aktywności i pucharków z tego co mi się wydaje. Właśnie o to się rozbija - nie widać wszystkiego, a te aktywności w Astro pozwala przenosić się do poszczególnych światów, a w Ratchecie nie działa to już w ogóle. Coś chyba nie do końca pykło z tą funkcją. Cytuj
WisnieR 2 733 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 No działa to różnie, ale jak już działa jest zajebiste. Masz brakujące trofki w SpiderManie? Wchodzisz w karty aktywności i pokazuje ci czego brakuje i z tego poziomu możesz od ręki odpalić brakujące bazy/stacje badawacze/misje poboczne itp. bez chodzenia po mapie, bez quick travel. Świetne podczas calakowania. Cytuj
Wania 8 Opublikowano 26 listopada 2021 Opublikowano 26 listopada 2021 Jest sposob na odpalenie filmow w 3D z goglamo PSVR? Bo dzisiaj probowalem i mnie nie pyklo, odpalal sie film jak kazdy inny Cytuj
tomekps5 0 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 Kupiłem watch dogs legion wersja ps5 pudełko i nie mam plusa, a w menu gry jest opcja zapisu save w chmurze i wgrania do konsoli i normalnie mi zapisuje. Czy to możliwe nie mając aktywnego plusa? A może to jakaś chmura wydawcy tej gry? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 Raczej coś tam od Ubi, bo pewnie w samej grze też się logujesz do ich serwisu? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 4 minuty temu, piesek045 napisał: A może to jakaś chmura wydawcy tej gry? Ubisoft connect Cytuj
tomekps5 0 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 (edytowane) Tak pisze ubisoft connect. Przed uruchomieniem musiałem założyć konto ubisoft, podczas uruchamiania Zawsze się loguje na serwery gry. Czyli plus mi nie potrzebny odnośnie zapisu save z tej gry, ciekawe tylko ile czasu przechowują takie savy? Edytowane 28 listopada 2021 przez tomekps5 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 Panowie jest opcja ustawienia na PS5 żeby konsola się automatycznie wyłączyła po ściągnięciu pliku? Właśnie wrzuciłem w napęd Borderlands 3 ściągnęło na dysk dane z płyty dość szybko, a teraz ciągnie najpierw aktualizację, a później jeszcze łatkę do ps5 więc zostawiłbym konsolę włączoną ale tak żeby po ściągnięciu sama się wyłączyła jest taka opcja? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 Nie Tylko całkowite wyłączenie, albo tryb spoczynku. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 Szkoda bo to by była fajna opcja, wyłącz po ściągnięciu dzięki za info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi