Rtooj 1 598 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 (edytowane) 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie zmieni dopóki te gry będą się sprzedawać, a na razie cokolwiek z exow na PS5 przekroczyło milion? Myślę, że przy budżetach jakimi te gry operują jest to jednak niezadowalający wynik. IMO mamy ścianę - albo crossgeny albo next gen po taniości W sensie nie wiem ile musimy jeszcze znosić ten zastój wydawniczy i podobnych do siebie gier od linijki aby gracze powiedzieli "ju,rwa, może dość już!". Nie wiem o czym piszesz, gram dosyć dużo, a nie wiem w co ręce wsadzić, na półce leży Kena, Alan Wake, niedokończony ratchet, death stranding, niedokończony final dlc, tormented souls nieruszony, Halo, dirt rally 2.0, lecę na łeb na szyję z Horizonem by zdążyć na dwójkę która jest za niecały miesiąc. Później spatchowany elden ring, gran turismo, po drodze forsaken jak będzie dobry itd. itp. Nie piszę o zaległościach z poprzedniej generacji, days gone, crash 4, psychonauts 2. Ściągnąłem wczoraj z gamepassa 4 gry, nawet nie wiem kiedy je włączę. A marzyłbym o przejściu jeszcze raz TLOU2 1&2, może jak będzie w końcu przestój wydawniczy, oby. Edytowane 22 stycznia 2022 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 No nie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o ilość, a bezjajecznosc kolejnych zapowiedzi. Jak słyszę o kolejnym open worldzie z trybem detektywistycznym, drzewkiem rozwoju i craftingiem to mnie skręca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 5 godzin temu, easye napisał: I grasz w gry w gównianej rozdzielczości z 200mls lagiem? Wersja Digital byłaby spoko gdyby ceny były jak na PC, bądź tak samo szybko spadały. Gry z psnow można normalnie ściągać na konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 27 minutes ago, Rtooj said: Nie wiem o czym piszesz, gram dosyć dużo, a nie wiem w co ręce wsadzić, na półce leży Kena, Alan Wake, niedokończony ratchet, death stranding, niedokończony final dlc, tormented souls nieruszony, Halo, dirt rally 2.0, lecę na łeb na szyję z Horizonem by zdążyć na dwójkę która jest za niecały miesiąc. Później spatchowany elden ring, gran turismo, po drodze forsaken jak będzie dobry itd. itp. Nie piszę o zaległościach z poprzedniej generacji, days gone, crash 4, psychonauts 2. Ściągnąłem wczoraj z gamepassa 4 gry, nawet nie wiem kiedy je włączę. A marzyłbym o przejściu jeszcze raz TLOU2 1&2, może jak będzie w końcu przestój wydawniczy, oby. Masz taki backlog i wizję świetnych gier w następnych miesiącach a marzysz o ponownym przejściu tego balasa Last of Us 2? Z jedynką niedługo będziesz miał okazję przy okazji remake 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Godzinę temu, Czoperrr napisał: Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że dla mnie nie ma sensu konsola bez napędu i kupowanie cyfrówek za pełną cenę. Cały czas piszę o CYFRÓWKACH i konsoli BEZ NAPĘDU, mój błąd, zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Gry z psnow można normalnie ściągać na konsole Ooo, nawet nie wiedziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 6 minut temu, easye napisał: Ooo, nawet nie wiedziałem! Doprecyzuję, gry na PS4 i PS5 oraz starsze tytuły przystosowane pod natywne działanie na konsoli. Większość gier z PS2 i PS3 to jednak streaming. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 No ciekawe jak ten Spartakus to wprowadzi, bo jak w formie stream no to trochę słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Teraz, Square napisał: No ciekawe jak ten Spartakus to wprowadzi, bo jak w formie stream no to trochę słabo. Na nic innego bym nie liczył niż stream. Przede wszystkim niech to w końcu wprowadzą i ustabilizują, bo na bank będzie mnóstwo problemów na początku, a później wprowadzają kolejne opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Teraz, McDrive napisał: Na nic innego bym nie liczył niż stream. Przede wszystkim niech to w końcu wprowadzą i ustabilizują, bo na bank będzie mnóstwo problemów na początku, a później wprowadzają kolejne opcje. Czemu tylko stream? Nawet obecnie część gier na Now można zassać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 2 minutes ago, balon said: Czemu tylko stream? Nawet obecnie część gier na Now można zassać. Stream dla gier z PSX, PS2, PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Mówimy o grach które są z generacji siódmej i niżej. edit: Czoper mnie uprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 No ale nie było już jakiegoś newsa, że gierki z ps3 pojawią się w pss? Może będą wrzucać stopniowo największe klasyki. Nawet Nintendo to ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Doprecyzuję, gry na PS4 i PS5 oraz starsze tytuły przystosowane pod natywne działanie na konsoli. Większość gier z PS2 i PS3 to jednak streaming. Fakt i te gry są niegrywalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Nie ukrywam, że liczyłem jednak, że Sony wyczaruje jakieś sprzętowe rozwiązanie na emulację tych gier. Wciąż liczę, że ogram sobie PoP: TTT na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie ukrywam, że liczyłem jednak, że Sony wyczaruje jakieś sprzętowe rozwiązanie na emulację tych gier. Wciąż liczę, że ogram sobie PoP: TTT na PS5. No ale to już przesądzone? Coś mnie ominęło? No a te gierki z ps3 na pss? Przecież to ewidentnie na zassanie pod usługę. Jak ogarną emulację ps3, to tym bardziej psx i ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie ukrywam, że liczyłem jednak, że Sony wyczaruje jakieś sprzętowe rozwiązanie na emulację tych gier. Wciąż liczę, że ogram sobie PoP: TTT na PS5. Jedyne co na razie mamy to plotki i nic poza tym, ale lepiej być mile zaskoczonym niż niemile rozczarowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 (edytowane) Mnie zastanawia jaki sprzęt obsługuje te gry z ps3 i je odpala aby dzialaly. Nie sądzę aby mieli jakiś hangar cellow co obsługują gry z ps3. Obstawiam, że to jakieś zwyczajne kompy więc ps5 nie powinno mieć problemów z emulacja sprzętową. Edytowane 22 stycznia 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Teraz, PanKamil napisał: Mnie zastanawia jaki sprzęt obsługuje te gry z ps3 i je odpala aby dzialaly. Nie sądzę aby mieli jakiś hangar cellow co obsługują gry z ps3. Podobno właśnie tak jest. Przerobione ps3 na półkach serwerowych. A dostępne gry z ps2 w PS NOW normalnie się instaluje. Tylko gry z ps3 są stream only. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 W dniu 16.01.2022 o 11:55, Figuś napisał: nie podniecałbym się nie podniecajcie się, nie dostaniecie możliwości ściągania gierek z PS3, na pewno nie od razu czytajcie dalej portale jak ppe, ale nie płaczcie później że czujecie się zwiedzeni czy coś. Choć jest możliwość że mogą użyć kodu RPCS3 jak użyli jakiegoś kody emulatora przy PS Classic, wewnętrznie też pewnie coś próbują o czym wspomina MVG. Ale obniżcie swoje wymagania żeby nie było płaczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Mi to rybka bo grałem sobie na xcloudzie i było git. Chmura działa u mnie. Gry z ps3 maja 720p więc tam ch czy to natywnie czy stream Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Jebać starocie. Niech dają gry PS4 i PS5 natywnie ściągne na konsole w abonamencie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 A ja bym wolał żeby rozwijali PS+. Po co na rynku dwie takie same konsole z takim samym podejściem. Niech każdy idzie swoją drogą i będzie fajna różnorodność platform na rynku w postaci PS5, XSX, Switcha i PC. Każda z zupełnie innym podejściem do giereczkowa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 2 minuty temu, creatinfreak napisał: Jebać starocie. Niech dają gry PS4 i PS5 natywnie ściągne na konsole w abonamencie. ogólnie to się zgadzam z tym, ale mogliby chociaż exy które nie dostały remasterów jakoś przywrócić, w multiplatformy z PS360 mogę ograć na PC. Stare GoWy bym sobie chętnie ograł https://www.youtube.com/watch?v=ikkx3flXTew Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 18 minut temu, Figuś napisał: nie podniecajcie się, nie dostaniecie możliwości ściągania gierek z PS3, na pewno nie od razu Ogólnie patrząc ile jest gier do ogrania i ile wychodzi na różne sprzęty to ostatnie co potrzebuję to mieć możliwość grać w jakieś stare gierki, które zresztą ostro wymęczyłem jak był na to czas. Tak więc mnie to ryba. 4 minuty temu, creatinfreak napisał: Jebać starocie. Niech dają gry PS4 i PS5 natywnie ściągne na konsole w abonamencie. Dokładnie i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi