Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Niech przejmą markę "Black" od EA. To był jedyny fps oprócz TimeSplitters 2 w jaki grałem na konsolach.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
17 minut temu, Shankor napisał:

Niech przejmą markę "Black" od EA. To był jedyny fps oprócz TimeSplitters 2 w jaki grałem na konsolach.

Tylko najpierw niech ogarną wydajny silnik z dobrą fizyką zniszczeń.

Opublikowano

mam pytanko, odnośnie save z gier tylko na ps5, wiem że nie zapisze ich na pendrive tak jak było w grach na ps4, zostaje tylko chmura i wykupienie tego plusa, ale ja nie gram online i nie cche go opłacać, więc czy jak zrobię kopie zapasową na pendrive i zaznacze zapisane dane to wtedy zapisze mi w takiej kopii zapasowej savy ? i potem jak coś to wgrywam tylko kopie zapasową i mam savy z gier ps5 ?

Opublikowano
2 minuty temu, piesek045 napisał:

mam pytanko, odnośnie save z gier tylko na ps5, wiem że nie zapisze ich na pendrive tak jak było w grach na ps4, zostaje tylko chmura i wykupienie tego plusa, ale ja nie gram online i nie cche go opłacać, więc czy jak zrobię kopie zapasową na pendrive i zaznacze zapisane dane to wtedy zapisze mi w takiej kopii zapasowej savy ? i potem jak coś to wgrywam tylko kopie zapasową i mam savy z gier ps5 ?

Dane PS5, których kopię zapasową można utworzyć

Można utworzyć kopię zapasową następujących danych:

• Gry i aplikacje
  • Zapisane dane
  • Zrzuty ekranu i filmy
  • Ustawienia

W danych kopii zapasowej uwzględnione są wszystkie dane użytkownika zapisane na konsoli PS5 (z wyjątkiem trofeów). Po przywróceniu danych z kopii zapasowej konsola PS5 zostanie zresetowana, a wszystkie dane zapisane na konsoli zostaną usunięte.

Jeśli chcesz zapisać dane, a następnie przywrócić je, nie przywracając całej konsoli, zapisz je w innym miejscu:

Spokojnie, nie musisz opłacać plusa

Opublikowano

No tylko trzeba mieć na uwadze, że po przywróceniu takiej kopii wszystko co ma się na konsoli będzie skasowane.

Opublikowano

dziekuję za odpowiedzi,

Edytowane przez tomekps5

Opublikowano

czy to mozliwe że mając tylko uncharted 4 można kupić za 50zł update i wtedy otrzymujemy UNCHARTED DZIEDZICTWO ZŁODZIEI na ps5, czyli 2 gry i wkładamy do napędu tylko uncharted 4 i gramy w 2 gry, nie musimy posiadac wersji pudełkowej drugiej gry zaginione dziedzictwo?  wystarczy tylko 1 gra w wersji pudełkowej?

Opublikowano
3 minuty temu, piesek045 napisał:

czy to mozliwe że mając tylko uncharted 4 można kupić za 50zł update i wtedy otrzymujemy UNCHARTED DZIEDZICTWO ZŁODZIEI na ps5, czyli 2 gry i wkładamy do napędu tylko uncharted 4 i gramy w 2 gry, nie musimy posiadac wersji pudełkowej drugiej gry zaginione dziedzictwo?  wystarczy tylko 1 gra w wersji pudełkowej?

tak, to możliwe bo tak to działa

Opublikowano

Co to za czary? Co później, gry które w ogóle działają bez płyty?

Opublikowano

dla mnie to dziwne, byłem pewny że musze posiadac 2 te gry pudelkowe i przekładac je w napedzie na przemian w zależnośco w co będę grał, a wychodzi że wystarczy mieć 1 pudełkową grę.

Edytowane przez tomekps5

Opublikowano

Było pisane w temacie Uncharted o tym, wystarczy mieć jedną grę, dla takich osób jest to dobry deal.

Opublikowano

Ja właśnie zaktualizowałem. 

Jest jakiś problem z dodawaniem środków do konta PSN dzisiaj? Czwarty raz próbowałem i nadal komunikat o błędzie. 

Opublikowano

Gierki na VR pewnie też w tym samym czasie robią. Ciekawe czy to będzie KillZone, nie wiem czy IP mocno kojarzące się z dobrą grafiką dadzą temu studiu, no chyba że dostaną dużo pomocy z zewnątrz.

Opublikowano

online game może również oznaczać PS Home 2 :kaz:  a nie wspomnieli o VR bo to może być tylko dodatkiem

Opublikowano

Chopcy sprawa.Dokupiłem dziś drugiego pada,utworzyłem żonie drugiego użytkownika.Wkładam płytę z zainstalowanym sackboyem a ten zaczyna mi ściągać na nowo wersję ps4. Przerwałem, usunołem i patrze... Ściągnięta wcześniej wersja na ps5 znikła rownierz na głównym użytkowniku. Wtf?                        Edit: nie włączyłem opcji współdzielenia konsoli i tym samym konta psna:facepalm: Wszystko już gra i buczy.

Edytowane przez Rash

Opublikowano
W dniu 26.01.2022 o 18:29, Lukas_AT napisał:

Nawet sobie nie potrafię wyobrazić jak taki Motorstorm mógłby wyglądać na PS5, ale oddałbym wiele za kontynuację. Tylko proszę bez żadnego otwartego świata.

Bez otwartego świata słabo widzę nawiązanie walki z Forza Horizon, a to mógłby być taki sonowski odpowiednik, jakby to dobrze rozegrali.

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Bez otwartego świata słabo widzę nawiązanie walki z Forza Horizon, a to mógłby być taki sonowski odpowiednik, jakby to dobrze rozegrali.

O tak poproszę :lapka:

Opublikowano

Nowy Motorstorm? W otwartym świecie? Poproszę! W tej serii podobał mi się podział na klasy pojazdów i w dużej skali mogłoby smakować jeszcze lepiej. Jeden wyścig, gdzie trzeba decydować czy małym zwinnym pojazdem wybierzemy się w trudny, bagnisty teren. Czy może samochodem klasy WRC pojedziemy po ubitych drogach. Albo będziemy mieć to wszystko gdzieś i terenówka pojedziemy na przełaj? O tak!

Opublikowano
Godzinę temu, Aleks napisał:

Nowy Motorstorm? W otwartym świecie? Poproszę! W tej serii podobał mi się podział na klasy pojazdów i w dużej skali mogłoby smakować jeszcze lepiej. Jeden wyścig, gdzie trzeba decydować czy małym zwinnym pojazdem wybierzemy się w trudny, bagnisty teren. Czy może samochodem klasy WRC pojedziemy po ubitych drogach. Albo będziemy mieć to wszystko gdzieś i terenówka pojedziemy na przełaj? O tak!

Przypomina mi się 1nsane. Gdyby tak wyglądał nowy motorstorm, to robię preorder.

Opublikowano
5 godzin temu, McDrive napisał:

Przypomina mi się 1nsane. Gdyby tak wyglądał nowy motorstorm, to robię preorder.

Smuggler's run również. 

W sumie identyczne produkcje 

Opublikowano

Zamiast MotorStorma w openworldzie wolał bym klasyczną formułę z Pacific Rift z jeszcze większą zniszczalnością środowiska i siłami żywiołów (wybuchy wulkanów, tornado, trzęsienie ziemi itd.) zmieniającymi trasę na bieżąco i zmieniającymi warunki jazdy (jak w Apocalypse tylko na większą skalę).