Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

PS3 Slim też na pewno ma, tylko trzeba odłączyć a później podłączyć do zasilania podczas trzymania Eject Button'a (bo nie ma pstryczka z tyłu).

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Taa, z Super Slima to chyba wycieli, nie jestem pewien.

Opublikowano

Do dziś nie wiem jakim cudem z trójki jak, sly i ratchet to ta ostatnia pokraka stała się główną "platformówką" sony :/

Opublikowano

HALO CO JEST

Dobra gówno jest xD

Jak zobaczyłem dinozaury i capcom to myślałem że dino crisis  :(

Opublikowano

Boże, już się bałem że to będzie Dino Crisis w jakiejś chorej coop wersji. Na szczęście jakieś nowe IP.

Opublikowano

Ale kupcie to gówno chłopaki bo może chinole badają grunt czy idzie sprzedać dinusie :rayos:

Opublikowano

Przepraszam, ale jak się gra w eldenika jezusika, to takie smoki-luje z Forespoken są żałosne i aklimatyczne.

Opublikowano

W sumie to te żółwie narazie najlepsza zapowiedź :nosacz3:

Opublikowano

Oooo, DLC do Returnala :banderas: