Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
W dniu 16.03.2022 o 21:59, czarek250885 napisał:

Mam pytanie dotyczące klawiatury i myszy dedykowanej ps5, może ktoś wie, albo sam używa i może polecić? 

Klawiatura Logitech K380.

Opublikowano

Pany mi chu .. w PSS nie mam widocznych grafik Gierek, jest tylko tytuł cena i widoczne okno w którym zawsze była grafika tytułu , ktoś coś ?

Opublikowano

Brzmi jak chujowy internet.

Albo po prostu coś z PSN.

Opublikowano
Opublikowano

"Our first new IP for PlayStation is on track to deliver a AAA multiplayer experience with a vision to build a systemic and evolving world focused on freedom, thrill, and playfulness that will keep players entertained and engaged for years."

Brzmi jak opis Sea of Thieves xd

Opublikowano

Kolejne zakupy za drobniaki z kieszonkowego. I to pod sztandarem babki, która nie wydała żadnej znaczącej gry chyba od 10 lat.

Opublikowano
5 minut temu, SnoD napisał:

Kolejne zakupy za drobniaki z kieszonkowego. I to pod sztandarem babki, która nie wydała żadnej znaczącej gry.

Fix'd

Opublikowano

Nieee, teraz chcecie sie jarac każdym drobnym zakupem? Nie ma o co się nakręcać.

Opublikowano
2 godziny temu, łom napisał:

"Our first new IP for PlayStation is on track to deliver a AAA multiplayer experience with a vision to build a systemic and evolving world focused on freedom, thrill, and playfulness that will keep players entertained and engaged for years."

Brzmi jak opis Sea of Thieves xd

W sumie spoko, bo to jedyny open-world na rynku który nie trąci ubiraczyskiem. :lapka: 

Opublikowano
17 hours ago, Paolo de Vesir said:

W sumie spoko, bo to jedyny open-world na rynku który nie trąci ubiraczyskiem. :lapka: 

To w mało open worldów chyba grałeś,

bo jest co najmniej kilka, które nie traca ubiraczyskiem

Opublikowano

Odpowiedź na pytanie z ostatniego tt: Square enix.

Przynajmniej jeśli chodzi o warunek współpracy.

Opublikowano
1 minutę temu, McDrive napisał:

Odpowiedź na pytanie z ostatniego tt: Square enix.

Heh, ja widziałem u niektórych insajderów że mogą celować w CDPR bo nie mają nikogo do "zachodnich RPG" i GOG byłby dla nich łakomym kąskiem ze względu na rynek PC choć to na 99% bzdura wyssana z dupy.

Też bym obstawiam SE jeżeli by już mieli wciągnąć pod skrzydła jakiegoś większego wydawcę i Kadokawe z From Software gdzie mają już swoje udziały co wiązało by się to tez z przemysłem anime, Crunchyrollem itp.

Poza tym raczej na pojedynczych studiach się skupia i tymi z którymi już współpracowali jak np. Ember Lab od Keny

Opublikowano

Gdyby ktoś powiedział wcześniej, że kupią Bungie to też byłyby śmiechy, a teraz? Także nie ma co być pewnym.

Opublikowano

Po zakupie Bungie śmiechy są jeszcze większe. Wydali większość swojego budżetu na przejęcia kupując jedno studio z jednym IP.

Opublikowano

Maja w chuj swoich marek i nie muszą podkupywać IP jak konkurencja, chodziło o zasoby, ale wiemy Don  że możesz nie rozumieć.

Opublikowano

Przed przejęciem Bungie bym napisał że Square-Enix odpada bo za drogie/duże (market cap of $5.58 Billion) ale teraz to wszystko możliwe. Bardziej bym wolał zobaczyć przejęcie np. takiego Koei-Tecmo które gameplayowo robi bardzo dobre gierki ale często brakuje budżetu na doszlifowanie projektu.

Opublikowano
3 godziny temu, SnoD napisał:

Po zakupie Bungie śmiechy są jeszcze większe. Wydali większość swojego budżetu na przejęcia kupując jedno studio z jednym IP.

Przed zakupem Bungie mieli jakieś 12 mld na zakupy.

Opublikowano
6 godzin temu, McDrive napisał:

Przed zakupem Bungie mieli jakieś 12 mld na zakupy.

Chyba nawet 15 mld, ale to budżet na strategiczne przejęcia dla całego Sony, a nie oddziału zajmującego się grami i większość z tej puli już była wykorzystana.