Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Patricko napisał:

Może Half Life Alyx na PSVR2? Wtedy seryjnie zacząłbym się zastanawiać nad zakupem.

Wiele źródeł podaje, że to pewniak na premierę. 

Ja stawiam na Spartakusa, kolejne przejęcie, a trzecie to nie wiem, może data Ragnoraka. 

Opublikowano

Jescze była wypowiedź kogoś z Valve, że są zainteresowani VR2, ale to było ponad rok temu, plus jakiś insajder już nie pamiętam czy resety czy z gafa, twierdził ze Alyx trafi na VR2. 

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:

obstawiam potwierdzenie plotek o Sly i Infamous :kaz:

To byłaby piękna wiadomość. Znacznie lepsza niż jakiś nowy abonament. Gamepass mi w pełni wystarczy. Niech się skupią na tym, w czym są dobrzy i są liderem tego segmentu (jest to ich „nisza”), czyli dużych, dopracowanych, singlowych gierek. 

• Plusik 4
Opublikowano
3 minutes ago, YETI said:

Jescze była wypowiedź kogoś z Valve, że są zainteresowani VR2, ale to było ponad rok temu, plus jakiś insajder już nie pamiętam czy resety czy z gafa, twierdził ze Alyx trafi na VR2. 

Valve juz nie jest obrazone na PlayStation?

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

a ten remake TLOU 1 to tylko plotka czy ma jakieś potwierdzenia?

Właśnie coś od Naughty Dog mogli by ogłosić, np. ten multiplayer który z 2 lata temu był ogłoszony. No i jeszcze ciekawe co pichci Bend Studios bo od premiery Days Gone minęły prawie 3 lata.

Opublikowano
11 minut temu, łom napisał:

Właśnie coś od Naughty Dog mogli by ogłosić, np. ten multiplayer który z 2 lata temu był ogłoszony. No i jeszcze ciekawe co pichci Bend Studios bo od premiery Days Gone minęły prawie 3 lata.

Bend podobno robi grę na licencji Ghost buster. 

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Bend podobno robi grę na licencji Ghost buster. 

Widziałem tylko plotę o Men In Black (IP należy do Sony i Marvela), co brzmi dla mnie ciekawiej niż Ghostbusters.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, balon napisał:

To byłaby piękna wiadomość. Znacznie lepsza niż jakiś nowy abonament. Gamepass mi w pełni wystarczy. Niech się skupią na tym, w czym są dobrzy i są liderem tego segmentu (jest to ich „nisza”), czyli dużych, dopracowanych, singlowych gierek. 

Niech próbują, od tego jest konkurencja.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, łom napisał:

Widziałem tylko plotę o Men In Black (IP należy do Sony i Marvela), co brzmi dla mnie ciekawiej niż Ghostbusters.

Men in Black TAK:banderas:

ghostbusters NIE:shotgun:

Edytowane przez PanKamil