Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja The Order też miło wspominam, ale za te około 50zł, które dałem, bo jakbym wywalił na to dwie bomby to byłbym wk#rwiony.

Ogólnie spoko gierka, śliczna graficznie, zajebisty klinat, fajnie wykreowane uniwersum z potencjałem na więcej, fajny główny bohater, ciekawe projekty giwer.

Niestety gameplayowo było biednie, a samo strzelanie bez powera (stąd dziwią mnie opinie o "zajebistym gunplayu").

Ale sequel z gatunku "bigger better and more badass" przywitałbym z radością i wolałbym dużo bardziej, niż kolejnego open worlda.

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Tak samo jak Ryse: Son of Rome, z tym że w Ryse było więcej samego grania. Obie to mocno zmarnowany potencjał.

Może nie tyle zmarnowany potencjał, co po prostu cała para poszła w to, co jest doceniane i dlatego te elementy są tak dobre. Gdyby produkcja była bardziej zbalansowana, to mógłby wyjść średniak z żadnym ponadprzeciętnym elementem.

Opublikowano

pamietam jak ta gra szybko trafiła na allegro po premierze :mevek:

ale ludzie pianę mieli po długości tej gry. Ponad dwie bomby za gierkę, która następnego dnia trafiła na pchli. A jak się zagapiłeś tydzien to stówka w plecy :pawel:

Opublikowano

Czy ja wiem? Soulsy zaczęli na PS3, wciąż najlepszą sprzedaż mają na Plejaczku, no i ich najmilej wspominany tytuł to teraz BB na wyłączność PS4. Dobra współpraca która może być jeszcze lepsza.

3 minuty temu, messer88 napisał:

i gites, tylko niech robią coś w klasycznej soulsowej formule 

o gówno, tutaj my idziemy znowu :obama:

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

i gites, tylko niech robią coś w klasycznej soulsowej formule 

corwa najpierw trzeba przestać to robić żeby znowu zacząć :nosacz3: ja liczę na więcej eksperymentów pokroju sekiro bo ile kurwa można bić smoki z tarczą i mieczykiem :pechowiec:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy ja wiem? Soulsy zaczęli na PS3, wciąż najlepszą sprzedaż mają na Plejaczku, no i ich najmilej wspominany tytuł to teraz BB na wyłączność PS4. Dobra współpraca która może być jeszcze lepsza.

o gówno, tutaj my idziemy znowu :obama:

Coś mi się ostatnio obiło, że Elden największą sprzedaż ma na PC.

Edytowane przez tjery
Opublikowano

W sumie niech sobie powstają te soulsy jak dalej ludzie chcą grać. o coda chyba nikt sie nie czepia że wychodzi od 20 lat co rok. Tylko niech te yebane soulsiarze nie robią z siebie elity zagrajmerów bo niczym się nie różnią od tych codowców albo yakuzowców. MASAKRA

Opublikowano

Lmao, a ty w ogóle jakieś Soulsy przeszedłeś, czy dalej ten zjebany trolling i udawanie eksperta od wszystkiego?

Opublikowano
4 minuty temu, tjery napisał:

Coś mi się ostatnio obiło, że Elden największą sprzedaż ma na PC.

No w sumie 12 mln Eldena w niecały miesiąc od premiery robi robotę. Wciąż jednak czuję, że Sony będzie chciało zacieśnić te współpracę - From w 1st party to naprawdę łakomy kąsek.