Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ale tam z kolei były najładniejsze lampy w historii gier video - pamiętam, jak chyba Angey Joe się jarał :D

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Podsumowując, wychodzi na to, że Order nie jest dobrą grą, ale jest znakomitą grą wśród gier niebędących grami.

Opublikowano

Tak samo jak Ryse: Son of Rome, z tym że w Ryse było więcej samego grania. Obie to mocno zmarnowany potencjał.

Opublikowano

Ja The Order też miło wspominam, ale za te około 50zł, które dałem, bo jakbym wywalił na to dwie bomby to byłbym wk#rwiony.

Ogólnie spoko gierka, śliczna graficznie, zajebisty klinat, fajnie wykreowane uniwersum z potencjałem na więcej, fajny główny bohater, ciekawe projekty giwer.

Niestety gameplayowo było biednie, a samo strzelanie bez powera (stąd dziwią mnie opinie o "zajebistym gunplayu").

Ale sequel z gatunku "bigger better and more badass" przywitałbym z radością i wolałbym dużo bardziej, niż kolejnego open worlda.

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Tak samo jak Ryse: Son of Rome, z tym że w Ryse było więcej samego grania. Obie to mocno zmarnowany potencjał.

Może nie tyle zmarnowany potencjał, co po prostu cała para poszła w to, co jest doceniane i dlatego te elementy są tak dobre. Gdyby produkcja była bardziej zbalansowana, to mógłby wyjść średniak z żadnym ponadprzeciętnym elementem.

Opublikowano

pamietam jak ta gra szybko trafiła na allegro po premierze :mevek:

ale ludzie pianę mieli po długości tej gry. Ponad dwie bomby za gierkę, która następnego dnia trafiła na pchli. A jak się zagapiłeś tydzien to stówka w plecy :pawel:

Opublikowano

Jak coś ma Sony rzucić ciekawego w tym tygodniu to bym poprosił gameplay z Project Eve i demko tegoż :D

Opublikowano

Ploteczka do kolekcji. Ostatnio sony na tt mocno spamowało tekstami ktore kręcą się w okół soulsow.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Czy ja wiem? Soulsy zaczęli na PS3, wciąż najlepszą sprzedaż mają na Plejaczku, no i ich najmilej wspominany tytuł to teraz BB na wyłączność PS4. Dobra współpraca która może być jeszcze lepsza.

3 minuty temu, messer88 napisał:

i gites, tylko niech robią coś w klasycznej soulsowej formule 

o gówno, tutaj my idziemy znowu :obama:

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

i gites, tylko niech robią coś w klasycznej soulsowej formule 

corwa najpierw trzeba przestać to robić żeby znowu zacząć :nosacz3: ja liczę na więcej eksperymentów pokroju sekiro bo ile kurwa można bić smoki z tarczą i mieczykiem :pechowiec:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy ja wiem? Soulsy zaczęli na PS3, wciąż najlepszą sprzedaż mają na Plejaczku, no i ich najmilej wspominany tytuł to teraz BB na wyłączność PS4. Dobra współpraca która może być jeszcze lepsza.

o gówno, tutaj my idziemy znowu :obama:

Coś mi się ostatnio obiło, że Elden największą sprzedaż ma na PC.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

A po chuj, jak wychodzi to perfekcyjnie?

Opublikowano

W sumie niech sobie powstają te soulsy jak dalej ludzie chcą grać. o coda chyba nikt sie nie czepia że wychodzi od 20 lat co rok. Tylko niech te yebane soulsiarze nie robią z siebie elity zagrajmerów bo niczym się nie różnią od tych codowców albo yakuzowców. MASAKRA

Opublikowano

Lmao, a ty w ogóle jakieś Soulsy przeszedłeś, czy dalej ten zjebany trolling i udawanie eksperta od wszystkiego?

Opublikowano
4 minuty temu, tjery napisał:

Coś mi się ostatnio obiło, że Elden największą sprzedaż ma na PC.

No w sumie 12 mln Eldena w niecały miesiąc od premiery robi robotę. Wciąż jednak czuję, że Sony będzie chciało zacieśnić te współpracę - From w 1st party to naprawdę łakomy kąsek.

Opublikowano

Setting był fajny, lubie takie steampunkowe klimaty, chetnie bym zobaczył kolejnego Orderka :rayos: