Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 2 minuty temu, Soban napisał: Jeśli oni nie planują w tym abonamencie za ponad 100$ wrzucać nowości na premierę jak M$ to beka z kintoków jak zawsze swoich first party, nie jest napisane że gry od zewnętrznych studiów nie będą wpadać, poza tym trzeba poczekać Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Nie no, cała biblioteka najlepszych gier od pierwszego Playstation na jednej konsoli, to jest MEGATONA Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Mając plusa, dziesiątki gier w pudełku do ogrania, gamepassa musiałbym się sklonować by nacieszyć się setkami gier z poprzednich generacji. Fajnie by było mieć pod ręką stare hiciory, ale płacić i nie mieć na nie czasu, jednak nie. A te wielkie tytuły na start w extra to przecież starocie który każdy już ograł. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 1 minutę temu, cotek napisał: Ale bym se w taką Castlevanie : Lords of Shadow zagrał znowu no i nie zagrasz XD próbowałem we wstecznej na XSX i wygląda jak rozmazane gówno na tv 4k to teraz dodaj do tego jeszcze utratę jakości przez streaming który u nas nie będzie dostępny i dalej śnij, chyba że na kompie Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Teraz, Figuś napisał: swoich first party, nie jest napisane że gry od zewnętrznych studiów nie będą wpadać, poza tym trzeba poczekać no nadal beka, że tworzą swoją usługę bez wrzucania swoich gier xd płać wnusiu abo za ciężki pieniądz i jeszcze 3,5 bomby Duży plus na pewno za klasyczne gierki psx i ps2, bo na xboxie próżno szukać takich legacy tytułów. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 1 minutę temu, Figuś napisał: no i nie zagrasz XD próbowałem we wstecznej na XSX i wygląda jak rozmazane gówno na tv 4k to teraz dodaj do tego jeszcze utratę jakości przez streaming który u nas nie będzie dostępny i dalej śnij, chyba że na kompie No i chuj no i cześ Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Dopóki nie pokażą jak wyglądają i działają gry z PS1, PS2 i PSP to jestem sceptycznie nastawiony, bo te gówno porty gier z PS2 na PS4 to jest porażka. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Oddają ducha konsoli Nie no fajnie, jakby poprawili ich działanie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Bez gier 1st party na start i wsteczna w Streamingu to takie rozwinięcie PSNow. Dla kogoś kto nie korzystał z usługi bomba, ale jako abonent PSN liczyłem na ciut więcej. Cytuj
messer88 6 474 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 16 minut temu, Rozi napisał: O chuj no tylko mnie ciekawi czy to będzie np DS bez upgrade? xd Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Ja uważam ze naprawde spoko ale mogliby też pomysleć o tych kilku gierkach z Vity bo przeciez nie kazda korzystac z ekranu dotykowego lub tego gówno panela z tyłu. Zresztą sporo się dało na PS Vita TV i chociaz te mogliby włączyc z czasem do oferty. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Bez gier 1st party na start nie wiem na co wszyscy liczyli jak od pierwszych "zapowiedzi" dawali jasny sygnał że gier FP nie będzie day one w subskrypcji Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Teraz, Figuś napisał: nie wiem na co wszyscy liczyli jak od pierwszych "zapowiedzi" dawali jasny sygnał że gier FP nie będzie day one w subskrypcji Wiem, wiem, miało też nie być gier natywnych ze starszych generacji, a jednak mają być. Zobaczymy ile z nich będzie się chciało Sony portować, bo jednak MS swoją wsteczną rozwija od lat. Tak czy inaczej konkurencja robi dobrze jak widać. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 (edytowane) XGP lepiej wypada z grami first party wychodzącymi day-one, ale jednak propozycja Sony jest jak najbardziej ciekawa. Poniekąd dostajemy wsteczną kompatybilność - szkoda, że PS3 tylko w w chmurze. Edytowane 29 marca 2022 przez A_Bogush Cytuj
Snake_Plissken 914 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Ale streaming nie w Polsce, trzeba nadal czekać. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: bo jednak MS swoją wsteczną rozwija od lat. już nie rozwija i nie będzie Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Edit.Ale tutaj jest mowa o DAY ONE, rok po premierze to pewnie będą wpadaly Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Chodzi o nowe gry premierowo w abonamencie. Jestem jeszcze ciekawy, czy te wszystkie gry są w abonamencie na stałe, czy też będą znikać, jak w Game Passie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Teraz, Snake_Plissken napisał: Ale streaming nie w Polsce, trzeba nadal czekać. tak We also plan to expand our cloud streaming benefit to additional markets, and will provide more details at a later date. Cytuj
Snake_Plissken 914 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Teraz, Rozi napisał: Jestem jeszcze ciekawy, czy te wszystkie gry są w abonamencie na stałe, czy też będą znikać, jak w Game Passie. Będą znikać. Na PS Now jest informacja zawsze do kiedy jest lub jest informacja "ongoing access". Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Teraz, Rozi napisał: Chodzi o nowe gry premierowo w abonamencie. Jestem jeszcze ciekawy, czy te wszystkie gry są w abonamencie na stałe, czy też będą znikać, jak w Game Passie. Myślę że Sony kopiuje dobre pomysły ale i też uczy na błędach konkurencji. Znikanie gier to absurd. 4 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: Ja uważam ze naprawde spoko ale mogliby też pomysleć o tych kilku gierkach z Vity bo przeciez nie kazda korzystac z ekranu dotykowego lub tego gówno panela z tyłu. Zresztą sporo się dało na PS Vita TV i chociaz te mogliby włączyc z czasem do oferty. Zrobią to jeśli statystyki im się będą zgadzały i okaże się że ludzie faktycznie grają w starsze tytuły. Może się okazać że duża część osób odpali na miesiąc Premium żeby zejść później na Extra bo jednak stare gierki im już nie smakują tak samo jak 20 lat temu. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 first party może już nie będą znikać, zresztą chuj ich tam wie Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 No i spoko, to teraz zarówno XSX jak i PS5 to będą świetne retroboxy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi