KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Czyli dla takiego janka jak ja nic się nie zmienia. Sony nie podniosło sztucznie ceny bazowego plusa oferując mi jakieś usługi z tysiącem gier które mam gdzieś. Jest ok Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Na PS Now co miesiac dochodza nowe i wypadaja jakies z czasowej oferty. To pewne ze przy otwarciu uslugi update bedzie wiekszy niz zwykle zeby zachecic ludzi. W zeszlym roku w niektorych miesiacach to zrzucali niezle bomby chyba nawet byla cala kolekcja nioh, RDR 2 i cos tam jeszcze mocnego w jednym miesiacu. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 16 minut temu, PanKamil napisał: ps+ extra jest skorojny pode mnie Taaa, dla mnie też. Pakiet wyżej wykupiłbym jedynie jakby podbili te stare gierki do jakiejś zjadliwej na dużych tv rozdzielczości oraz dodali boosta klatek. Ograłbym znowu jakieś gierki życia i powrót do extra. Jakoś w to nie wierzę. No chyba, że obecny dziwny świat tak rozjebie plan wydawniczy nowych, dużych gierek, że retro będzie głównym argumentem… 2 Cytuj
knotek 211 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Nie widzę powodów do posiadania dwóch abonamentów w swoich wyzszych wersjach. Pozostane przy GPU i podstawowym PS Plus. Na tę chwilę GPU jest dla mnie o wiele ciekawsza propozycja niż PS+ Extra, Premum to w ogóle jakis dowcip. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Godzinę temu, Rozi napisał: Tak, dadzą dokładnie te same gry i osoby, które opłacają Plusa od PS3, nie dostaną nic, poza wyższą ceną abonamentu. Tak będzie, logiczne i niezła oferta. No ale ile osób faktycznie ma plusa od PS3? Na forum dla entuzjastów zgłosił się jednen. Ten średni próg to jest opcja dla takich jak ja, co poprzednie dwie generację ograli na PC. A według mnie ten najwyższy próg to już chyba tylko dla maniaków. Ogrywać gierki z PSX'a lub PS2 na 55" lub większych oledach to z mojej perspektywy wyzwanie. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 (edytowane) Ja mam Plusa od PS3. Ale teraz go już opłacam, bo gram online i dzielę konto z młodszym bratem. Ja jestem w UK, on w Polsce i ma w co grać przynajmniej bez dodatkowych kosztow. Oferta nowego PS Plus wydaje się ciekawa - 400 czy tam 700 gier, ale mi to wisi szczerze mowiac. Teraz gram w Elden Ring - 100h. Potem wezme sie za Cyberpunka - kolejne 100h. Potem moze Horizon Forbbiden West - 50h. A wiec kiedy mam znalezc czas na gry z abonamentu? Co prawda ma byc w nim Returnal, ktorego tez chce ograc, ale jesli to maja byc pojedyncze tytuly to i tak wole je miec w pudelku. Tez probuje sie uwolnic od tych dlugich gier. Moze gdybym bardziej celowal w gry na 15h, to taki abonament w sam raz. Ale takich gier juz malo wychodzi. Zostaja indyki. I by je sprawdzac taki abonament sie moze przyda. Edytowane 29 marca 2022 przez Lukas_AT Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 20 minut temu, Lukas_AT napisał: Oferta nowego PS Plus wydaje się ciekawa - 400 czy tam 700 gier, ale mi to wisi szczerze mowiac. Teraz gram w Elden Ring - 100h. Potem wezme sie za Cyberpunka - kolejne 100h. Potem moze Horizon Forbbiden West - 50h. Hehe mam bardzo podobnie. Jeszcze dorzucę w tym roku do tego nową Zeldę BOTW na jakieś 100h. Dodaj do tego W3 po „next paczu”, Starfielda (też z 30-50h), GoW Ragnaroka pewno na 30-40h, do tego jakiejś mniejsze gierki z passa. No kiedy to ograć mając życie, inne hobby, pracę? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Ja po 3 miesiącach korzystania z gamepassa stwierdzam że growe abonamenty to kompletnie nie moja bajka. Starego zagrajmera nie nauczysz nowych sztuczek. Dobre dla zajawkowiczów w wieku szkolnym gdzie można siedzieć i napierdalać w gry cały boży dzień 4 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 12 minut temu, balon napisał: Jeszcze dorzucę w tym roku do tego nową Zeldę BOTW na jakieś 100h Nie dorzucisz, przeniesiona na 2023. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 To jest w chuj dobra opcja dla np. ludzi uczulonych na słońce, jak rayos. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 6 minut temu, Rozi napisał: Nie dorzucisz, przeniesiona na 2023. To może i dobrze patrząc na powyższe Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Myślicie, że będą jeszcze jakieś ogłoszenia od Sony w tym tygodniu czy ten hype kręcony przez insiderów dotyczył tylko nowych wariantów PS+ ? Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 1 minute ago, funditto said: Myślicie, że będą jeszcze jakieś ogłoszenia od Sony w tym tygodniu czy ten hype kręcony przez insiderów dotyczył tylko nowych wariantów PS+ ? No jeszcze powinno być coś nt. pogłosek dotyczących From Software. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Hmm ja bym se Suikodeny ograł z chęcią. Mam nawet kupione i na Vicie zostawione. Wersje chyba jako emulacje. Suiko3, które na PS3 (którego nie mam) też można odpalić mam. Będę to miał? Będzie w abo? Suiko na Oledzie - dajta. 1 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Jestem ciekawy, kiedy ujawnią listę gier, które będą dostępne w ramach abonamentu. Podejrzewam, że gry z PS4 i PS5 będą co jakiś czas wymieniane jak w gejm pasie, ale mam nadzieję, że biblioteka klasyków z PS1, PS2 i PSP będzie stała i stale rozbudowywana. Szkoda, że Vita się nie załapała, ale to pewnie ze względu na sterowanie dotykowe. Znając życie pewnie na początek rzucę się na starocie, ale po początkowej podjarce szybko wrócę do teraźniejszości, bo szkoda mi będzie czasu. Chociaż gdyby tak dodali trofea i mógłbym splatynować Silent Hilla, Vagrant Story lub Final Fantasy VI? Nie mówię nie 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 30 marca 2022 Autor Opublikowano 30 marca 2022 Żeby zagrać w Horizon 2 w wersji na PS5, to muszę ściągnąć również tą na PS4? Obecnie ściągają mi się dwie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Nie musisz ściągać wersji PS4. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 Założę się, że na start będzie to samo co w tej chwili jest w PlayStation now. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 marca 2022 Opublikowano 30 marca 2022 to już przegrałeś btw. jak coś to tutaj dalsza dyskusja Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 W dniu 29.03.2022 o 19:19, Pupcio napisał: Ja po 3 miesiącach korzystania z gamepassa stwierdzam że growe abonamenty to kompletnie nie moja bajka. Starego zagrajmera nie nauczysz nowych sztuczek. Dobre dla zajawkowiczów w wieku szkolnym gdzie można siedzieć i napierdalać w gry cały boży dzień Wyjęte z mojej mordy. Jedyne co mnie jara to potencjalna możliwość ogrania SH i MGS. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 8 minut temu, Patricko napisał: Coś w rodzaju DLSS? Tu chyba chodzi o upscale'owanie tekstur a nie całego obrazu, tak jak moderzy polepszają tekstury w starych gierkach przez AI upscaling. Cytuj
Ezachriel 0 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Mam do was pytanie, z tego co wiem ps5 jak i ogolnie konsole poprzedniej generacji maja tendencje to mocnego nagrzewania sie, niestety nie moge trzymac konsoli np na szafce, ze wzgledu na koty w domu ktore do wszystkiego sie pchaja itd. Trzymam wiec konsole w szafce rtv ale nie ma w niej szczegolnie duzo miejsca, wyciałem tył szafki aby byla lepsza wentylacja i obecnie wyglada to tak jak na foto. Czy jest ok? Po bokach okolo 10 cm luzu. Foto https://zapodaj.net/85d03230a423d.jpg.html Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Jak nie ma z tyłu szafki ścianki to może być, a u Ciebie nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi