Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, balon napisał:

Nie widzę, ale nie trudź się, nie musisz szukać. W sumie nie bardzo mnie to interesuje. 

https://www.olx.pl/d/oferta/pad-ps5-dualsense-playstation-5-CID99-IDOMaTQ.html

https://www.olx.pl/d/oferta/dualsense-ps5-nowy-CID99-IDOM2hM.html

a to te slynne pady po 320 zł w kolorze czarnym:

https://www.olx.pl/d/oferta/kontroler-sony-dualsense-czarny-playstation-5-CID99-IDOG4aL.html

Ja wczoraj kupiłem taki za 169 zł, też był wystawiony za 2 paki.

Chłop chyba nigdy nie kupował nic na OLX oficjalnie.

A pady po 150 zł były w okresie kiedy do PL przyjechało 2 tys. konsol i na OLX było ich od zajebania.

Sam trochę ich na OLX przerzuciłem, no ale Balon wie lepiej, bo on kupił swoją konsole w MediaMarkcie i wie jakie są ceny na FAKTURZE!

• Haha 1
W dniu 12.04.2022 o 15:24, Square napisał:

Pytanie ile tych konsol było więcej na rynku przez te trzy miechy, no i to też takie wróżenie co gracze by kupili. Returnal wtedy się sprzedał tylko w 530k. Plus tu raczej nie zawinił, a jak już to Covid i to, że gra nie była gotowa na styczeń. O jej jakości się nie wypowiem, ale na forumku przeszła bez echa poza wyliczankami w CW.

Oczywiście, że to nie wina Plusa i nikt tu raczej tej usługi nie wini. 

Deweloper po prostu nie przewidział, że gra nie wyjdzie w styczniu kiedy było mniej konsol i podpisał niekorzystną dla siebie umowę, która takiej ewentualności nie przewidywała. W sumie to mogą mieć pretensje do siebie, że nie zadbali o lepszą analizę prawną.

Przez trzy ostatnie dni miałem bardzo dużo okazji kupic nowa PS5 w cenie 3049 z MM czy euro agd albo MExpert. Ale tego nie zrobiłem. Aplikacja Pepper tutaj spisywała sie z powiadomieniami koncertowo :obama: Jednak już nie mam tego ciśnienia i szczerze mówiąc bardzo racjonalnego powodu żeby przejść  dziś z PS4Pro na PS5.

Ale wydaje mi się ze przed świętami sytuacja z dostępnością chwilowo się poprawiła. Na zestaw z GT7 i Horizonem nawet przez chwilę miałem ochotę, gry bym sprzedał i został z konsola jednak dziś mocno racjonalizuje swój zakup. To jeszcze nie ta pora dla mnie na PS5, poważnie czekam na tytuł w stylu PS5 gen jak Uncharted albo może tego Tomb Raidera na Unreal Engine. 

• WTF 2
2 minuty temu, darkos napisał:

Przez trzy ostatnie dni miałem bardzo dużo okazji kupic nowa PS5 w cenie 3049 z MM czy euro agd albo MExpert. Ale tego nie zrobiłem. Aplikacja Pepper tutaj spisywała sie z powiadomieniami koncertowo :obama: Jednak już nie mam tego ciśnienia i szczerze mówiąc bardzo racjonalnego powodu żeby przejść  dziś z PS4Pro na PS5.

Trzymaj sie pro, ja zaluje, ze sprzedalem tak szybko swojego. Teraz juz nie bylo sensu wracac do starej generacji to wzialem ps5.