darkos 4 295 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 hour ago, Shen said: Na cholere trzymac ps4 skoro na ps5 wszystko działa tak samo albo lepiej? Niech jeszcze mi ogarna wsteczna z ps3 to chlebak tez wyjebie. Z Playstation jak z Durex'em. Lepiej mieć i nie potrzebować użyć niż potrzebować użyć ale nie mieć. PS4 jest bardziej sprawdzona niż PS5, ostatnio było sporo sytuacji gdy reklamowano PS5 bo piszczała elektronika Ja tam wszystkie swoje Playstation trzymam, trochę z sentymentu ale też jak już napisałem. Jest to mogę w coś zawsze zagrać, a jak nie ma to tylko emulator. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ja tylko swoją czarnulkę ps3 super slim trzymam z sentymentu. No i czasem zrobię fotkę dla Pupcia, żeby mu pupcia pękła z zazdrości że on musi od kolegi pożyczać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 na ps3 super slim to się można wysrać a nie na tym grać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) PS3 Super Slim to jedyna wersja PS3 (od FAT-ów po różne odmiany Slimów), której nie miałem na własność, bo odbiłem już od tej konsoli i poszedłem w co innego. Ale brat miał i tak, mi też się podobała, na żywo nawet bardziej. A biała to już w ogóle cudo. Dla mnie mechaniczny sposób umieszczania płyt i dostęp do lasera zdecydowanie na plus, ze względów praktycznych i generalnie taki fajny oldschoolowy feeling. I wbrew powszechnym opiniom, jakoś nie mogłem się doszukać tej "bazarowości", czy tam tandety, na żywo sprawiała wrażenie solidnej. No piękna. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez krzysiek923 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 3 godziny temu, krzysiek923 napisał: PS3 Super Slim to jedyna wersja PS3 (od FAT-ów po różne odmiany Slimów), której nie miałem na własność, bo odbiłem już od tej konsoli i poszedłem w co innego. Ale brat miał i tak, mi też się podobała, na żywo nawet bardziej. A biała to już w ogóle cudo. Dla mnie mechaniczny sposób umieszczania płyt i dostęp do lasera zdecydowanie na plus, ze względów praktycznych i generalnie taki fajny oldschoolowy feeling. I wbrew powszechnym opiniom, jakoś nie mogłem się doszukać tej "bazarowości", czy tam tandety, na żywo sprawiała wrażenie solidnej. No piękna. O kurcze, biała to w ogóle musi być sex na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Tak może pisać tylko konsolomaniak, który w życiu nie doświadczył sexu na żywo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 21 godzin temu, YETI napisał: Można się rozejść. No chyba, że to kolejna zasłona dymna po Abandoned, nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone, a Silent Hill już niedługo zostanie zapowiedziany Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 52 minuty temu, Bzduras napisał: No chyba, że to kolejna zasłona dymna po Abandoned, nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone, a Silent Hill już niedługo zostanie zapowiedziany "Wyłącz telewizor, włącz myślenie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 870 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Mi się przypomina sytuacja z Bluepoint Games. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Nie po to Kojima założył własne studio by teraz dać się wykupić i tworzyć pod czyjeś dyktando. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Patrząc na sytuacje z bluepoint to niczego nie można być pewnym. W ich wypadku tez sony przez przypadek ich ogłosilo a chwilę później bpg podkreślali, że są niezależni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Trochę nie fair porównywać geniusza Kojimy z wyrobnikami z Bluepoint. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Wszystko to kwestia kasy, ale Kojima ma wyrobioną taką markę, że to raczej wydawcy pukają do jego drzwi i oferują kasę za współpracę, a nie na odwrót, więc nie ma potrzeby wchodzić pod czyjeś skrzydła. Tym bardziej, że ostatnie ruchy wskazują, że chce się też realizować na polu filmowym. Natomiast gdy już będzie chciał odejść na emeryturę, to pewnie sprzeda studio i zgarnie ładną sumę za markę którą stworzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Wredny napisał: Tak może pisać tylko konsolomaniak, który w życiu nie doświadczył sexu na żywo Ps3 fat < super slimka(biała nawet oczko wyżej) Nawet nie zaczynajcie, bo nie da się chlebaka niczym bronić jeśli chodzi o design. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 No tu się zgodzę - PS3 było brzydkie w pierwszym wydaniu. Dopiero Slimka (i tylko ona) była ładna 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Wywalone mam w wasze plastikowe gusta Fat PS3 był w porządku maszyną tak samo jak PS2 Fat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Tylko ps3 chlebak. Jak wchodziłeś do pokoju i widziałeś tą bestie to czapka sama się zdejmowała i trzeba było usiąść z wrażenia. Potężny kawał sprzętu co budził respekt. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 No i okej, byłby powód do kupna PS5, aczkolwiek wątpię w to przejęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Biznesowo może i ciekawie. A dla samych graczy? Nie wiem czy coś to zmienia. Same gry od From Software rozwijaja się w dobrym kierunku, ich ostatnie gry były co najmniej ok sprzedażowo, więc kasę maja. Nie widzę tu zysku dla graczy. O wiele ciekawsze byłoby zakupienie części IP od Konami i zatrudnienie Kojimy, ale to znowu opcja ciekawa dla graczy, ale czy biznesowo? Nie wiem, ale chyba średnio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Homelander napisał: Biznesowo może i ciekawie. A dla samych graczy? Nie wiem czy coś to zmienia. Same gry od From Software rozwijaja się w dobrym kierunku, ich ostatnie gry były co najmniej ok sprzedażowo, więc kasę maja. Nie widzę tu zysku dla graczy. O wiele ciekawsze byłoby zakupienie części IP od Konami i zatrudnienie Kojimy, ale to znowu opcja ciekawa dla graczy, ale czy biznesowo? Nie wiem, ale chyba średnio Niestety teraz trwa wojna na zajmowanie i przejęcia multiplatformowych studiów. Będzie tylko gorzej. Elden ring ma średnia 96 na meta i możliwe, że zostanie gra generacji więc zyskali by jednego z najlepszych graczy na rynku. Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Przecież od dawna krążą plotki, że Sony chce machnąć całą Kadokawe. FS będzie tylko przy okazji tego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 1 hour ago, PanKamil said: Niestety teraz trwa wojna na zajmowanie i przejęcia multiplatformowych studiów. Będzie tylko gorzej. Elden ring ma średnia 96 na meta i możliwe, że zostanie gra generacji więc zyskali by jednego z najlepszych graczy na rynku. A dlaczego miałoby być gorzej? Mi bardzo średnio odpowiada sytuacja w której na rynku sa identyczne platformy z prawie identycznym line-up. Wolę zróżnicowanie jak za czasów psx/sat/n64, czy nawet generację później. Niż to co mieliśmy na poprzedniej, czyli to samo doświadczenie obojętne czy masz Xboxa czy Playstation. Z niewielkimi różnicami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Dokładnie. Niech exów będzie jak najwiecej. PC jak platforma do grania dla mnie nie istnieje, ale rozumiem że wychodzą tam wszystkie exy xbox i cześć playstation. Ms to ekosystem, a Sony chce jak najwiecej zarobić ze swoich gierek które często są duże i drogie (+ ograniczona ilość PS5). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Wolicie tracić pieniądze i miejsce na dodatkowe sprzęty zamiast mieć wszystko na jednym? Co jest z wami nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi